Bebeklerimiz ve Biz

çikolata verdimde dikkatini dağıttım biraz
bizdede mutfak kapısı sorunu var hiç açamıyorum camda yok tabiii sürgülü kapı olunca 1 cm bile açık olsa itekleyerek açıyor yazın ne yapcaz bakalım

ben mutfak dolaplarına tv. sehpasının dolabına yapıştırdım çok işe yarıyor
metrodan aldığı sökmüştÜ ebrar sonra ikeadan aldım ona bişey yapamıyor şimdilik

kadis evde olsam meme işi kolay olcak sadece öğlen emziriyorum geceyae kadar oaylıyorum yok diyincede çok ısrar etmiyor gündüz sorun gecede uykusuzluktan dayanamayıp veriyom 1-2 kez

evet cnm aynen bizim bu üç cadı zor bırakacak gibi gözüküyor-tatlicadiarzu-

tenzilenin saçlarını nerden gördünüz kısssssssssşakkıdı

kızlarrrr istanbulll acil cavp yzın bana

düğün çarşısına eminönüne gidicezzz hadta sonu mağzalar açık oluyormu biliyormusunuz

herkese selam, yarın büyük gün, yaklaşık bir aydır çocuklarla çalıştık çabaladık, bütün provaları bahçeye göre ayarladık

ama gelin görin ki hava berbat, yarın da böyle olacak galiba, bizde bugun son saat yemekhanede çalıştık, yağmur yağarsa orda gösteri yaparız diye

içerde yaparsak hiç güzel olmayacak ya, 16 kişilik oyun grubum var, artvin halk oyunlarını oynacaklar, çok üzlüyorum, her sınıfın gösterisi var,

umarım korkulan olmaz....çocuklarımızın emekleri boşa gitmez...

bu arada sütten kesme yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben de ardayı bıraktırmak istiyorum ama hiç kolay olmayacak galiba, çocuk anladı sanki, önceden biberonla süt içerdi, onu da bıraktı, sürekli beni emiyor

bir yöntem de ben söyleyeyim arkadaşım limon sürmüştü göğsüne, oğlu ondan sonra emmek istememiş, ama bizim akıllı, ya demiş oğlum çok küçük ben niye ayırmak istiyorum demiş, küçük dediği oğlu yaklaşık iki yaşındaydı, emzirmeye çalışmış, çocuk memeyi gördükçe "baba kurtar" diye bağırmış. oğluyla gidip göğsünü yıkamamışlar, tekrar emzirmeye başlamış

tenzilecim saçların çok güzel olmuş, çok yakışmış, bir e ben edanın ilk kez fotosunu gördüm, o ne muhteşem saçlar öyle, çok beğendim, yüzün saçlarından da güzeldir eminim

canım geçmiş olsun şimdi nasıll olduu ebrar

neyse kıızlar benim kuzu uyandi
corbasını icireyim
opuyorum herkesiiiiii
canım saçların çokk hoşş olmuşş suratın ufak olduğu için kısa saç yakışıyor sanaa
yaa sorma kadis yine karar değişti sanırım herkes yarın burda ((((((((((((((((((((((((((((((
çok gıcık bir durum.
aa üzüldüm canımm sinir bir durum gerçektendee
evet canım ya burdada hava bozukk bizimkiler bugün ufak bir tören yapacaklar yarın da stadyumda 1 ve 2. sınıflar katılmıyor törene ufaklarmışş
anneler günü kutlaması yapacaklarrr

demek bizim yöremizden seçtin oyunu canım inşallah herşey çok güzel olur caımm
havada güzel olurda emeklerin boşa gitmez canımm

ayyy bu kız beni öldürcek şimdide bulaşık makinesini resetlemiş

bak senn cadıyaaaa çokk güldümm yaaa

TeŞekkÜrler kızlar ıyı Şımdı bende reklamda bakayım dedım babamızda yok sınavlar yaklaŞtıkÇa dersı artıyor kaÇta gelıcekse neysekı yarın beraberız

iyi akşamlar kızlarrr

yarın çalışma YOK :))) evde kuzmuzlayız.. :)) hain planlarım var :))))

bende yaprak dökümünü izliyorum.
yaa ne oldu bir bilseniz, markete uğradık eve gelirken. Deniz bonibonları gördü istedi dedemizde yanımızdaydı aldık birtanede bonibon çıktık markette denizde aramızda yürüyor, bende o sıra k.pederime bişey anlatıyorum deniz bir kaç adım arkamızda kaldı, çığlık atmasına döndüm
bir baktım boyu kadar köpek denizin üstüne atlamaya çalışıyor, ben tabi bir çığlık attım bir yandan hoşt hoşt diyorum,aldım denizi kucağıma ama bütün herkes başımıza toplandı. Ben ısırmaya çalışıyor sandım.
Meğersem elindekine sulanmış yüzünü yalamış... Çok korktum çooooooook.Esnaf su verdi bizede rahatladım sonrada sinir bozukluğundan gülmeye başladım...
Kuzum köpeklerden hiç korkmaz alışık Aret'ten elindekini vermemek için bağırmış.

ayyy bu kız beni öldürcek şimdide bulaşık makinesini resetlemiş

:))))))))))))) alem bunlar yawwww

kızlarrrr istanbulll acil cavp yzın bana

düğün çarşısına eminönüne gidicezzz hadta sonu mağzalar açık oluyormu biliyormusunuz

canım pazar kapalı zehranında dediği gibi ama cumartesi akşama kadar açık.

beyaz spor ayakkabılarımızı ve siyah çamaşırlarımızı yıkadım astım.

Şimdi kanal d deki TEGV in programını izlemeye gidiyorum,Umarım rekor kırılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…