Bebeklerimiz ve Biz

iyi geceler,

bizde bugün cümbür cemaat ( annem babam kardeşim eşi k.pederim k.walidem ve bizz) ormanımıza çıktı, cızbız yapmaya. Çok güzel geçti. Meşhur jetonlu parkında altından girdik üstünden çıktı.

Kuzum birkaç gündür huysuz mızmız ve iştahsızdı öğlenden sonra ağzını yokladığımda, kök dişinin patladığını gördüm ama çok kötüydü şişmiş resmen. ıçim acıdı, ınşallah biran önce çıkartır. Hiç rahat değil uyudu ama her 5 dk bir uyanıyor.

Saol zehracım denom yukarıda anlattığım gibi, neden bişey yemiyor diye kendi kendime soruyordum.
Sabah sütünü bile içmiyor nasıl canı acıyorsa.

Selam kızlar...
Herkese iyi pazarlar...
Kimseler uğramamış. Tabi bugün pazar havada güzel hepiniz ailecek kahvaltılarda, gezmelerde...
Bizim babamız çalışıyor bugün öğleden sonra gelecek kuzumu parka çıkartacağız.
Dün pazardan enginar aldım şimdi onu pişiriyorum inşallah yer irem sultan...
Kıyamam denoma demek son dişleri geliyor. ınşallah biran önce çıkartırda daha fazla rahatsız olmaz.

iyi pazarlar

hawa gerçekten çok güzel, babasıyla bi park turu yaptı kuzum, şimdi uyuttum. Uyansın tekrar gezmeye gidicez.
Saol sevilcim,iştah sıfır, sürekli süt içiyor kahvaltı en sevdiği pınar beyazı bile yemedi.
Sağlık olsun, düzelir elbet.

ıyi pazarlar

Yeliz'cim benim prenseste aynen babasıyla parka gitti, yorulmuş gelirken babasının kucağında uyumuş. Bende şimdi ortalığı toparladım kuzu uyurken birer kahve yapıp film izleyeceğiz, uyanınca bakalım bir hava alıp geliriz. Bizde de iştah iyi değil birde dr. alerji araştırması için süt ürünleri yemeyin 2 hafta dedi iyice şaşırdım (emzirdiğim içn bende yiyemiyorum). Gerçi keyfi yerinde şükürler olsun.

bizdende iyi pazarlar bu sabah biraz geç kalktık sayılır 9:30 da uyandık 10 akadar yatak keyfi ve oyun yaptık
kahvaltımızı hazırlatık kızımla simit poğaça almaya çıktık kedilerin peşinden koştuk
kahvaltıdan sonra jet hızıyla bir ev süpürdüm sonra yürüyüşe çıktık ama pişman oldum bunaltıcı bir sıcak vardı arabamız otomobilin arkasında kalmış babmızı ziyaret ettik mecburen ama gidene kadar kaç çocuk,böcek,çiçek,park,köpek,kedi gördüysek durduk
metroda aradığımız oyuncağı bulamadık eve dönerkende ebrar uyuya kaldı
tansaşa bakayım dedim tam alıyordum görevli 23 nisanda % 50 indirim var diyince bıraktım birkaç tane alırız artık ne güzelllllll

eda emzirme nasıl gidiyor ben gündüzleri 1 gecede 2-3 kez emziriyorum hala ama azlıyor gittikçe gündüz oyalıyorumda gece sorun bizde
ebrar uyandı ben kaçtım

iyi seyirler size edacım, saol. Acaba süt ürünlerinemi var diye 2 hafta verme dedi dr.u. ?

Fatoşcum sende saol canım,iyi gezmişsiniz.ne güzel.

Az önce zorla yoğurt yedirdim. onuda ağzını korka korka açtı. Geçicek elbet.

