Bebeklerimiz ve Biz

öncelikle ayşegülcümcanım doğum günün kutlu olsun balım nice mutlu yıllara sağlıkla mutlulukla inşallah bu perşembede benim ilk aşımın çağatayımın doğum günü ama cumartesi kutlayacağız pastasını sipariş ettim şimdi hediye bakıyoruz ama bir türlü karar veremedim fikirleriniz varsa bekliyorum arkadaşlar

yaramazlık konusna gelince sanırım ben kanıksadım artık yazmak bile istemiyorum çok hareketli ve çok fena çağan masaların sandalyelerin koltukların kollarının üstünde geziyor abisinden ona kalan küçük ahşap bir sandalyesi var heryere merdiven niyetine kullanıyor onu zibidi pc msasının üstünde tüm gün geçengün resmen monitörü havada yakaladım yok yaramaz çok ve pire gibi ...

geçmişe çok bakamadım dilerim herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum ayrıca derinede maşallah diyorum

sevgilerrrrrra.s.

teşekkürler hayatim
bi pozlar weriyor artık bilirsin sende denizden,cok zilliler walla..

ee nasil gecti gunun yelizcim

slm kızlkar içimde hep aşk aşk aşk var gıt gıde daha çok özluyorum esımı belkı temmuza belkıde eylule kadar göremıcem hep nıye yok yanımda nıye elımı tutmuyor her gece ruyalarıma gırıyor bu gecxe ruyamda ayrılıyorduk aglayarak uyandım çok kötu oldum...gunde 1 kere zar zxor göruşuyoruz askımn sesını bıle özluyorum dun efeye mıllı pıyango çektırdım şansına 2 tane cektı umarım tutarda onu kurtarırım hıç böyle oyunları oynamaz sevmezdım artık tek umıdım pıyasngo oldu offf

ah be sibelcim
allah baska turlu ayrılık wermesin
tez zamanda kawusun insallah

fatoşcum kolay gelsin cnm

amın tenzılecım allah daha beter ayrılık göstermesın bunada razıyım ben kuzum aradın şimdi konuştuk 55 sn sadece o bıle bana yettı

herkese günaydın..işlerim yoğun kızlar bakamıyorum...
gerçi iş yapmak da istemiyorum ama...
allaha çok yalvarıyorum bu aralar.
rabbim hayırlı bir sebep versede kızıma kendim baksam...
bunalım takılıyorum yine..
sonra gelirim kızlar hoşçakalın

Günaydınlarrr Herkese güzel bir gün diliyorum işlerin yoğunluğundan pek yazamıyorum

herkesi çok özledim

dünürüm kocişi özlemiş allahım sana tez zamanda kavuştursun canım tabi efeyede kazasız belasız

yelizcim biran bende görünce ne oldu dedim şükür bir sorun yok bu arada maşallah denize algılıyor senin işe gittiğini kuzu bunlar yaaa maşalllahhh

tenzilecim derincik çok şeker gözüküyorrr

ayşegülümün sıpasıda ortalığı dapıtmış

sevilciğimin böceği kokak kokak diye tuttrumuş
fatmacığımın ebrarıda ondan aşağı kalmamış

elifim çok dert yanmış kuzusuyla beraber olmak istemiş

semihacım poğaça tarifi aramış galiba bulmuş afiyetler olsunnn

ekinim gelmiş gitmiş diyete devam

aynurcum doğum günü telaşında

kevserin kuzusu aşı olmuş galiba şifa niyetine diyelim

nimetciğimin kendisi nasılmış birde küçük cadısı

bizde aynıyız biraz huysuz biraz iyi gidiyoruz. benim cadı müzik duyunca hemen bacaklar hareketleniyor :))))) durmuyor yerinde

sağol bebişim benim çptüm demek büyük paşanın doğum günü hadi bakalım hayırlısın uzun ömürler versin yaradanım...

hepinize güzel bir gün diliyorum.

günaydın güzel annelerrrrrrrrrr

günaydın kızlar hepinize

mehaba hekese sabahtan seminer vardı çok güzel geçti 1 kişiyede çekilişt notebook verdiler
tabiki benim şansım yoktur böyle şeylerde
ebrar uyumuşken iş yapcam biraz hemen uyanmazsa herkese kolay gelsin gerçi kimse yok galiba
mavili işten mi sıkıldın kızınla olmak istediğin için mi işi bırakmak istiyorsun

günaydın kızlar çok stresliyim yaaaa
iş yerine danışman geldi,
IQ testi olduk biraz önce. her zaman herşeyi en önce bitiren ben en sona kaldım yaaa. resmen panikledim.
onun öncesinde fabrikamızın güzide müdürü sevil bilir a.ş. ile 2,5 saat onun odasında kaldıktan sonra beynim dönmüştüki bi çay alayım diye ofis kısmına girmemle sınava girmem bir oldu.

oof çok sinir oldum. her zaman zekamla övünürüm. rezil oldum rezil. en son ben çıktım yaa. he okadar geççıkmaya bari yanlışım olmasaydı çok süper olcaktı 2 yanlışım var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…