Bebeklerimiz ve Biz

selammmmmm

saolun kızlar yazdıklarımı okuyupta bir selam olsun esir gemediğiniz için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mutlu bir gün diliyorum

kızlar ilginc bişey oldu...
ben başka bi annebebek sitesinden selin diye bi arkadaşla tanışmıştım,
uzun zamandır msn de konuşuyorduk,onunda bir oglu war we drnden 2 gün once dogmuş,
cok şeker bi kız we ben her istanbula gittigimde dawet ediyordu beni,ama bi turlu kısmet olmamıştı...
yarın eşi bursaya geliyomuş,we o da bana gelmekistiyomuş,
cok sewindim ya , kız sırf benim için gelicek,

Selam kızlar...
Ekincim Kadişcim geçmiş olsun acil şifalar.
Bizde sabah kalktık kahvaltı, sokak keyfi, biraz abiyle oyun derken yemek ve uyku.
Anca otura bildim vallahi... Allahdan evi topladım yemeğimde var kuzu uyanana kadar dinleneceğim. Dün mutfak dolaplarını sildim gerçi yıkadım demek daha doğru olur. Çok koyu renk izler hemen belli oluyor 10 gün yapmasam aylardır yapmıyormuş gibi oluyor. Aspiratörede su kaçırmışım herhalde önce kendi kendine çalışmaya başladı sonrada çazırdayıp kontakları attırdı.
Sibelcim gözün aydın. Şimdiden iyi yolculuklar....

Esmacım güle güle,
Sibel güle güle otursun anneciğin evinde sizede iyi yolculuklar,
Tnzl güzel bir tesadüf umarım iyi vakit geçirirsiniz ikinizinde eşlerinin bu konuda anlayışlı olması güzel maalesef benim eşim bu tür tanışmalara pek sıcak bakmıyor o yüzden teklif bile edemem böyle birşeyi ((

Sevilcim hoşgeldin oh dinlen bakalım bizde dıları öğlen uykusundan sonra çıkıyoruz ama benim akşam yemeğim hazır değil ne yapacağım onu bile bilmiyorum henüz...

kadiscim ve ekincim çok çok geçmiş olsun canlarım

ekincim bünye zayıf düştü fazla yüklenme diyete,
iyi ve sağlıklı beslenmeye çalış.kendine iyi bak

mavicecim aşkol ben faceden yazdım şekerim. :)öpüyorum seni.

tenzile, çok ilginç ve güzel, çok iyi tanıyormusun ne zamandır görüşüyorsun.
güvenilirmi? hani insanlık hali sen ginede güvenliği elden bırakma.

Çok sevindim senin adına canım.
Bak sen ya nerden nereye... Boşu boşuna demiyorlar dünya küçük diye...
İnşallah çok güzel bir gün ve yeni bir dostluğa vesile olur yarının...
Şimdiden iyi eğlenceler, tatlı muhabbetler...

sewilcim esimde arabasinin funclubından bicok dostluklar edindi,
acıgız biz boyle seylere...
keza ben biliyorsunuz brsl nnler derneginide internetten buldum we cok sewdigim dostlar edindim..
netice de o da bir mail grubu we simdi cok saglam etkinlikler yapıyoruz
yakında yine fuara gidicez,kermes war bir engelli okulu için ws. ws ,gecen hafta fidanlar dikildi..
sizlerle de yuzyuze tanışsam cok memnun olurum mesela

saolun kızlar

yelizcim walla uzun zamandır konuşuyoruz msnden , we o sitedeki etkinliklerine de bakıyorum guwenilir,
sitenin adminleri ile de kanka zaten...
allah iyi insanlarla karşılastırsın,
kanımız cok kaynadıgı icin cogu kez dawet etti...

selammmmmm

saolun kızlar yazdıklarımı okuyupta bir selam olsun esir gemediğiniz için!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mutlu bir gün diliyorum

datlum şimdi baktım gerilere kardeşinle vakit geçiriyormuşsun ben açar açmaz geçmişi okumadan yazıyorum çünkü o kadar vakti bulamıyor olabiliyorum çoğu zaman
ama seni unuturmuyuz hiçŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…