Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlarrrrrrrrrrrr
allaha şükür bugün daha iyiyimmm
zehracımm bebeğümm demek kahve içmeye gidicenn
bende nazın uyanmasını bekliyorum arkadaşa gitcem bende bir kahve hüpletip gelicemmm

Selam kızlar...a.s.
Maşallah keyifler yerinde.:sm_cool:
Kadişim, Ekinim düzelmeye başlamış oh ohh maşallah
Denomun önemli birşeyi yokmuş,
Alişimde kuzum gibi ekşiciymiş şifa niyetine.
Ebrarım da aşı olmuş şifa olsun.
Zehram kahveye gidiyormuş afiyet olsun azcık kafanı dağıtırsın canım.
Tnz ist. misafirleri var inşallah güzel bir gün olur.
Esmacım sporunu yapmış ohhh azimli hatun seni o azimden azcık da ben istiyorum....
Elifim pazara gidecekmiş ama hava izin vermemiş. Sağlık olsun canım. Başka zamana inşallah.
Varmı unuttuğum onlarada kocaman:1hug:

hastamıydınız kadiscim geçmiş olsunnn ben pek takılamıyorum geyikdeyim de.... delikafadulden

kolay gelsin yorullmuşsundur baya mavilim... aynurcuk yokkk.. küstüm onaklava: gelmiyor hiç arayıp sormuyor..yok saydım seni dünürümmmm

günaydın kızlar
emiri okula göndereyim gelicem

hasta olan tüm arkadaşlarıma ve bebişlere geçmiş olsun diyorum
günaydın a.s.

Bizdende günaydın
Denis cim merhaba,nasılsınız?
iyiyiz canım sizi sormalı.. napalım ben çalışıyorum böcekimm babannesinde öyle işte

merhaba canımmm maşallah kuzunun iştahı yerindecokacimcoook

Günaydın Güzel başlangıçlar sizinle olsun bugün, hastalıklar uzak olsun.neşe cebinizde, huzur kalbinizde, mutluluk gözlerinizde parlasın.
amninnnnnnnnnnnn canımm aynıı dilekler senin içinde canımmmmmmmmm
iyi eğlendeler canım
gunaydın benden de
misiafirim gelecek öglende
opuyorum herkesi
kolay gelsin canımm snadaaa
herkese günaydın herkese iyi sohbetlerrr
selam canımm
hamarat hatuna bka senn
burdada hava çok kötü canımm yağsın yaa yazın çok ararız bu havalarıı

iyi olmana sevindim canım bende daha iyiyimm
benimde boğazlarımda ağrı var yutkununca
birde hiçmi hiç iştehım yokk

günaydın kızlar
emiri okula göndereyim gelicem

hasta olan tüm arkadaşlarıma ve bebişlere geçmiş olsun diyorum
saoll bebeğümm daha iyiiym bugünn
aşkitom hastamı oldu..
göremedim gerilerde...geçmiş olsun..
diyette gayet başarılı gidiyor demek..
tebrikler arkadaşım..
öpüyorum seni ve prenseslerini

saol canım bugün daha iyiyim
diyette iyi gidiyor hastalık araya girdi yürüyüş yarım kaldı
düzeleyim yürüyüşr evam artıkk

denonun iyi olmasına sevindim canımm
iş nasıl gidiyorr alışabildinmi canımm

Günaydın Yelizcim sevindim Denizin önemli bişeyi olmamasına :)) kolay gelsin sanada
selamm danamm nabıyınn alişş nasıllllll

saoll canımm iyiiym allaha şükürr
senn nasılsınnnnnnnnnnn

yok be güzelim iştahı sadece portal suyunu içene kadar yediği iki çatal peynir bide zeytin kahvaltımız bu işte:ecrin_bebek:
denonun iyi olmasına sevindim canımm
iş nasıl gidiyorr alışabildinmi canımm

selamm danamm nabıyınn alişş nasıllllll

saoll canımm iyiiym allaha şükürr
senn nasılsınnnnnnnnnnn

iyiyiz yevrüm uyuyordu bebeem uyandı şimdi sen nasıl oldun kızlar nasıl?

