Bebeklerimiz ve Biz

Sağol Yeliz'cim

Nasıl o alıştımı işe gitmene ee ne de olsa her gün anneyleydi

Deniz öncedende çok sorun çıkarmazdı,çünkü dışarı çıkıyor benden önce.
Eğer onu evde bırakıp ben çıksaydım ağlaması kaçınılmaz olurdu.
Ama güle oynaya gidiyor çok şükür.

eda allah kabul etsin vede annenin ruhuna varsın canım
sevil ne güzel birlikte vakit geçirmişsiniz bende ilk resmi tatili bekliyorum bizim eşimle ttillerimiz sadece resmi tatillerde uyuyor
gogly yaptım içinede yarım kurabiye koydum onu yedik ama şimdide çişini bekliyoz hanımın uyutmak için
eda bell, bir dönemden sonra kendiliğinden uyuyabiliyor canım yaa
tam hangi aydı hatırlamıyorum birgün mufakta yemek yaparken yastığa yatmış uyumuş kalmıştı ama o an çok kötü olmuştum neden anlamadım yanında olamdım diye
kendi düzenlerini kendileri belirliyor ben bunu anladım kendi kızımda

çok haklısın, ama böyle oluyor işte bu yüzden hiç bırakmak istemezsin
sanki sen onlara ver demişsin gibi alla alla yaa,hayret vallahi.

:S Cumartesi deme bana (((((( kışın 1 e kadar yazın yok .

Neyse canım ya kötünün iyisi artık bunada şükür en azından yazları yok.. Hafta sonu için biryere kaçmak istesen acayip bağlardı seni...
Ya canımcım şu elma sirkesini aç karnınamı tok karnınamı içiyordun sen. Ben aç diye hatırlıyorum ama...

Kesinlikle öyle monpetit,bende çok zorlamıyorum kendi uyusun diye,elbet birgün oda olacak
hele şimdi çalışıyorum dahada hoşuma gidiyor,beraber yattakda sohbet ediyoruz, bana bişeyler anlatıyor
abi geldi hala geldi dede geldi anne geldi baba ekmek aldı geldi :) (hep gün boyu evde olmayanları söylüyor)
hee birde kulakdan kulağa oynuyoruz :))) o benim kulağıma bişeyler söylüyor ben gülüyorum ben onun kulağına bişeyler söylüyorum o gülüyor uykusu geldiğindede anne uykum geldi diyor yanii sus demek istiyor :)

benim kayınvalidemde ebrar bşey yemese hemen şekerli yoğurt yedir diye başlıyor ebrar yoğurdu seviyor aten neden boşyere şekerli alıştırcaksam
neyseki her zaman görmüyoruz

Evet öyle,hele bu yaz tatil yokçok işime yarıyacak haftasonu kaçamakları için.

Ben aç içiyordum.Ama şimdi tok içiyorum özellikle çok yediğim zamanlardan.
Hee birde yatmadan içiyorum,ben uyuduğumda metebolizma çalışsın diye.

Saol canım benim. Neyse 23 Nisana birşey kalmadı. Bol bol gezer dolaşırsınız ailecek...

benim kayınvalidemde ebrar bşey yemese hemen şekerli yoğurt yedir diye başlıyor ebrar yoğurdu seviyor aten neden boşyere şekerli alıştırcaksam
neyseki her zaman görmüyoruz

çok enteresan buda başka bir türden.Yoğurt u seviyorsa demen gibi yine şeker alsınki.
Deniz sade hiç sevmiyor,ben ayran yapıyorum, tabi şimdi k.walide yapıyor.

aksam ustu kafama esti kuzuyu da kaptigim gibi kuaföre gittik,
biliyosunuz yakın zamanda kuaförümü ewime cok yakın referansli bi yerle degistirmiştim,
ortamin temizligini we buyuklugunu de bi önceki gidisimden test ettigim icin hic tereddut etmedim kuzuyu da almakta,
beraber gittik,oturttum bunu sandalyeye(dönen) bana bakti , döndü durdu:)
isimiz bitince de hemen karsisindaki parka gittik,
bi posta da sitenin bahcesinde oyalandık
yandım yalniz ewe zor soktum yaa,napacaz yazin bilmem

hemde nasıl ben işten gelince hiç oralı olmuyor akşam eşim gelince hemen kucak adamcağız elini bile yıkayamadan
tenzile dün sorduğun şarkıyı bugün dinleyince hatırladım güzel şarkı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…