- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.341
ben biraz mola veriyom ebrarın uykusu geldi mız mızlanıp duruyor
Selam kızlar...
Biz bugün bol bol gezdik. Babamız izinliydi. Önce bankada işlerimizi hallettik ordanda beşiktaştan bir girdik bütün sahili dolaştık. Kuzuyu parka götürdük deli oluyor çocukları görünce çığlık çığlığa kay kay, salla salla... Ordanda Emirgana geçtik. Laleler süper olmuş heryer yemyeşil kuzu çimenlerin üstünde yuvarlandı durdu. Saat 5 gibi gedik öyle yorulmuşuz ki banyo yapıp azcık kestirdik. 8 gibide kalkıp birşeyler yedik şimdide çay keyfi yapıyorum. Oda içecekmiş ça ça diye arkamda geziniyor. Kuşburnu verdim anladı hemen içmedi çaça diye bir kızışı var sormayın gitsin.
Ah be Yelizim senin bu temizlik aşkın bir gün seni hasta edecek. Acı biraz kendine yorma be gülüm....
Denizimede maşallah çok tatlı resimde...
Nasıl alışabildin mi biraz olsun işine, ortama???
Beni bilmiyormuş gibi konuşuyorsun cnm ya, kurtluyum ben kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Eh işte iyi gidiyor gibi bakalım,tam yoğun döneme denk geldim, raporlar felan hazırlıyoruz,
zor hem manuel yapmışlar bundan önce ellerinde program var kullanmamışlar onları düzene sokmak epey zaman alacağa benziyor.Halleriz ama bir şekilde.yavaş yavaş.
selam kızlar, nasılsınız bakalım
Ben yorgunum ve daha bir sürüde işim var, bugün annemin ölüm yıldönümü (senesi), ben burada kardeşim b.düzünde dua ettik, helva yapıp dağıttık inşallah yerine anneciğime ulaşmıştır. Şimdide küçük hanım uyurmu diye bakıyorum, bugün bir kere uyuttum bakalım birşey değişecekmi. Bu aralar akşam babası, kuzu beraber tavuk gibi yatıyoruz küçük hanım bizi uyutuyor sağolsun. Kendi kendine uyumaya bir alışsa ama zor babamız ağlamasına dayanamıyor.
Allah kabul etsin canım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hürmetine bulmuştur yerini inşallah...
Sen halledersin kendi düzenini kurar herkeside hayran bırakırsın Allahın izniyle...
selam kızlar, nasılsınız bakalım
Ben yorgunum ve daha bir sürüde işim var, bugün annemin ölüm yıldönümü (senesi), ben burada kardeşim b.düzünde dua ettik, helva yapıp dağıttık inşallah yerine anneciğime ulaşmıştır. Şimdide küçük hanım uyurmu diye bakıyorum, bugün bir kere uyuttum bakalım birşey değişecekmi. Bu aralar akşam babası, kuzu beraber tavuk gibi yatıyoruz küçük hanım bizi uyutuyor sağolsun. Kendi kendine uyumaya bir alışsa ama zor babamız ağlamasına dayanamıyor.
Allah kabul etsin canım... Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hürmetine bulmuştur yerini inşallah...
Amin, sağol canım. Artık yapabileceğimiz sadece bu var onlar için
Yok be gülüm ben vermiyorum. Acayipde karşıyım. Binbir zahmetle kazandırdığım vitaminler hiçbir besliyici değeri olmayan bir içecekle gitmesini istemiyorum. Ama halası alıştırdı nezaman aşağıya bıraksam almaya gittiğimde çay içerken yakalıyorum. Özelliklede tembih ediyorum, birşey vermeyin yeni yedi midesi bulanır diyorum ama dinleyen kimmmm
Cumartesileri çalışıyormusun Yelizcim??? (İnşallah hayır dersin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?