- Konu Sahibi DreamLover
-
- #17.921
selam kızlar güzel bir hafta sizinle olsun,
Fatoşcum bizdede var aynı dert yumurtayı sevmiyor omlet yaprsam bi kaç parça yiyor o kadar,
çorbalarına katıyorum yumurta haftada bi kaç kez,
hayvanat bahçesinden bahsedilmiş bende götüreceğim önümüzdeki zamanlarda bize çok yakın çok şanslıyız yürüyerek bile gidebiliriz ama rabayla 5 dakikada gideriz :)))
bu arada cumartesi günü doğumgünümdü eşim unuttu sandım çünü sabah kalktı işe gitti hiç bişey demedi iştende aramadı bende unuttu diye üzüldüm ama unutmamış eve geldi kocaamann bir çiçek elinde çok sevindim tabii :))) birde şu aralar pek bi popüler olan nazar boncuğu şeklindeki kolyelerden almış :))
akşam 22:00 kapı çaldı sürprizz dayımlar çocukları halamızın kızı eşi çocukları pasta, börek, çay bile getirmişler termosta :))) geç saatlere kadar oturduk güzeldi yani dünde hep sokak gezdik,
birde oğlum artık sandalyelere çıkıyor sabah bi baktım masaya çıkmış sandalyeden doğru ben bu yaramazla ne yapacağımı bilemiyorum Allah yardımcım olsun...
teşekkürler hayatimmerhabaaaaaaaaa
Ben geldim
korkmayın hemen
Beni hergören korkuyor :)
Evraklarımı tamamlamak için öğlenden sonra çıktım işten sağlık raporu ve muhtarlığı hallettim yarında
savcılığa gidicem.Öğlene kadar bitirip işyerine dönmeyi planlıyorum.
Sizler nasılsınız? geçmişi hızlı geçtim ama ayşegülün doğumgünüymüş Mutlu Yıllar
Veeeeeeee derin :) süper muhteşem. Maşallah süphanallah. 41,5 kere
öncelikle ayşegülcümcanım doğum günün kutlu olsun balım nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla inşallah bu perşembede benim ilk aşımın çağatayımın doğum günü ama cumartesi kutlayacağız pastasını sipariş ettim şimdi hediye bakıyoruz ama bir türlü karar veremedim fikirleriniz varsa bekliyorum arkadaşlar
yaramazlık konusna gelince sanırım ben kanıksadım artık yazmak bile istemiyorum çok hareketli ve çok fena çağan masaların sandalyelerin koltukların kollarının üstünde geziyor abisinden ona kalan küçük ahşap bir sandalyesi var heryere merdiven niyetine kullanıyor onu zibidi pc msasının üstünde tüm gün geçengün resmen monitörü havada yakaladım yok yaramaz çok ve pire gibi ...
geçmişe çok bakamadım dilerim herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum ayrıca derinede maşallah diyorum
sevgilerrrrrra.s.
günaydın güzel annelerrrrrrrrrr
herkese günaydın..işlerim yoğun kızlar bakamıyorum...
gerçi iş yapmak da istemiyorum ama...
allaha çok yalvarıyorum bu aralar.
rabbim hayırlı bir sebep versede kızıma kendim baksam...
bunalım takılıyorum yine..
sonra gelirim kızlar hoşçakalın
Günaydınlarrr Herkese güzel bir gün diliyorum işlerin yoğunluğundan pek yazamıyorum
herkesi çok özledim
dünürüm kocişi özlemiş allahım sana tez zamanda kavuştursun canım tabi efeyede kazasız belasız
yelizcim biran bende görünce ne oldu dedim şükür bir sorun yok bu arada maşallah denize algılıyor senin işe gittiğini kuzu bunlar yaaa maşalllahhh
tenzilecim derincik çok şeker gözüküyorrr
ayşegülümün sıpasıda ortalığı dapıtmış
sevilciğimin böceği kokak kokak diye tuttrumuş
fatmacığımın ebrarıda ondan aşağı kalmamış
elifim çok dert yanmış kuzusuyla beraber olmak istemiş
semihacım poğaça tarifi aramış galiba bulmuş afiyetler olsunnn
ekinim gelmiş gitmiş diyete devam
aynurcum doğum günü telaşında
kevserin kuzusu aşı olmuş galiba şifa niyetine diyelim
nimetciğimin kendisi nasılmış birde küçük cadısı
bizde aynıyız biraz huysuz biraz iyi gidiyoruz. benim cadı müzik duyunca hemen bacaklar hareketleniyor :))))) durmuyor yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?