Şimdi telefon geldi kuzenim eşi ve çocuğuyla bize geliyorlar, yine jetonlu park yolu göründü denoma :)

Selamın Hello Bayanlar:)
Umarim guzel bir haftasonu gecirmeye dewam ediyorsunuz,
ben kuzunun uyanmasini bekliyorum,deniz kenarina dogru gidicez,ordan da arkadaslara gecicez,kuzulari buluşturacaz,15 ay 21 ay :)

Dun biliyorsunuz 23 Nisan Cocuk Balomuz wardi,ewden cıkışımız tam bir felaketti diyebilirim,
Istedigim hic birseyi giymek istemedi,nasil aglioyor görmeniz lasim,giymiceeeeem diye bagiriyor,ne oduller koyduysam da hic biri fikrini degistirmedi,
we nihayetinde ne istiyorsan kendin al dolabından dedigimde,bahceye cıktıgımızda giydigi herhangi bir kot pantolonu cıkardı we bunu giydir dedi,
ya sabııır dedim giydirdim istedigini,
sıra geldi ayakabiya,giydirdim guzel guzel baharlık spor ayakabi,bu seferde ''bunu cıkar giymicem''dedi.
peki dedim al hangi ayakkabını giymek istiyorsan,gitti o guzelim hawada siyah botlarini aldı we onu giydirdim mecburen,
zor bela cıktık ewden,elifi beklerken bahcede komsular cay ikram etti,bahce keyfi yapıyolar tabi,
kıramadım aldım cayı,drn bi guzel elime carpti we azda olsa kotuma we cantama cay geldi...
Dedim bu kadar olur yani
bakalım sırada ne war....derken ablalariyla oyuna daldı kuzu , elif geldi, arabaya gelmiyor bu defada...
neyse bindirdik,bittiii sanmayın dahası war:))))
balo yerine gittik biraz cümbüş ws.derken dışardaki parkı we parkta oynayan kuzuları gördü,we attı kendini bahceye,iceri sokmak ne mümküünnnn,tabi gunduz uykusu da yok,
bayaga bi dışarda durduk , neyse sonra babası geldi,o ilgilendi ben bi nefes aldım,,,derken parti bitti cok sukur

sanirim bi sure organizasyonlara tek basiima gidicem :))))

yani benim kız kendi istedigi kıyafetleri giymeye erken basladı diye dusunuyorum,,,,

kadiscim ne seker cıkmış kuzun,maşallah gule gule giysin,
yalnız kulaklarinda kupe görünce bi tuhaf oldum,ne kadar yakışmış:)))

aysegulcum aynı dert bizde de war,
esnek yumuşak olmasina gidkkat ediyorum,
arkadaslarin dedigi gibi chicco da war,
ben nike,zara,disney de giydirdim onlarda oluyor ama dedigim gibi yumuşak olmasını tercih ediyorum,

gecen sene sandalet giydirememiştim tombişlikten,cok kötü duruyor olmuyordu zaten,
bu sene aldım nike'dan yine bi sandalet ustu biras kapalı,daha iyi olur insallah bakalım...

tenzile iyi gezmeler bizim şimdilik o derdimiz yok dışarıya çıkılsınsa ne giyildiği önemli dğil
sibel ne güzel ,bir aile olabildiniz yine gözün aydın
yeliz sizede iyi gezmeler
çamaşır makinesine birkaç kirli koymuştum bi badisini almış mutfak camını siliyor

herkese selamm, kahvaltıdan sonra pazara gidip geldim, sonra da bir güzel sarma, dolma yaptım, bol dere otlu, harika oldu

işim bitince bir güzel duş aldım ama nasıl yorulmuşum anlatamam...bu arada arda babası ve abisiyle bütün gün dışarda oynadı, koyunlar, inekler, bizim bahçe çiftlik gibi, arda bayılıyor onlara, koyunlara ot veriyor, yemeyince onlarla kavga ediyor sıpa....

berfeyi bugün hayvanat bahçesine götrüdük..maymunları görünce bi çıldırdı sormayın..bir sürü foto çektim modemimim yapılsın koyacam bi iki resim..

selam kızlazrrrrrrrrr
hafta sonu annemlerdeydimm
geri dönüş biraz zor olduu yaaa.bol bol hasret giderdikk
hasta bebişlere geçmiş olsunn

teyzem evde ayağı kayıp düşmüşş kalçasında kırık varmış
dün ziyaretine gittik çok üzüldümm
yarın ameliyata alacaklar platin takacaklarmışş

ekin geçmiş olsun teyzenede ne güzel hasretlik gidermişsiniz ama ayrılık da zor oluyor
çoko görünmüyorsun ne zamandır
berfe ne güzel eğlenmiştir bizde 1 mayısta gidebilirsek gitcez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…