- Konu Sahibi DreamLover
-
- #18.661
el atılması lazım 1 ay önce temizletmiştim ama yine aynı ebrar cama yapışıyor mutfaktan dışarıyı izliyor
ebrarın boy hizası olan yerler belli zaten ya el izi yada yediği ne varsa herşeye tattırıyor
iremne güzel portakal suyumu içiyor ben bir türlü meyve suyu içiremiyorum yaaa :1no2:Geçmiş olsun Frezyacım. Bizde 1 ay kadar çektik o idrar yolu iltahabını çok şükür şimdi iyi bir problem yok. Bakalım ayın 27 sinde çiçek aşımız var her ihtimale karşı tekrar tahlil yapılacak...
İyi haberlerini bekliyoruz canım....
İremde uyandı yoğurdunu yedi. Azcık dışarı çıkıp sefa yapacağız portakalımız bitmiş onuda alalım olmazsa olmazımız içmeden rahat etmiyor.
Kendinize iyi bakın canlarım. Kocaman öpüyorum hepiciğinizi.....
iremne güzel portakal suyumu içiyor ben bir türlü meyve suyu içiremiyorum yaaa :1no2:
sevilcim berfede çok fazla sevmiyor portakal suyunu..1 çay bardağı zorlaya zorlaya içiyor..ama muza bayılıyor bu mevsimde pek meyve çeşidide yok neyseki yaz geldi..
kadiscim ve ekincim çok çok geçmiş olsun canlarım
ekincim bünye zayıf düştü fazla yüklenme diyete,
iyi ve sağlıklı beslenmeye çalış.kendine iyi bak
mavicecim aşkol ben faceden yazdım şekerim. :)öpüyorum seni.
tenzile, çok ilginç ve güzel, çok iyi tanıyormusun ne zamandır görüşüyorsun.
güvenilirmi? hani insanlık hali sen ginede güvenliği elden bırakma.
mavicem bu arada çağatayımızda geçmiş doğumgünü kutlu olsun...
datlum şimdi baktım gerilere kardeşinle vakit geçiriyormuşsun ben açar açmaz geçmişi okumadan yazıyorum çünkü o kadar vakti bulamıyor olabiliyorum çoğu zaman
ama seni unuturmuyuz hiçŞenizŞenizŞenizŞeniz
kimse kimseyi unutmaz yahuuuu yapmayın allahaşkına:)
herkes brbirini cok sewiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?