- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.141
vildancım nasıl oldu oğluşun, umarım daha iyidir
Sagol canim bogazlari düne göre biraz daha iyi..Ama ate$i var..Az önce bir fitil verdim..Bakalim nasil olacak?
Günaydınlar herkeslere güzel bir gün olsun
vildanında oğluşu hasta acil şifalar canım
Cok sagol güzelim..
selam cnmbenden de kocaman günaydın herkese....
işler yoğun gelemiyorum yine malumunuz...
ruze hanım gayet yaramaz..akşam kapıdan girer girmez çantama saldırıp abur cubur sakız arıyor kuzucum...
bende iyiyim allaha şükür...
kızlar size bişi sorcam...
minişlerinizin bibieronlarını ne kadar da bir değiştiriyorsunuz???
geçmiş olsun canım nesi var bebeğinin?
cok gecmis olsunKizlar oglumun bogazlari cok kötü olmu$..Dün doktordaydik..Doktorumuz öksürük $urubu ve burun damlasi di$inda ilac vermiyor..Neymi$ efendim cocuk dogal yoldan iyile$meliymi$..Ilac takviyesi olmamaliymi$..Cocuk gittikce daha kötü oluyor..Sizce ne yapmaliyim? $öyle denenmi$ ve iyi sonuc alinmi$ bu tür durumlar icin evde hazirlanabilecek tarifleriniz varmi?
gule gule uzat saclari şekerimSelam kızlar kızkardeşim bendeydi iki gündür onun için uğrayamadım. Sakin bir haftasonundan sonra kızkardeşimlede keyif yaptık çok iyi geldi, kendime bakım yaptım sonra gidip saçlarımı kestirdik eşim başta olmak üzere çok beğendiler. Dün akşam çok sıkıldımbabaannesinde Asyam kafasını sehpaya çarptı çok üzüldüm birde eve gelince üzerine kahve döküldü acıların çocuğu gibi oldu diyorum :). Neyse ki kahfe ılıktı ama ben bağırınca çok korktu. Sabah baktım birşeyi yok. Bu aralar memme memme başka türkü yok, dişi çıkıyor iyice delirdi.
şekercim selam;ya siz nasıl kestiniz sütten anlatın taktik verin
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar
Günaydınlar herkeslere güzel bir gün olsun
gece sohbey koyulaşmış bayağı
edacımda uğramış asya ufak kazalr yaşamış geçmişler olsun canım saçlarınıda güle güle kullan canım
ekinim hala hasta acil şifalar canımmm sıcak birşeyler iç
vildanında oğluşu hasta acil şifalar canım
gule gule uzat saclari şekerim
dun telde söyledi nlg,cok uzuldum,allah beterinden saklasin canim,gecmis olsun cok
Edacım çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın,
benim kuzuda çekmeceyi açmış altına eğilmiş kalkınca yüzünü vurdu baya derin çizik oldu((((((((((888
şekercim selam;
oncelikle (satırlarima baslamadan once gibi oldu neyse) allahtan sabir we kolaylıklar diliyorum...
Ben biraktirmadan once konustugum pedagog,her dr. gibi ''gogsunuze hic bir sey sormeyin,aksi taktirde daha sonra gogsunuzde bir sey olmadigini goren cocugunuzun size karsi guwen duygusu sarsilir''dedi...
''ilk etapta sabirli olup hic bir sey surmeden , konusarak,herseyi karsinizda bir buyuk insan oturuyormus gibi anlatmak,ilgisini baska seye cekmek,ya da aglamasina 2 gece musade ederek deneyin kesmeyi'' dedi...
Ve bence en onemlisi gozunde buyutme Zehracim,
doktorlarin 2.yontemi sut kesici ilac alinmasi...
doktorlar kesinlikle bundan bska onermiyorlar cnm sende biliyosun ki....
Ama ben sana arkadaslarimin kullandigi yontemleri yazayim,
-salca surmek(ki ablam boyle biraktirdi),ama sende ise yaramayacak analsilan
-kıllı bir fırca tutmak (karanlıkta)
-siyaha boyamak
-aci ketcap surmek
-aci oje surmek
benim nasil biraktigima gelecek olursak
sansim yawer gitti diyelim , ya da allahin yuce takdiri
basladigim ilk 2 gece hiiiic uyanmadi gece,
3. we 4.gece 1 kez uyandi , hemen odasindaki koltuga beraberce yatip , pış pış we ''yanındayım'' duygularini asilayip uyumasini bekledikten sonra yatagina koydum.we alıştı, uyanmamaya basladi
boylelikle bu ulwi görewide tamamladık:)
hic bisey surmedigim icin de memeden asla tiksinme ws. olmadi,her gördugunde opuyor ''meme cici''diyor:)
simdi sırada tuwalet egitimi war bizim de:)
insallah yardimci olabilmisimdir cnm
opuyorum
kuzen ne kadar kısalttın bakem sacı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?