- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.361
Sağol Yeliz'cim
Nasıl o alıştımı işe gitmene ee ne de olsa her gün anneyleydi
çok haklısın, ama böyle oluyor işte bu yüzden hiç bırakmak istemezsin
sanki sen onlara ver demişsin gibi alla alla yaa,hayret vallahi.
:S Cumartesi deme bana(((((( kışın 1 e kadar yazın yok .
Neyse canım ya kötünün iyisi artık bunada şükür en azından yazları yok.. Hafta sonu için biryere kaçmak istesen acayip bağlardı seni...
Ya canımcım şu elma sirkesini aç karnınamı tok karnınamı içiyordun sen. Ben aç diye hatırlıyorum ama...
eda allah kabul etsin vede annenin ruhuna varsın canım
sevil ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz bende ilk resmi tatili bekliyorum bizim eşimle ttillerimiz sadece resmi tatillerde uyuyor
gogly yaptım içinede yarım kurabiye koydum onu yedik ama şimdide çişini bekliyoz hanımın uyutmak için
eda bell, bir dönemden sonra kendiliğinden uyuyabiliyor canım yaa
tam hangi aydı hatırlamıyorum birgün mufakta yemek yaparken yastığa yatmış uyumuş kalmıştı ama o an çok kötü olmuştum neden anlamadım yanında olamdım diye
kendi düzenlerini kendileri belirliyor ben bunu anladım kendi kızımda
benim kayınvalidemde ebrar bşey yemese hemen şekerli yoğurt yedir diye başlıyor ebrar yoğurdu seviyor aten neden boşyere şekerli alıştırcaksam
neyseki her zaman görmüyoruz
ne üzel yeliz bend istiyom biran önce konuşsun istiyorum artık ama benimki gider babaya anlatır
sakızı göstermek icin aciyor öyle ama abartiyor tabiiiBir fındık faresi mi gördüm, evet evet bir fındık faresi gördüm ama kim kızdırmış bunu. Yer onu tezesi (benim kızım tezee diyorda).
yeliz maşallaaah ya nasil bi gulucuk o yerim onu...
bu arada odaında tv mi war?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?