- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.201
Selammm
tenzilecimm saçlar çok güzel güle güle kullan
yelizcim yoğunsun işleri tamamlada yarın tatil olsunn
edacım sen nasılsın asya sultan nasıll
zehra fatoş ve ben memeden kesmede zorlanıcaz galiba tenzile gibi şanslı olmayabiliriz belki
yaaa ebrarın tırnaklarını kesiyordum ayak tırnağını keserken etinide kesmişi kanı durmuyor yıkadım kaç kez ne yapcam nerden kestim şimdiye kadar hiç olmamıştı
herkese selam, yarın büyük gün, yaklaşık bir aydır çocuklarla çalıştık çabaladık, bütün provaları bahçeye göre ayarladık
ama gelin görin ki hava berbat, yarın da böyle olacak galiba, bizde bugun son saat yemekhanede çalıştık, yağmur yağarsa orda gösteri yaparız diye
içerde yaparsak hiç güzel olmayacak ya, 16 kişilik oyun grubum var, artvin halk oyunlarını oynacaklar, çok üzlüyorum, her sınıfın gösterisi var,
umarım korkulan olmaz....çocuklarımızın emekleri boşa gitmez...
bu arada sütten kesme yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben de ardayı bıraktırmak istiyorum ama hiç kolay olmayacak galiba, çocuk anladı sanki, önceden biberonla süt içerdi, onu da bıraktı, sürekli beni emiyor
bir yöntem de ben söyleyeyim arkadaşım limon sürmüştü göğsüne, oğlu ondan sonra emmek istememiş, ama bizim akıllı, ya demiş oğlum çok küçük ben niye ayırmak istiyorum demiş, küçük dediği oğlu yaklaşık iki yaşındaydı, emzirmeye çalışmış, çocuk memeyi gördükçe "baba kurtar" diye bağırmış. oğluyla gidip göğsünü yıkamamışlar, tekrar emzirmeye başlamış
tenzilecim saçların çok güzel olmuş, çok yakışmış, bir e ben edanın ilk kez fotosunu gördüm, o ne muhteşem saçlar öyle, çok beğendim, yüzün saçlarından da güzeldir eminim
:) , pazar günü bende bulaşıkları iki kere yıkattım mecburen yalnız değilsin canımayyy bu kız beni öldürcek şimdide bulaşık makinesini resetlemiş
iyi akşamlar kızlarrr
yarın çalışma YOK :))) evde kuzmuzlayız.. :)) hain planlarım var :))))
bende yaprak dökümünü izliyorum.
yaa ne oldu bir bilseniz, markete uğradık eve gelirken. Deniz bonibonları gördü istedi dedemizde yanımızdaydı aldık birtanede bonibon çıktık markette denizde aramızda yürüyor, bende o sıra k.pederime bişey anlatıyorum deniz bir kaç adım arkamızda kaldı, çığlık atmasına döndüm
bir baktım boyu kadar köpek denizin üstüne atlamaya çalışıyor, ben tabi bir çığlık attım bir yandan hoşt hoşt diyorum,aldım denizi kucağıma ama bütün herkes başımıza toplandı. Ben ısırmaya çalışıyor sandım.
Meğersem elindekine sulanmış yüzünü yalamış... Çok korktum çooooooook.Esnaf su verdi bizede rahatladım sonrada sinir bozukluğundan gülmeye başladım...
Kuzum köpeklerden hiç korkmaz alışık Aret'ten elindekini vermemek için bağırmış.
merhaba kızlar kimse yokmu ben geldimmmm
iyi akşamlar kızlarrr
yaa ne oldu bir bilseniz, markete uğradık eve gelirken. Deniz bonibonları gördü istedi dedemizde yanımızdaydı aldık birtanede bonibon çıktık markette denizde aramızda yürüyor, bende o sıra k.pederime bişey anlatıyorum deniz bir kaç adım arkamızda kaldı, çığlık atmasına döndüm
bir baktım boyu kadar köpek denizin üstüne atlamaya çalışıyor, ben tabi bir çığlık attım bir yandan hoşt hoşt diyorum,aldım denizi kucağıma ama bütün herkes başımıza toplandı. Ben ısırmaya çalışıyor sandım.
