Selamın Hello Bayanlar:)
Umarim guzel bir haftasonu gecirmeye dewam ediyorsunuz,
ben kuzunun uyanmasini bekliyorum,deniz kenarina dogru gidicez,ordan da arkadaslara gecicez,kuzulari buluşturacaz,15 ay 21 ay :)
Dun biliyorsunuz 23 Nisan Cocuk Balomuz wardi,ewden cıkışımız tam bir felaketti diyebilirim,
Istedigim hic birseyi giymek istemedi,nasil aglioyor görmeniz lasim,giymiceeeeem diye bagiriyor,ne oduller koyduysam da hic biri fikrini degistirmedi,
we nihayetinde ne istiyorsan kendin al dolabından dedigimde,bahceye cıktıgımızda giydigi herhangi bir kot pantolonu cıkardı we bunu giydir dedi,
ya sabııır dedim giydirdim istedigini,
sıra geldi ayakabiya,giydirdim guzel guzel baharlık spor ayakabi,bu seferde ''bunu cıkar giymicem''dedi.
peki dedim al hangi ayakkabını giymek istiyorsan,gitti o guzelim hawada siyah botlarini aldı we onu giydirdim mecburen,
zor bela cıktık ewden,elifi beklerken bahcede komsular cay ikram etti,bahce keyfi yapıyolar tabi,
kıramadım aldım cayı,drn bi guzel elime carpti we azda olsa kotuma we cantama cay geldi...
Dedim bu kadar olur yani
bakalım sırada ne war....derken ablalariyla oyuna daldı kuzu , elif geldi, arabaya gelmiyor bu defada...
neyse bindirdik,bittiii sanmayın dahası war:))))
balo yerine gittik biraz cümbüş ws.derken dışardaki parkı we parkta oynayan kuzuları gördü,we attı kendini bahceye,iceri sokmak ne mümküünnnn,tabi gunduz uykusu da yok,
bayaga bi dışarda durduk , neyse sonra babası geldi,o ilgilendi ben bi nefes aldım,,,derken parti bitti cok sukur
sanirim bi sure organizasyonlara tek basiima gidicem :))))
yani benim kız kendi istedigi kıyafetleri giymeye erken basladı diye dusunuyorum,,,,