- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.181
yaaa ebrarın tırnaklarını kesiyordum ayak tırnağını keserken etinide kesmişi kanı durmuyor yıkadım kaç kez ne yapcam nerden kestim şimdiye kadar hiç olmamıştı
Selammm
tenzilecimm saçlar çok güzel güle güle kullan
yelizcim yoğunsun işleri tamamlada yarın tatil olsunn
edacım sen nasılsın asya sultan nasıll
fatmacım kolay gelsin canımmm bizimkide ortalıkta sandalye falan görmesin hemen çıkmaya çalışıyor
dün akşam annemde börek yaptı cadı durmuyor tezgahın üstüne oturtup öle yaptım böreği bir güzel ayaklarınıda sakllıyor yaramaz
zehra fatoş ve ben memeden kesmede zorlanıcaz galiba tenzile gibi şanslı olmayabiliriz belki
canım geçmiş olsun şimdi nasıll olduu ebrarebrar uyumaan önce evi süpürmüştüm uyanmadan sileyim dedim ama yakalndım sallamak zorunda kaldım şimdide çorba yicez
bizdede bir sandalye ebrar nereye o oraya çekmecelei karıştırıyor tv. kaldırcam bende
dün akşam arkadaşlarla burda 23 nisan için 1 hafta boyunca şenlikler oluyor standlar,konserler oluyor oraya gitmiştik lunaparkda vardı kuzuyuda trene bindirdik(benle birlikte)önce çok korktu ama sonra çok sevdi
yeliz ne oldu
canım saçların çokk hoşş olmuşş suratın ufak olduğu için kısa saç yakışıyor sanaaneyse kıızlar benim kuzu uyandi
corbasını icireyim
opuyorum herkesiiiiii
aa üzüldüm canımm sinir bir durum gerçektendeeyaa sorma kadis yine karar değişti sanırım herkes yarın burda((((((((((((((((((((((((((((((
çok gıcık bir durum.
evet canım ya burdada hava bozukk bizimkiler bugün ufak bir tören yapacaklar yarın da stadyumda 1 ve 2. sınıflar katılmıyor törene ufaklarmışşherkese selam, yarın büyük gün, yaklaşık bir aydır çocuklarla çalıştık çabaladık, bütün provaları bahçeye göre ayarladık
ama gelin görin ki hava berbat, yarın da böyle olacak galiba, bizde bugun son saat yemekhanede çalıştık, yağmur yağarsa orda gösteri yaparız diye
içerde yaparsak hiç güzel olmayacak ya, 16 kişilik oyun grubum var, artvin halk oyunlarını oynacaklar, çok üzlüyorum, her sınıfın gösterisi var,
umarım korkulan olmaz....çocuklarımızın emekleri boşa gitmez...
bu arada sütten kesme yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben de ardayı bıraktırmak istiyorum ama hiç kolay olmayacak galiba, çocuk anladı sanki, önceden biberonla süt içerdi, onu da bıraktı, sürekli beni emiyor
bir yöntem de ben söyleyeyim arkadaşım limon sürmüştü göğsüne, oğlu ondan sonra emmek istememiş, ama bizim akıllı, ya demiş oğlum çok küçük ben niye ayırmak istiyorum demiş, küçük dediği oğlu yaklaşık iki yaşındaydı, emzirmeye çalışmış, çocuk memeyi gördükçe "baba kurtar" diye bağırmış. oğluyla gidip göğsünü yıkamamışlar, tekrar emzirmeye başlamış
tenzilecim saçların çok güzel olmuş, çok yakışmış, bir e ben edanın ilk kez fotosunu gördüm, o ne muhteşem saçlar öyle, çok beğendim, yüzün saçlarından da güzeldir eminim
ayyy bu kız beni öldürcek şimdide bulaşık makinesini resetlemiş
ayyy bu kız beni öldürcek şimdide bulaşık makinesini resetlemiş
kızlarrrr istanbulll acil cavp yzın bana
düğün çarşısına eminönüne gidicezzz hadta sonu mağzalar açık oluyormu biliyormusunuz
ayy yeliz allah korumuş canım yaaa
ne güzel enoyla birliktesin yarın bizde yağmur yağmazsa pikniğe gitcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?