- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.161
selam ancak fırsat bulabildim
eda asyaya geçmiş olsun canım onlar pek korkmuyor doğru bizim paniklerimiz daha çok korkutuyor
saçlarınıda iyi günlerde kullan
tenzile senin saçlarda süperrrrrr olmuş
yaa ben sana hayranım yaaa her işi paniklemeden,sinirlenmeden hemencecik hallediyorsun sırrın nedir
ayşegül alişede geçmiş olsun canım
vildan seninde oğluşuna geçmiş olsun
selam ancak fırsat bulabildim
eda asyaya geçmiş olsun canım onlar pek korkmuyor doğru bizim paniklerimiz daha çok korkutuyor
saçlarınıda iyi günlerde kullan
tenzile senin saçlarda süperrrrrr olmuş
yaa ben sana hayranım yaaa her işi paniklemeden,sinirlenmeden hemencecik hallediyorsun sırrın nedir
ayşegül alişede geçmiş olsun canım
vildan seninde oğluşuna geçmiş olsun
Sağol canım ama bu sefer cidden kuş kadar kaldılar eklerim foto, senin saçlarınında maşallahı var olmayan sen değilsin yanioof yawrum benim biliom bu fotoyu gormustum:)
kuşa donmüşmüş hadi ordan sen kısalttırmassın o kadar
hep uzun hep uzun:)olan war olmayan war yahu:)
kızlar için sakin olur diyorlar benimki bazen beni çileden çıkarıyor bugünlerde çamaşır makinesini basamak olarak kullanıyor ordan mutfak tezgahına çıkmaya çalışıyor
nazar boncugunu yerim senin:)tenzile dün akşam gördüm profil resminizi ne kadar değişmiş derin in siması ve tombiş gördüm resimdemi öyle yoksa tombişmi
cok gecmis olsun
nasil doktormus o oyle,
ilac dunyanin sonu muymuş:???
ilerlerse daha beter seyler olabilir allah korusun
baska doktora göster bence
şekercim selam;
oncelikle (satırlarima baslamadan once gibi oldu neyse) allahtan sabir we kolaylıklar diliyorum...
Ben biraktirmadan once konustugum pedagog,her dr. gibi ''gogsunuze hic bir sey sormeyin,aksi taktirde daha sonra gogsunuzde bir sey olmadigini goren cocugunuzun size karsi guwen duygusu sarsilir''dedi...
''ilk etapta sabirli olup hic bir sey surmeden , konusarak,herseyi karsinizda bir buyuk insan oturuyormus gibi anlatmak,ilgisini baska seye cekmek,ya da aglamasina 2 gece musade ederek deneyin kesmeyi'' dedi...
Ve bence en onemlisi gozunde buyutme Zehracim,
doktorlarin 2.yontemi sut kesici ilac alinmasi...
doktorlar kesinlikle bundan bska onermiyorlar cnm sende biliyosun ki....
Ama ben sana arkadaslarimin kullandigi yontemleri yazayim,
-salca surmek(ki ablam boyle biraktirdi),ama sende ise yaramayacak analsilan
-kıllı bir fırca tutmak (karanlıkta)
-siyaha boyamak
-aci ketcap surmek
-aci oje surmek
benim nasil biraktigima gelecek olursak
sansim yawer gitti diyelim , ya da allahin yuce takdiri
basladigim ilk 2 gece hiiiic uyanmadi gece,
3. we 4.gece 1 kez uyandi , hemen odasindaki koltuga beraberce yatip , pış pış we ''yanındayım'' duygularini asilayip uyumasini bekledikten sonra yatagina koydum.we alıştı, uyanmamaya basladi
boylelikle bu ulwi görewide tamamladık:)
hic bisey surmedigim icin de memeden asla tiksinme ws. olmadi,her gördugunde opuyor ''meme cici''diyor:)
simdi sırada tuwalet egitimi war bizim de:)
insallah yardimci olabilmisimdir cnm
opuyorum
yaa sorma kadis yine karar değişti sanırım herkes yarın burda((((((((((((((((((((((((((((((
çok gıcık bir durum.
yaaa ebrarın tırnaklarını kesiyordum ayak tırnağını keserken etinide kesmişi kanı durmuyor yıkadım kaç kez ne yapcam nerden kestim şimdiye kadar hiç olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?