bendende tünaydınlar..
herkezde keyifler yerinde gibi..
Elif çim güle güle kirlet cnmm..
Ruze de iyiymiş. öpüyorum kocaman..
Yeliz cim sevindim cnm Denonun önemli bişeyi olmadığına...
Tekrar geçmiş olsun..
Dünürüm geçmiş olsun dileğin için tşk. öpüyorum Ali'yi..
Zehra cım sen nasılsın bitanem.. Kahve içmeye gidiyon demek afiyet olsun cnm..
Tenzile sanada kolay gelsin cnm..döktür mamaları..
Ekin ve kadis daha iyi olmanıza sevindim canlar.. tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Albina bugün daha iyi..
burnu akmıyor sayılır..
çorba ve aferin şurubu iyi geldi..
Dr. gitmeye gerek kalmadı..
uyanmak üzre şimdi..
kabak çorbası yaptım kuzuya..
uyansında doyurayım minik karnını:))

tünaydın sabahtan hiç fırsat olmadı kahvaltıydı ev temiliği derken sonrada eşim pazarlıkları getirmiş onları yerleştir çamaşır at kuzuyu uyut derken bu saat oldu ama hemen uynır yine benim cadı
kadis ve ekin daha iyiymiş
albinada düzelmiş anladığım kadarıyla
denonunda önemi bişeyi yok
nil,mavice drydenisss, sizlerede merhaba
mavili sende üle güle kirlet
jege ve esmayada iyi eğlenceler
little sen nasılsın
unuttuğum kimse kalmamıştır umarım

sinirlenmicem sinirlenmicemm
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
yok ya sinirliyim işteeee sinriliyim kardeşim sinirliiiiyimmmmmm

ha bu niye delirdi gene diceksinizzz
delirtiyorlar anacım beni resmen çıldırtıyorlarrrr

