Bebeklerimiz ve Biz

kızlar kuzularımızın 23 nisanı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yelizcimm ne güldüm varya deno elindekini vermemek için çığlık attı demekk
sende çocuğu korkutmuşsunn anacaımm .ohh bugün
kuzunla berabersin canım çokk sevindimm.hainn planlarınıda bizde anlat bakemmm dannammm

mavilimm normal canımm sırayla çıkarmaz dişlerinii
eltimin oğlunun 2 altta 2 üstte şimdide en arkadakiler çıkmaya başlamışş

mavicemm hülyamm naptınızz hava bozukk törenler ertelenmiştirr
üzüldümm yaaa
bizim burdada ertelendi cumartesi yapılacakmışş

selammmmmmmmm
güzel ve sımsıcak duygularla dopdolu geldimmm gavur izmirim benim gözünü seveyim allahım çok büyük rabbim fırsat verdi kuzularada doyadoya bayramımızı yaşadık kıslar inanırmısınız törenler başladı bir güneş çıktı sımmmsıcak.... oğluşummm kuzummm çok güzeldi ya harika bir duyguydu gözlerim dolu dolu dudağım titreye titreye izledim yavrumu öyle şirinlerdiki hepsi anasınıflarının içinde bir tek bizim sınıf farkılı bir gösteri yaptı ve çok beğenildi alkış kıyamet koptu bu kuzuların hepsi büyümüşte küçülmüş analarından hiphop yaparak doğmuşlar sankikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dilerim hülyacığımında gönlüne göre olmuştur... birde sabah başta okulun bando takımı olmak üzere okul öğrencilerinden oluşan kocamannnnn bir alay oluşturdular bando takımının müziği eşliğinde bayraklarımızı sallaya sallaya sokak sokak dolaştık herkes balkonlara doluştu rengarek kuzular çok güzeldi çokkkkk :asigim:

dilerim hepinizi bu güzel duyguları yaşarsınız ve neler hissettiğimi anlarsınız aranızda yaşayan varsa ne hissettiğimi anlıyordur....

ne yazdım be ama içim hala kıpır kıpır oğlummmmm seninle gurulandım ve duygulandım bugün seni veren rabbime şükürler olsun :Saruboceq:

mavicemm çokk sevindimm canımm allah fırsat verdi bakk kuzularr mutlu olduu
seni çokk iyi anlıyorum canımmm ezgi anasınıfına gitiğinde bende çokk duygulanmıştım ağlamıştım bilee
vee halad çokk duygulanırımm

evet canımmmm anlıyorsundur benim neler hissettiğimi bandoyla dolaşırken bile eşim bana baktı ağlıyonmu sen benim gözler döktü dökecek zaten böyle milli günlerde muthiş duygulanır ve zaman zaman ağlarımda bugün oğluşumda var duygularım tavan yaptı resmen :sm_cool:

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, Verilmiş sadakamız varmış cidden.
Aklıma geldikçe hem ürküyor hem gülüyorum :).

Evi temizleyip toparladım biraz, kuzuyu uyuttum,kahvemi yaptım.. (daha ne olsun :).
Ekincim bu havada hain planlar işlemez şekerim,Kalkınca ancak avm ye gidebiliriz.

Mavicem ne mutlu sana inşallah bizde yaşarız o ve onun gibi nice günleri :)
Demek izmir güneşli hee,ne güzel k.walidemve görümcem saat 7 de yola çıktılar 1 de izmirdeyiz dediler :)
Bu demek oluyorki görümce epey basmış yolda.ki feribota binmeyip körfezi dolaşmışlar.

Canımcım nasılsın.?
Çok geçmiş olsun bazı çocuklardan düzensiz çıkabiliyor dişler.

saol canımmm amin inşallah gerçekten çok güzel duygular evet senin görümce basmış değil uçmuş resmen iyi bari sağ salim gelmişler şuan bulutlu ama rabbim öyle büyükki tören başladığında bir güneş doğdu fotoları eklicem görürsünüz çocuklar doya doya eğlendi ...:Saruboceq:

evet evet uçmuş desek yeridir hakkatten.
Ya Allahın takdiri işte, keşke heryerde öyle olsaydı burada yapmur yoktu ama çok çok soğuktu.
Ekle canım bekliyorum.:jeyyar:

mrblar canlar..
bütün kuzuların.ULUSAL EGEMENLıK VE ÇOCUK BAYRAMINI KUTLUYORUM..

mavicem ne mutlu cnm ya..Allah bizlerede nasip etsin inş..
yazdıklarını okuyunca kızımcım canlandı gözümde..şimdiden heyecanlandım..

yelizcim geçmiş olsun cnm yaa.. verilmiş sadakanız varmış..
ya ben havvanları severim ama asla dokunamam.. kuş dahil hiç bir hayvana dokunamıyorum ben. hep uzaktan severim..:)) ama bu durum korkma değil de dokununca bir tuhaf oluyorum. içim ürperiyor...

Merhaba hanımlar, 23 Nisan kutlu olsun

Kuzu uyudu ortalığı toparladım, kendime tatil ilan ettim bende pek birşey yapmayacağım. Akşama bir yemek yapacağım o kadar. Asya uyanınca karnını doyurup biraz dışarı çıkacağız. Babaannesi aradı misafirim var isterseniz sizde gelin dedi, uğrarız dedim ona bir uğrayıp eve gelirim.

Mavice sizin için daha da kutlu olmuş ne güzel ve gurur verici, darısı başımıza
Ruze ninde yeni incileri dertsiz gelmiş ohh hepsi öyle olsun,
Yeliz cim siz ne yapıyorsunuz evde misiniz

Saol zeynepcim, yok ben dokunur severim. ama hepsini değil tabi havşileride var fakat bizim oturduğumuz mahallede birsürü köpek var hepsi evcilleştirilmiş.Esnaf ve mahalle sakinleri tarafından.O sebeplen buradaki köpeklerden kokrmayız ama ne yapacağıda belli olmaz diye geti o 1 sl.lik zamanda aklımdan.
Neyse geçti gitti çok şükür.
Misafirin gelmiş kolay gelsin cnm

Nü'cüm şuanda evdeyiz , bikaç saat sonra çıkıcaz canım.K.waliden yakın seninde öylemi, ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…