Bebeklerimiz ve Biz

burdada hava bir türlü karar veremiyor yarında piknik planlamıştık memlketten tanıdıklarla 4 aile gitcektik hava yağışlı görünüyor yarın ama haksızlık yaaaaaa

kızlar için sakin olur diyorlar benimki bazen beni çileden çıkarıyor bugünlerde çamaşır makinesini basamak olarak kullanıyor ordan mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyor

yok be guzelim ne sırrı,sogukkanlıyım galiba....ama sinirlendigim anlar muhakkak oluyor..

ay en sinir oldugum sey biseyin ustune cıkıp biseylere ulasmalari
ben 2 tane taburesini sakladim,onlara cıkıp cam acıkken camdan bakıyodu korktum,bi kez de oyle ayıgını asagıya atmış...
simdi cıkabilecegi bişe gecsin eline hemn cıkıyor ustune bişilere ulaşıyor,

makineyi kaldirman mumkun deil tabi fatoscum,gozunun onunden ayırma sakın

teşekkürler canım

oof yawrum benim biliom bu fotoyu gormustum:)
kuşa donmüşmüş hadi ordan sen kısalttırmassın o kadar
hep uzun hep uzun:)olan war olmayan war yahu:)
Sağol canım ama bu sefer cidden kuş kadar kaldılar eklerim foto, senin saçlarınında maşallahı var olmayan sen değilsin yani

kızlar için sakin olur diyorlar benimki bazen beni çileden çıkarıyor bugünlerde çamaşır makinesini basamak olarak kullanıyor ordan mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyor

Ahh ya onu Asya da yapıyor, birde kaydırmazlarını giydirdiğim zaman mutfak dolaplarına tırmanmaya çalışıyor. cam olayından bende çok korkuyorum salonda camın önünde koltuk var ve oradan benimle bakmaya alışık, onun için o camı asla açık bırakmıyorum. Birde kedilerde o camın önünde allah korusun, tedbirli olmak lazım

tenzile dün akşam gördüm profil resminizi ne kadar değişmiş derin in siması ve tombiş gördüm resimdemi öyle yoksa tombişmi

ebrar uyumaan önce evi süpürmüştüm uyanmadan sileyim dedim ama yakalndım sallamak zorunda kaldım şimdide çorba yicez
bizdede bir sandalye ebrar nereye o oraya çekmecelei karıştırıyor tv. kaldırcam bende
dün akşam arkadaşlarla burda 23 nisan için 1 hafta boyunca şenlikler oluyor standlar,konserler oluyor oraya gitmiştik lunaparkda vardı kuzuyuda trene bindirdik(benle birlikte)önce çok korktu ama sonra çok sevdi
yeliz ne oldu

kadis biberon sormuşsun biz kullanmıyoz canım yani haftada 1-2 ancak o yüzdende değiştirmeye gerek duymadım zaten 1 yaşını geçmişti aldığımızda

tenzile dün akşam gördüm profil resminizi ne kadar değişmiş derin in siması ve tombiş gördüm resimdemi öyle yoksa tombişmi
nazar boncugunu yerim senin:)

ewet sekerim sima hergun degisiyor sanki,
fotodaki gercegin aynisi cnm , maşallahı war kuzumun,tontişim benim:)

bende gecen bi oturma odasıı degistiriyim dedim ,koltuk cam onune geldi,ordan oturupberaber camdan dısarıyı seyrediyoduk ama baktım bensizde cıkıyo we kolu tutabiliyo,2 gun sonra tekrar eski forma dondurdum

çok saol tenzile, tabiki yardımcı oldun

ama çok güldüm şu yöntemlere:roflol::roflol:

yaaa ebrarın tırnaklarını kesiyordum ayak tırnağını keserken etinide kesmişi kanı durmuyor yıkadım kaç kez ne yapcam nerden kestim şimdiye kadar hiç olmamıştı

Selammm

tenzilecimm saçlar çok güzel güle güle kullan

yelizcim yoğunsun işleri tamamlada yarın tatil olsunn

edacım sen nasılsın asya sultan nasıll

fatmacım kolay gelsin canımmm bizimkide ortalıkta sandalye falan görmesin hemen çıkmaya çalışıyor
dün akşam annemde börek yaptı cadı durmuyor tezgahın üstüne oturtup öle yaptım böreği bir güzel ayaklarınıda sakllıyor yaramaz

zehra fatoş ve ben memeden kesmede zorlanıcaz galiba tenzile gibi şanslı olmayabiliriz belki

Benimde salondaki ikili koltuk camın önünde yerini değiştirme şansım olmadığından
pimapenler için bebek kilidi alıcam o cama,k.walideminde görümcem barış için yaptırmıştı çok önce orda sorun yok bir tek dikkat lazım açık kalmaması için.!!!

birtane daha o halde tenzile

Çok geçmiş olsun Fatoşcum, neden durmuyor tanpon yap.

Son düzenleme:
yaa sorma kadis yine karar değişti sanırım herkes yarın burda ((((((((((((((((((((((((((((((
çok gıcık bir durum.

aaaaaaaa niye yaaaa aynen gıcık bir durum olmuş kesin ortalığı biri karıştırmıştır. genelde böle durumlarda yalakalar devreye girer ama sizde öle bişy varmı bilmem

hayırlısı inş. tekrar yeni karar alırlarda kuzunla vakit geçirisin

yaaa ebrarın tırnaklarını kesiyordum ayak tırnağını keserken etinide kesmişi kanı durmuyor yıkadım kaç kez ne yapcam nerden kestim şimdiye kadar hiç olmamıştı

canım ayyy yelizin dediği gibi tanpon yap veya tendirtiyod faln sür belki keser kanı :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…