cuma günü kayınvalide-kayınpederatlayıp tekirdağa gitmişlerdi. arabaları var. cuma akşamı alınan karar mayıs ayında gitmekti malumunuz havalar dengesiz soğuk. kayınpeder soğuk havalar bu havada çocuk gitmez demiş, 5 dakika önce kayınvalidem baban götürmek istiyor yakarız sobayı ısınırız demişti. böylece kaynoşun yalanı ortaya çıkmıştı neyse baba 2-3 gün ben kalırım geri dönerim annenizde paztesi döner demişti. cumartesi sabahı sabahın köründe nerden havanın sıcak olduğunu anladılarsa fgece 12 de varıp sabah 9 da uyanmayla kaynoş eşimi arayıp baban dönmüyor ben geliyorum, haftasonuda kızla gitcez dedi. sabah sabah düşünün. belliki gece aşna fişne kocayı ikna etti. amaç beni delirtmek yaaa. amaç o gün anneme gideceğimi bildiği için eşmle aramızı bozup beni dellendirmek yaaa. husursuz geçirecem ya haftasonunu, neyse paztesi geldi hanfendi, bir sürü yalan baban işte böle şöle dinletemedim yalanalrı yalan olduğu belli delirecem, odadeğiştiiryorum peşimden geliyor, resmen sinirimi zıplatmaya çalışıyor. yok dürüstçe desiki ben de babanda oraya gitmek istiyoruz, orda mutluyuz, idareet kızım dese. anlayacağım ok. haklarıdır dicem, acımı içime gömcem dayanacam. arka arka yalanlarr delirdim sıktım dişimi sıktım dişimi 3 gündür çenem ağrıyor yaa. hadi eşimede saldırmak istemiyorum. yapacağı bişey yok oda herşeyin farkında adamı yesem ne olur. sonuç değişmeyecek. sabah eşimel konuşmuş, cumartesi alır kzıı gideriz beraber demiş. bunda ne var diceksiniz şimdi. 1. her gittiklerinde kendileri bir araba dolusu eşyayla gidiyorlar biliyorum. artı kızın eşyalrı zaten bir araba dolusu eder. cumartesi benim orda ne işim var, niye pazar gidilmiyor. niye kayınpeder geliparabayla almıyor.geçen sene daha insaflıydılar ya, ağlarım dayanama diye pazartesi sabah alır giderlerdi. cumartesi pazar hiç değilse doydunlar birbirlerine derlerdi. kızın eşyalarınımı taşıcaz kızımı taşıcaz yoksa kayınvbalidnein tencerelerinimi, ıvır zıvırlarını. mantık nedir anlamış değilim hala. illa benim sinirimi zıplatacak.oaynatacak, beni delirtecek bende dayanamayıp kıyameti koparacağım. beni delirten o ama suçlu ben olayım yaa yeter ona. yok bide şinden korkuyo gibi onun arkasına saklanışı adamın üzerinden yalanalar uydurması yok mu kendini masum göstermeye çalışıp, ya biraz dürüst olsa ne olur yani. işler çevirmese, herşeyi entirlkalarla halletmeye çalışmasa. nedir bu kendi bildiğini okuma taş mı doğurduk biz. biz anne baba değilmiyiz ya bizim hiç sözhakkımız yokmu. bir kerede bunlar ne düşünüyor diye sormaz mı insan yaa. aah ahhh anadan ayrılırmı yavru diye iç çekme neyin nesi. çok mu inandırıcı şimdi.
kızlar kusura bakmayın, böyle boşaltıyorum sinirimi, eşimede yüklenemiyorum, o anneden babadan hayır görmemişki ben göreyim. iyice bunaldı daraldı adamcağız aramızda kalmaktan. resmen eşim için üzlüyorum artık yaaa. adamın bişey yapamaması delirtiyor adamı. insan evladına bunu yapar mı yaaa

Geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkürler
hepinizi çok çok öpüyorum sağolun

yelizcim denonun iyi olmasına sevindim geçmiş olsun yinede
zeynepcim albinada geçmişler olsun canımmmm

nimetcim niye böle arkandan iş çeviriyor bu kadın yaaa nedir derdi anlamadım şimdi giderlerse peki dönüş yapmıycaklarmı hani annenle konuşmuştun kardeşin gelicekti beraber bakılacaktı ne oldu o iş 1,5 ay falan kalıcaktı kayın validenle üstelik havalr böleyken nereye gidiyorlar çocuğu hasta edicekler yaaa (allah korusun) bahar havası bu belli olmuyor allah yardımcın olsun canımmm ama konuş bence kayınvalidenle hava durumu malum çocuğu hasta eder sonra sen uğraşcan yine

selam kızlar nasılsınız

geçmişi okuyamadım keyifler yerindedir inşallah, bu aralar bir cee yapıp kayboluyorum.
Asya biraz keyifsiz, pazartesi büyükada'ya gitmiştik ohh anne kız keyif yapacağız dedim. Hava serin diye güzelce giydirdim fakat akşam burun falan akmaya başladı, salıda doktor kont. vardı boğazlar, kulak v.s dr. üşütme değil alerji sanırım dedi, şimdi takipteyiz.Gezenti annenin kızı olmakta zor tabi, Şimdi uyuyyor bende ortalığı yalandan toparlıyorum,uyanınca hava almaya çıkacağız.

