Bebeklerimiz ve Biz

benim kızımda aynı cnm ben sılıyom o batırıyo sağolsun cadılar:roflol::roflol:

fatoşcum gittilerde yemek yapmaya giriştim, bi yandan da çamaşır astım uğrayamadım fazla

zeynep kocaman oldu yaa
çok güsel değil ama çok şirin bi cadı olduuuu

saçları uzadı ama çok seyrek ve sarıya dönük

bu ara hiç resim çekmedim ona da yaaa
ama çekerim cnm

çekmecesinden etekleri elbiseleri çıkarıpp giyyy giyyy diye bağırıyoo
süslenmeyi çok seviyo, işi gücü anne cici giyyyyyyykaydirigubbakcemile3

kime çekmişse bilmiyorummm

kızlar bişey merak ettim çocukların takvımleri vardı resımlı şimdi niye yapmiyosunuz acaba
hanı çaliyolar diyolar doğrumu bende çok terdütte kalıyom ?

bu arad resimlerine baktım cnm Allah bozmasın mutluluğunuzu
maşallah kızın çok tatlı cnm öp benim yerime .

iyi akşamlar cnm sohpet için teşekür ederim balımm

Geçmiş olsun Frezyacım. Bizde 1 ay kadar çektik o idrar yolu iltahabını çok şükür şimdi iyi bir problem yok. Bakalım ayın 27 sinde çiçek aşımız var her ihtimale karşı tekrar tahlil yapılacak...
ıyi haberlerini bekliyoruz canım....
ıremde uyandı yoğurdunu yedi. Azcık dışarı çıkıp sefa yapacağız portakalımız bitmiş onuda alalım olmazsa olmazımız içmeden rahat etmiyor.
Kendinize iyi bakın canlarım. Kocaman öpüyorum hepiciğinizi.....

cnm çok teşeküredrim ya bizde uzun zamandır yapmadık bi bakalım dedik inşallah yoktur cnm iyi dilekelin için sağol meleğin geçmiş olsun.

iremne güzel portakal suyumu içiyor ben bir türlü meyve suyu içiremiyorum yaaa :1no2:

parka gittik geldik şimdide mışıl mışıl uyuyor kuzum..kaymak için merdivenlerden ıhlaya tıslaya çıkıyor oturyor kayağın tepesine bi çığlık bi çığlık sevinçten..hoopp kayıayor kayınca tekrar koştur koştur kayağa...kapının önü park önümüz yaz artık evede gelemem ben...

sevilcim berfede çok fazla sevmiyor portakal suyunu..1 çay bardağı zorlaya zorlaya içiyor..ama muza bayılıyor bu mevsimde pek meyve çeşidide yok neyseki yaz geldi..

iremne güzel portakal suyumu içiyor ben bir türlü meyve suyu içiremiyorum yaaa :1no2:

sevilcim berfede çok fazla sevmiyor portakal suyunu..1 çay bardağı zorlaya zorlaya içiyor..ama muza bayılıyor bu mevsimde pek meyve çeşidide yok neyseki yaz geldi..

Benimkide sadece portakal ve limon suyu içiyor. Antika benim kızım...
Bundan başkada yiyip içtiği yok zaten önceden püre olarak elma, armut, kivi yiyordu şimdi onlarıda yemiyor. Muzuda yoğurduna katarsam anca...
Neyse Allah dan yaz geliyor şeftaliyi ve kayısıyı geçen yaz çok sevmişti karpuzada asla hayır demiyordu bakalım bu yaz ne olacak...

yafriiii sana sözüm yok zati öpüyorum seni şekerimŞeniz

mavicem bu arada çağatayımızda geçmiş doğumgünü kutlu olsun...

kimse kimseyi unutmaz yahuuuu yapmayın allahaşkına:)
herkes brbirini cok sewiyor

hepinizi öptüm şekerlerrrrrrrr.:1closedeyes:... mevcanım ayrıca saol yafriiiiŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlar canlar
gerilere bakamadım..
herkes iyidir umarım..
Albinamın burnu akıyor hala.
birazda iştahsız..
nasıl üşüttük anlamadım yaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…