Bebeklerimiz ve Biz

Oh maşallah mevcancım uyusunda büyüsün kuzu. Bizimkide dün gece 12 de yattı hiç böyle yapmazdı. Uyutmaya götürüyorum anne korku diyo basıyo çığlığı numaramı yaptı gerçektenmi korktu anlayamadım. Tabi öyle geç yatınca saat 11 de kalktı. Normel şartlarda bu saatde çokdan uyuması gerekirdi. Bugün sapıttı uykumuz.
Birileri saç mı dedi??? Bizde hiç yok çevredeki erkek bebişlerin bile daha çok saçı var. Ama ümitliyim. Birgün bizde rengarenk tokalar takacağız..... (Saçlı kızlarımıza maşallah Allah nazarlardan saklasın)

afiyet olun cnm kuzunaa...
ewet havalar açıyor keyifler yerine geliyor yavaş yavaş..:))
ama bugün hava kapalı burda(

Saol teyzesi...
Burdada baya kapalı yağdı yağacak nerdeyse. Sabah bir arada markete gittik baya soğuktu. Hafta başında da yağmurlar başlıyacakmış. Eeee nisan yağmurları olmazsa olmaz. Aman diyim yağsında su sıkıntısı çekmeyelim.
Siznde yeni oyuncaklarınız hayırlı olsun. Güle güle kullansın meleğim. Ay çok numaracı bunlar ya. Hemen herşeyi kapıyorlar. Çok dikkatli konuşup davranmak lazım. Tıpkı teyip gibiler ne söylesen kaydediyorlar ....

herkes toplanmış haaa
benim canım yine hiç birşey yapmak istemiyor
çamaşırları topladım sepete koydum elbet birgün ütülenir diye koydum

dünürüm oh güle güle kirlet evini, Abina nasıl?
Mevcan maaşallah Berfeye,
Sevilcim selam canım nasılsın İroş nasıl?

Selam canımcım...
İyiyiz Allaha şükür İremi şimdi yedirdim birazda da yatar artık. Benimde ağza koymaya yemeğim yok mutfağa dalarım.
Sen nasılsın Alişim nasıl???

ay sevil valla okadar şanslıısnki arkadaşım
benim gerizekalı çıkmamla işten çıkartırlarmı acaba beni

:))))))))

asu ile şermin ben dah 5. soruda mı nyedim çıktılar yaaa
23 soru mu ne vardı.
bön bön baktım sayfalara
o kadar basit sorular
kendime kızdım resmen yaa

4 testen daha geçecekmişiz
oof oofff
bu kadar işin arasında bide bunlar çıktı yaa

Zeynepcim bizde iyiyiz sağol benimki paka paaakaaa diye gezinip duruyor evde parka gidecekmiş :)) ama iki gündür yağmurlu hava çıkamayız :))
Sevilcim uyusunda büyüsün ıremim demek korkuyormuş uyumadı gece :)) numaramı yaptı ki bizimkide saat 11 oldu uyumadı artık bizde yattıkda öylelikle uyudu ama sabah yinede 8:30 da kalktı eh diğer günlere göre geç sayılır

Deli şey Allah iyiliğini versin emi...
Çıklartmazlar korkma. Nerden bulacaklar senin gibi birden çok iş yapan elemanı...
İşten çıkartmak için yeni tatkitleride bumu??? Denetim firmalarına okadar para vereceklerine sigortalarınızı tam ödesinler. Gerçi kimi söylüyorum. Tam TS taktiği...

slm canlarım nasılsınız

bugün abimin 7 sini okutuyolar kayınvalidemler memlekette
kendi vasiyeti üzerine abimi köye defnettiler, nur içinde, huzur içinde yatsın inşallah

eşimde dün sabah geldi memleketten, akşama kadar beraberdik, öle çok korkuyorum ki ona bişey olucak diye
gözünün içine bakıyorum

2 lafımdan biri onu ne kadar çok sevdiğim oldu dün
her fırsatta sıkı sıkı sarıldık

bu arada bizim evin önüne geldiğinde cenaze arabası o kadar zor olduki anlatamam size

zeynep nasıl korktu , hepimiz ağlıyoruz tabi
bir elinde peçete bi burnumu siliyo bi de gözlerimi
anne anne diye acıklı bi yüzle gözümün içine baktı yavrummmmm

dünürücün, allah eşine çocukalrına, ailesine sabır versin. bu zor günleri atlatmalarına yardımcı olsun.

eşlerimiz zaman zaman canlarımızı sıksalarda onlar evimiizn direkleri

annen içinde çok zor evlat acısı çok zor çokk

allah ölümleri bile sırasıyla versin.

fatoşcum benimkiler yaklaşık 3 haftadır asılı bir şekilde duruyorlar, ihtiyaç oldukça alıp kullanıyruz, yenileri yıkandıkça boşalan yerlere asıyorum

cnm benim başınız sağolsun tekrar..
ewet yakınlarımızın kıymetini hayattayken bilmek gerek..
Allah geride kalanlarına sabır versin cnm..
özellikle ailesineeÇok üzgünüm çoook

fatoşcum benimkiler yaklaşık 3 haftadır asılı bir şekilde duruyorlar, ihtiyaç oldukça alıp kullanıyruz, yenileri yıkandıkça boşalan yerlere asıyorum

kıss Allah iyiliğini versin emi.:))
nereye asıyon anacımm..
balkondamı asılı duruyorlar yoksa...
ayy ömürsün Nimet cim yaa...

Canım benim ne denirki...
Sözin bittiğe yer bu olsa gerek...
Rabbim abinizin mekenını cennet eyler inşallah. Eşine çocuklarına sağlıklı uzun ömürler versin Allahım...
Böyle ölüm anlarından sonra insan en yakınındakilerin gözünün içine bakar oluyor. Rabbim evlerden uzak etsin öyle kötü şeyler getirme aklına.
Kıyamam zeynebimede anneciğini teselli ediyor o minicik topik elleriyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…