Nimet cim geçen sanki annem bakacak demiştin Nil'e yanlışmı anlamışım ben..
Şimdi senin kızdığın pazartesi değilde cumartesi gitmelerimi...
Ünlü bir yazarın bir sözü var ..''Evlilikte ailenin nikah memuru erkektir'' diye..
Eşin kuracak dengeyi cnmcım.. heriki tarafıda ezmeden ortayı bulacak birşekilde..
durumuna gelince inan herseferinde içim acıyor durumuna..Çok zor çok iyi anlıyorum seni..
Ama bir çare olmalı cnm yaa.. Böyle bakmak olmaski..Hiçmi anlayış yok senin bu k.walidenle..
Alıp çocuğu gidiyor . kendi keyfi için.. Sanki sen keyfinden çalışıyorsun ve keyfinden ayrı kalıyorsun yavrundan..
sende bilirsin evinde oturup çocuğuna bakmayı.. Ama şartlar işte...
Cnm valla sana tavsiyem ksıabildiğin heryerden kıs ve tut güvenilir bir bakıcı..
kimseyede minnet etme derim ben..

Nimet şimdi okudum bende yazdıklarını, Allah yardımcın olsun. Ya bu kayınvalideler insan değiller mi anlamıyorum ben, evlat büyütmemişler mi ya da evlatlarını sevmemişlermi. Yazık ya bir anne nasıl bunu yapar. Resmen ipler benim elimde diyor, onun insanfına kalmışsınız ve sanırım ki onda da insan hiç yok. zeynep'in dediğine katılıyorum burada olayın muhatabı aslında eşin olmalı ama dengeler her zaman böyle kurulmuyor tabi, eşinle tartışman sorunu halletmez ama en azından konuş ve sana yardımcı olsun sonuçta onun ailesi. Sakin olmaya çalış ve şükür Nil'in sağlığı sıhati yerinde böyle düşünmeye çalış.

zeynepcim kardeşim okulu bitiirnce gelecek yani temmuz-ağustos bakacaklar annemler
benim kızdığım cumartesi-pazar yada başka bişey değil olayın buraya geliş hali. sadece kendini düşünmesi, mantığıma uymuyor. hadi bana uymuyor eşimede uymuyor bu mantık. bu soğukta orda nilin ne işi var. ki istanbuldan daha soğuk orası yazın bile püfür püfür. eşimle bakıcı olayını, yuva olyaını düşündük durudk annemde kardeşin gelince bakarız diyince hadi 2 ay idare edeyim demiştim. bu snee son demiştim. gene bakıcının bakmasından babaannenin bakması daha iyidir demiştim.

kadişcim hiç yanii, çocuk orda hastalanacak düşünmüyorlar yaa. ayrıyetten orası çok tehlikeli, 3 katlı bir ev, merdivenlerde pervaz yok, merdiven başlarında kapalı kapılar yok, bu soğukta banyo bile yapamaz orda kendi ağzıyla söyledi yatarken elektirkli sobayı yaktık diye. bişey olsa en yakın hastane tekirdağ merkezde 2saat mesafe. düşündükçe deliriyorum .çıldırıyorum. kendi kızı bişey istese pt anında yapar. beni geçtim kendi oğullarına kendi torunlarına nedir bu garezleri. karşına alıp konuşmazlar bu sabah öğrendi eşim net gidip gitmeyceğini ağzında geveleyip geveleyip duruyo, planalrını söylemiyo, sadete gelmiyo yani. sen bana mantıklı açıklamalrını sun bende anlamaya çalışayım çözüm üreteyim demi. konuşulmuyorki konuşulmuyor resmen direkt bir ağlama numarası kaçmalar odadan. ben böle bişey görmedim görememde ömrümce herhalde
kendi ailem aynı durumda olsa hayatta gitmezleer bir sene daha sıkalım dişimi derler, olduda gitmeye kalktılar gösteririm dişlerimi hemen, anne baba hoop derim noluyozzzz.

eşim değil bunu derdini sıkıntısını bile paylaşamıyorki, bişey dicek olsa adamın ağzına lafı tıkıveriyorlar. oda kalpleri krılmasın diye içine atıyo

bir sene daha bir sene daha sonra mumla ararlar yavrumu mumlaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…