Bebeklerimiz ve Biz

nimo işe yakın bi yer yokmu...
gelirken bıraksan...
mutlaka bi çıkar yol vardır...
en yakını araştır kreşler özel servis araçlarıyla gelip alıyorlar canım...

hıımmm elificmbi düşüneyim onu benim iş yeride hadımköyde
benle servisle işe gelse ordan teslim etsem akşamda çıkmadan getirselerrrr
olur mu acab yaaa
de yollarda her sabah her akşam 2 şer saat ne olur acep bu çıocuk

fatmacım yoğunum canım valla...
sadece okuyorum başka yaptığım bişi yok..

nimo akşama kadar o çocuk zati yorulur giderken uyur..
sabah da erken çıkıyorsunuz aslında belki yine uyuyor olur..
ne bileyim tatlım yanınıza bi kitap alın...
oyuncak alın...
bence o sıkıntıyı çekmekten iyidir...
dediğim gibi sen bi kreşleri araştır
nerde var..tek tek ara..
konuş...
ben bilsem oraları araştırırım bacım...istanbuldan hiç anlamıyorum..
yada kendi annenden alsınlar...
o bile yeter insana

Selam kızlar...
Aynurcum Oğluşunun yeni yaşı, senin ilk annelik heyecanının yıldönümü kutlu olsun.
Koca bir delikanlı olduğu, en iyi okullarda okuyuy en iyi yerlerde çalıştığı, evlenip çoluğa çocuğa karıştığı, hatta dede olduğu günleri görürsün inşallah sağlıkla mutlulukla...
Ah be nimetim yine aynı sorunmu çok zor çokkkk Allah yardımcın olsun bitanem...
ınşallah bu yaz sana su gibi geçerde bu zor sınavı atlatırsın. Ne desem boş biliyorum evlat hasreti hiçbirşeye benzemez. Ne diyelim yinede sağlık olsun en uzun ve son ayrılığınız bu olsun...
Bende kuzuyu babannesine bıraktım saçlarımı kestirmeye gideceğim azıcıkda kişisel bakam.
Bu aralar çok salmıştım. Azıcık silkelenip kendime geleyim dimi ama....
Yelizim sen nasılsın alışıyormusun yavaş yavaş???

monpetit,semiha&yeliz
cok tenks arkadaslar

aynurcum kuzunun yeni yası kutlu mutlu olsun

çok saolun çok saolunnn öpüyorum hepinizi nedendir bilmem bu yıl daha bir duyguluyum ve bugün içim kıpır kıpır :sm_cool: :sm_cool:

selam eve geldim kuzunun karnını sonra kendi karnımızı doyurdum bulaşıkları makineye atıp kahvemi yaptım kuzuyu uyuttum kahve keyfi yapıp ütüye geçicem
sevil kendine gel bakalım bizde göelim ama ne kadar kendine gelmişsin yorum yapalım
selam tenzile hediyeyi ayarlayildin mi

Selamlar hepinize en güzel günler, geceler sizin olsun :))

Aynurum büyük prensinin yaş günü kutlu olsun daha nice sağlıklı yaşlar görmenizi diliyorum güzel ailenize güzelliklerle dolu bir ömür dilerim...

sevgili arkadaşlarım pek okuyamadım yazılanları işlerimi bitirdim oğlum uyurken az bi ütümle yemeğim kaldı kuzu uyanmadan bakayım istedim önemli bişey varmı bana bi özet yapın varsa eğer :)))))

sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum sizleri ve kuzucukları...

Kevsercim sevindim bebişinin iyi olmasına çok geçmiş olsun,

Fatoşcum hay Allah demek sandalyesiyle geldi bak yaramaza yerim ben o tatlıyı öpüyorum kocaman:))

sanırım benim kujuu da uyandı sesi geliyor sanki :))
ama kalkıp gelemiyor çünkü yatağının kapısını açmıyorum çok deli dolu yattığı için uykuda kendini o köşeden o köşeye savuruyor Allahkorusun o açıklıktan düşüverir diye korkuyorum :))

Sevilcim saçlarını kestirecekmiş süperr,güle güle kullan canım,

Tenzile siz nasılsınız?

Monpetit bazen öyle oluyor canım yapacak bişey yok bir kaç saat sonra tekrar uyutursun. tamamlar uykusunu

kSo çok sevindim kızının iyi olmasına,Allah daha iyi etsin inşallahhhh

Aynurcum seninde içindeki sewinç hayırlara çıksın inşallah bahar geldi belki ondandır??

Ayşegülcüm sanada kolay gelsin canım öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…