Meğersem elindekine sulanmış yüzünü yalamış... Çok korktum çooooooook.Esnaf su verdi bizede rahatladım sonrada sinir bozukluğundan gülmeye başladım...
Kuzum köpeklerden hiç korkmaz alışık Aret'ten elindekini vermemek için bağırmış.
herkese selam, yarın büyük gün, yaklaşık bir aydır çocuklarla çalıştık çabaladık, bütün provaları bahçeye göre ayarladık
ama gelin görin ki hava berbat, yarın da böyle olacak galiba, bizde bugun son saat yemekhanede çalıştık, yağmur yağarsa orda gösteri yaparız diye
içerde yaparsak hiç güzel olmayacak ya, 16 kişilik oyun grubum var, artvin halk oyunlarını oynacaklar, çok üzlüyorum, her sınıfın gösterisi var,
umarım korkulan olmaz....çocuklarımızın emekleri boşa gitmez...
bu arada sütten kesme yöntemlerini konuşmuşsunuz, ben de ardayı bıraktırmak istiyorum ama hiç kolay olmayacak galiba, çocuk anladı sanki, önceden biberonla süt içerdi, onu da bıraktı, sürekli beni emiyor
bir yöntem de ben söyleyeyim arkadaşım limon sürmüştü göğsüne, oğlu ondan sonra emmek istememiş, ama bizim akıllı, ya demiş oğlum çok küçük ben niye ayırmak istiyorum demiş, küçük dediği oğlu yaklaşık iki yaşındaydı, emzirmeye çalışmış, çocuk memeyi gördükçe "baba kurtar" diye bağırmış. oğluyla gidip göğsünü yıkamamışlar, tekrar emzirmeye başlamış
tenzilecim saçların çok güzel olmuş, çok yakışmış, bir e ben edanın ilk kez fotosunu gördüm, o ne muhteşem saçlar öyle, çok beğendim, yüzün saçlarından da güzeldir eminim
iyi akşamlar kızlarrr
bendende iyi geceler
ben yarın farklı bir okadarda güzel bir duygu yaşıyacağım kuzumun 23 nisanda rontu var hiphop yapacaklar kaydirigubbakcemile3 inşallah yarın yağmur yağmaz diye dua edip duruyorum yoksa ertelenecek:Saruboceq:
bende tüm kuzuların ve içindeki çocuğu her daim yaşatan tüm dostların bayramını kutluyorum....:lepi:
iyi gecelera.s.
iyi akşamlar kızlarrr
günaydın kızlar....
23 niisanımız kutlu olsun...
hepinize güzel bi gün diliyorum...
kızım dün 2 tane diş çıkarttı..
nasıl oluyor anlamadım ama
ön tarafta 2 üstte 2 altta var başka yok...
çıkan 2 dişi taaaa en arkadaki 2 başlı dişler...
altlı üstlü...böyle olabilir mi...kafam karıştı
aşağıdaki resimdeki ön dişlerimiz var..
aradan 2 diş atlayıp birinci azıları çıkarttık
günaydın kızlar....
23 niisanımız kutlu olsun...
hepinize güzel bi gün diliyorum...
kızım dün 2 tane diş çıkarttı..
nasıl oluyor anlamadım ama
ön tarafta 2 üstte 2 altta var başka yok...
çıkan 2 dişi taaaa en arkadaki 2 başlı dişler...
altlı üstlü...böyle olabilir mi...kafam karıştı
aşağıdaki resimdeki ön dişlerimiz var..
aradan 2 diş atlayıp birinci azıları çıkarttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?