Bebeklerimiz ve Biz

Selammm

Misafirlerim vardı şimdi gittiler ortalığı toparlayıp sizlere bakayım dedim. Eşimin kuzeni geldi Asya'dan dokuz ay büyük bir oğulları var o kadar güzel oynadılar ki. Bağrış, çağrış güllüş. Birbirlerine bakarken ikiside yemeklerini yediler çok iyi oldu ya, Asya hiç memme diye tutturmadı. Onlar gider gitmez memme dedi ve hemen uyudu. Bende biraz tv.ye gözatıp uyuyacağım.

Kadiş'çim iyiyiz şükürler olsun Asyam da iyi, sizde ne var ne yok. Meme konusunda bende düşünüyorum ama korkmayın nasılsa bir şekilde hallolur.

yaaa ebrarın tırnaklarını kesiyordum ayak tırnağını keserken etinide kesmişi kanı durmuyor yıkadım kaç kez ne yapcam nerden kestim şimdiye kadar hiç olmamıştı

geçmiş olsun canım

Oooo Hülya'cım o senin güzelliğin çok teşekkür ederim, umarım birgün yüzyüze görüşürüz çok isterim.

Yaa siz çok emiyor diyordunuz eskiden bende Asya'da çok emiyor diyordum ama dediğin gibi bu aralar çığrından çıkmış durumda uyanık olduğunda oyuncak gibi oldu. Hayırlısı bakalım.

ayyy bu kız beni öldürcek şimdide bulaşık makinesini resetlemiş
:) , pazar günü bende bulaşıkları iki kere yıkattım mecburen yalnız değilsin canım

Çok geçmiş olsun şekerim ve ayrıca iyi tatiller diliyorum kuzunla sana

Saol nü'cümmm 2 kere.
Arkadaşının yanında nasılda açıyorlar dimi ağızlarını, :) Benimde kuzenimin kızıyla yarış yapıyorlar.
normaldede hadi ham yap annecim yoksa iklim gelip yiyecek diyorum canı isterse yiyor canı istemezse
"yoook yemicem iklim'e götür" diyor :))))))))))))

aAAA kimse kalmamış benim ne işim var o halde burda.

Allah rahatlık versinnn.

Bütün kuzuların ULUSAL EGEMENLIK VE COCUK BAYRAMINI EN ICTEN DILEKLERIMLE KUTLUYORUMM

allah korumuş ama çok güldüm gece vakti ya denoma bak sen bonibomlarımızda çok kıymetli yerim seni cadıııııııııııkaydirigubbakcemile3

bendende iyi geceler

ben yarın farklı bir okadarda güzel bir duygu yaşıyacağım kuzumun 23 nisanda rontu var hiphop yapacaklar kaydirigubbakcemile3 inşallah yarın yağmur yağmaz diye dua edip duruyorum yoksa ertelenecek:Saruboceq:

bende tüm kuzuların ve içindeki çocuğu her daim yaşatan tüm dostların bayramını kutluyorum....:lepi:

iyi gecelera.s.

ooo mawice hadi bakalim,bol sans oglusuna,yelis gecmıs olsun sizede,bende ulusal egemenlik we cocuk bayramimizi coskuyla kutluyorum,sewinin cocuklar ovünün büyüklerrrrrr

ooo mawice hadi bakalim,bol sans oglusuna,yelis gecmıs olsun sizede,bende ulusal egemenlik we cocuk bayramimizi coskuyla kutluyorum,sewinin cocuklar ovünün büyüklerrrrrr

uff telden yolluyorum post 2 kez gelmis,bu arada yaprak dokumunden sonra 1bolm heroes.birde dawetsiz die bi film isledik kocisle,simdi de kitabimi okuyup uyuyacağim,iyi geceler,ilk gelene gunaydin...

günaydın kızlar....
23 niisanımız kutlu olsun...
hepinize güzel bi gün diliyorum...
kızım dün 2 tane diş çıkarttı..
nasıl oluyor anlamadım ama
ön tarafta 2 üstte 2 altta var başka yok...
çıkan 2 dişi taaaa en arkadaki 2 başlı dişler...
altlı üstlü...böyle olabilir mi...kafam karıştı
aşağıdaki resimdeki ön dişlerimiz var..
aradan 2 diş atlayıp birinci azıları çıkarttık

Son düzenleme:

Hülyacım inş. emeklerin boşuna gitmez hava güzel olurda öğrencilerinin gösterisi güzelce sergilerler. canım şans yanınd aolsun. arda paşada bizim cadı gibi meme konusunda bakasna hayırlısı bakalım ne olcek sonumuz :1hug:

canım çok geçmiş olsun yaaa allah korumuş vallahi sen köpek diye yazmışsın yani köpeği okuyunca ayyy dedim korktum vallahi. neyseki birey olmamış insan korkar tabi yaaa denizede helal olsun bonibonuda kaptırmamış :)))) maşallahhh

hadi bakalım canım tabi heyecanlısındır. annesinin illk aşkı gösteri yapıcak başarılar canımoğluşuna

yelizcim valla ağlasam mı gülesemmi derler ya o cinsten bi olay olmuş

ben kesin düşer bayılırdım herhalde böle bi durumdakaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

hava yağışlı maalesef, törenler de iptal olmuş
pazartesiye kadar okullar tatil
törenler de önümüzdeki hafta yapılacakmış((

mavicem ve hülyacım da üzülmüşlerdir şimdi
kısmet ama ne yapalım

elifcim incileri çıkartmış hadi hayırlı olsun canımmm
yezdada aynı ilk azılardan sonra alt köpekleri çıkarttı değişiyor canım
ama sizin niye en arka gelsinki yaaa doktora götürünce bi sorsana kuzum ya

cnm olabılır bızım oglanın ılk dışı ustte çıktı sonrada azılar cıktı

selam kızlar
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum
gerçi hava kapalı programlar aksadı sanırım biz evden dışarı çıkamadığımız için ne oluyor bi haberiz,
Elifcim bizimde altta 4 üstte 3 tane var henüz dediğin gibi arkalardan kabartılar var bende anlamadım hayırlısıyla çıkıp bitseydi şu dişler yememiz içmemiz bir düzene girseydi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…