Bebeklerimiz ve Biz

Hadi bakalım monpetit bol şans tekrar tatlı rüyalar fıstığa,

ıyi yapmışsın canım, Güle güle kullan, benimde kuaförüm el değiştirmiş (((
Çok canım sıkıldı,Tamda evet bu dediğim zamanda.

sağol canım

ohh afiyet olsun, eşinle hiç tatil yapamıyorsunuz demek ne kadar kötü ya. Gerçi belli bir zamandan sonra insan alışır alışmayıp ne yapacaksın, yeter ki sağlık olsun.

Güle güle kullan Tenzilecim yeni saçlarını...
Geçen günde ben kestirdim. Tam uzatmaya karar vermiştim belime kadarda gelmişti ama çok bakımsız göründüğü ve döküldüğü için kestiri verdim. Oh iyide yapmışım 2 gündür kendimi daha bir iyi, genç dinamik hissetmeye başladım. Eşim diyorki bir saç nelere kadir....
Sorma o içeri girme tantanası bizdede var.Bakalım şimdi apt. girene kadar sonra ikna oluyor. Yaz ne gösterir Allah bilir...

Kızlar ben kaçar...
ıremin yoğun isteği üzerine biraz kitap okuyacağız. (Almış eline kitabı gelmiş yanıma oki,oki diyor)
ıyi geceler, tatlı rüyalar...

Ohh iyi günlerde kullanın saçları kızlar

bende haftaiçi kardeşim gelince gidip kestireceğim çok uzadılar, birde yeni çıkan antenlerimde kaybolur belki biraz

küçük hanımı uyuttum, senorya yazan bir arkadaşım var sağolsun ben sinemaya gidemiyorum diye bana izlediği filmlerin cd leri getiriyor. Şu meşhur 8 oscarlı çaylak milyoneri getirdi, 1 aydır fırsat bulup izleyemedim belki birazdan onu izleriz

Son düzenleme:
hmm pek iyi seyler söylenmiyor o film icin ama yine de sen de bi bak bakalim canimcim
iyi seyirlerr simdiden
bu aralar ben filme bayaga ara werdim

kızler esim heroes un yeni bölümünü indirmiş
onu izliceeez
operim sizi kocaman
yarın yolda yazarım sizde :))))
iyi geceleeeeeeer

şaka diyorum yahuuu kuzen 8 oscarı boşuna almamıştırrrr,
benimde listemde:)
ama önce heroes

Günaydın herkese iyi hafta sonları

gece sohbeti uzun olmuş maşallah

yelizcim senin o kuzunu yerim ben çok tatlı maşallahallah nazardan saklasın büyümüş cadııı

sevilcim güzel gezmişiniz vallahi iyi yapmışsınız kuzuda eğlenmiştir.saçlarınızda güle güle kullan

tezilecim sende saçlarını güle güle kullan hayırlı yolculuklar

edacım allah kabul etsin canım allah rahmet eylesin anneciğine

fatmacım yelizin dediği gibi akıllarına yazıyorlar sonrada döküyorlar

benim kuzuya dün akşam soruyoruz ağzın burnun gözün nerde hepsini tek tek gösteriyor
babası hep kucağına alıp öğretiyordu demekki kafasına kaydetmiş dünde sorar sormaz gösterdi

sabahleyinde ağladı yanıma alıp emzirdim eşofmanımın üzerinde bebek resmi var onu gördü bebe bebe diyip durdu

aynada kendini görüncede ezda diyor :teytey:

Son düzenleme:
bu arada benim kuzum tam 18 ayına girdi yanii 1,5 yaşında maşallah ne kadar çabuk zaman geçiyor
rabbim büyüdükleri okula gittikleri zamanlarıda göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…