Bebeklerimiz ve Biz

işte yoruluyorsun zaten neki zorun
denoya maşallah ışıl ışıl gözler cin gibi
bir kaç ay farkı bile ne kadar çok farkettiriyor ebrarla düşününce

yaaa öyle ama rahatsızım ben bilmiyormusun:) 1,5 ay evdeydim popomu koltuğa koyduğum gün sayılıdır.

Saol canım resim makinesini gördüğü zaman keyfide yerindeyse çok güzel pozlar veriyor,önceden kaçardı :)
hele bir aynada kendine bakışı var bir sağa dönüp bakıyor bir sola bir mimikler ölüyorum gülmekten,
baktığımı fark ederse hemen anneee diye şımarıp kucağıma atlıyor :)

çoçuklarda belli bir döneme gelene kadar bir hafta bile çok fark ediyor,bende kuzenlerimin çocuklarından biliyorum.hergün yeni şeyler yeni kelimeler öğreniyorlar.

benim ilk sözlüğüm diye bir kitap aldım
kendi kendine bakıp bişeyler söylüyor ama hala anlamlı kelimelerimiz az
o kadarda konuşuyorum okuyorum

merak etme canım şimdi o kayıtta,senin her söylediğini eminim çok net anlıyordur.
Demiştim ya deniz tam konuşamazken birşey söylemiştim ( hatırlamıyorum)
biraz zaman önce deniz onu hatırladı ve söyledi.
Sen okumaya konuşmaya devam et,konuşamıyor anlamıyor diyede anlatmamazlık etme.
ben öyle yapıyordum,çokta doğru yaptığımı anladım.

Selam kızlar...
Biz bugün bol bol gezdik. Babamız izinliydi. Önce bankada işlerimizi hallettik ordanda beşiktaştan bir girdik bütün sahili dolaştık. Kuzuyu parka götürdük deli oluyor çocukları görünce çığlık çığlığa kay kay, salla salla... Ordanda Emirgana geçtik. Laleler süper olmuş heryer yemyeşil kuzu çimenlerin üstünde yuvarlandı durdu. Saat 5 gibi gedik öyle yorulmuşuz ki banyo yapıp azcık kestirdik. 8 gibide kalkıp birşeyler yedik şimdide çay keyfi yapıyorum. Oda içecekmiş ça ça diye arkamda geziniyor. Kuşburnu verdim anladı hemen içmedi çaça diye bir kızışı var sormayın gitsin.

Ah be Yelizim senin bu temizlik aşkın bir gün seni hasta edecek. Acı biraz kendine yorma be gülüm....
Denizimede maşallah çok tatlı resimde...
Nasıl alışabildin mi biraz olsun işine, ortama???

konuşur canım hiç merak etme kayıtta şu anda,bende okumaya anlatmaya devam et,
Demiştim ya deniz daha konuşmayı bilmiyordu bişey anlatmıştım ona( hatırlamıyorum)
Geçen zamanlarda söyledi çok şaşırdım,
Hep anlat oku, mesela benim okuduğum kitapdada şöyle diyordu
Bebeğiniz bardağı işaret edip ııııhhh mı dedi, alıp direk vermek yerine, Su mu istiyordun diye sorup onay aldıkdan sonra verin belli bir süre sonrada anne su ver dediğinde ise Hangi bardaklar içmek istersin diye 3 farklı seçenek sunun diyordu, bu örneği herşeye uyarlayabilirsin.

sevilcim ne kadar iyi yapmışsınız, süper geçmiş gününüz ne kadar güzel,
güzelde şekerleme yapılmış duştan sonra, :)
Aman çay verme canım gece uyumaz yoksa geç saatte uyanmış.

Ah be Yelizim senin bu temizlik aşkın bir gün seni hasta edecek. Acı biraz kendine yorma be gülüm....
Denizimede maşallah çok tatlı resimde...
Nasıl alışabildin mi biraz olsun işine, ortama???

Beni bilmiyormuş gibi konuşuyorsun cnm ya, kurtluyum ben kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz teyzesi :)

Eh işte iyi gidiyor gibi bakalım,tam yoğun döneme denk geldim, raporlar felan hazırlıyoruz,
zor hem manuel yapmışlar bundan önce ellerinde program var kullanmamışlar onları düzene sokmak epey zaman alacağa benziyor.Halleriz ama bir şekilde.yavaş yavaş.

selam kızlar, nasılsınız bakalım

Ben yorgunum ve daha bir sürüde işim var, bugün annemin ölüm yıldönümü (senesi), ben burada kardeşim b.düzünde dua ettik, helva yapıp dağıttık inşallah yerine anneciğime ulaşmıştır. Şimdide küçük hanım uyurmu diye bakıyorum, bugün bir kere uyuttum bakalım birşey değişecekmi. Bu aralar akşam babası, kuzu beraber tavuk gibi yatıyoruz küçük hanım bizi uyutuyor sağolsun. Kendi kendine uyumaya bir alışsa ama zor babamız ağlamasına dayanamıyor.

Yeliz'cim deno'ya maşallah çok güzel poz vermiş. Büyümüşte kuzu

Yok be gülüm ben vermiyorum. Acayipde karşıyım. Binbir zahmetle kazandırdığım vitaminler hiçbir besliyici değeri olmayan bir içecekle gitmesini istemiyorum. Ama halası alıştırdı nezaman aşağıya bıraksam almaya gittiğimde çay içerken yakalıyorum. Özelliklede tembih ediyorum, birşey vermeyin yeni yedi midesi bulanır diyorum ama dinleyen kimmmm
Cumartesileri çalışıyormusun Yelizcim??? (ınşallah hayır dersin)

Sen halledersin kendi düzenini kurar herkeside hayran bırakırsın Allahın izniyle...

Allah kabul etsin nü'cüm ((...

Çok teşekkür ederiz. Büyüyorlar maşallah, hele birde işe başladığım zamandan beri dahada bir büyümüş geliyor gözüme.

çok haklısın, ama böyle oluyor işte bu yüzden hiç bırakmak istemezsin
sanki sen onlara ver demişsin gibi alla alla yaa,hayret vallahi.

:S Cumartesi deme bana (((((( kışın 1 e kadar yazın yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…