Bebeklerimiz ve Biz

elifcim ruzişimin yeni incileri hayırlı olsun canım öyle ama bazı çocuklar farklı çıkarabiliyor olsun sağlıkla çıkarsında minişim

23 nisan kutlu olsun"

malesef yağmurlu bir havayla güne başladık, hava durumu münasebetiyle gösterimizi okul içinde yapmak zorunda kaldık, küçücük salona veliler, öğrenciler zorla sığdık

çocuklar daracık alanda gösterilerini yapmak zorunda kaldılar malesef

bu yıl benim için çok özeldi, sınıfımı bu sene mezun edeceğim, onlarla son 23 nisan göserimizi yaptık,
ayrıca berkanın ilk gösterisi oldu bu sene, onu izlerken kalbim duracak gibi oldu çok heyecanlandım, bir o kadar da gururlandım

bir ara resimlerimizi eklerim kızlar, bu arada tüm bebişlerin bayramı kutlu olsun, hepsini kocaman öpüyorum........

canım ya üzüldümm.neysee yaa olsunn canımm seneye 1.sınıflara
23 nisan gösterisi yaptırırsınnn
insan çokk duygulanıyor heycanlanıyor gerçektenn

mavicem izmirde olmak ne güzel bir ayrıcalık ya, demek güneşli havada program yaptınız, biz de küçücük salonda üst üste gösteri yaptık,

bugun anne olduğuma binlerce kez şükrettim, oğlumla gurur duydum
kızlar allah size de meleklerinizi böyle etkinliklerde görmeyi nasip etsin...

Son düzenleme:
Selammm

aynurcum canım ne güzel allah bizlerede nasip etsin canım daha nice bayramlar görüp öle gösterilerini sergilesin kuzun

yelizcim sende evdesin kuzuyla ne güzel dün bir ara iptal olmuştu ama anlaşılan düelmiş güzel olmuş

hülyacım canım sağlık olsun bu arada oğluşunda tam bir prens gibi maşallah canım

ösür dilerim bebeğimmm görmemişim. şimdi geçmişe baktımm
gel bi öpemde geçsin Şeniz
geçmiş sayfalara bakmak adetim değil... hızınıza doyum olmuyor malum
aslında geçmişle iç içe yaşayan biriymdir ama
küsmee be şimdi okudum... ne güzel duygudur kim bilir... benim böcek dah akücük
hele bi yürüsün diye gözünün içine bakıyos

anladım dünürüm benim de bilg. biyerleri bozulmuş. biraz önce yaptı bilgisayarcı arkadaş. sağolsun dert görmesin elleri para da almadı.. tanıdık tanıdık işte..

kızlar fotoları örünce resmen gözlerim dolduuu
bakalım benim kuzu ne zaman böyle olacak
kuzum yanımda değil
dün götürdüler
bugünü onsuz geçirdim

selam herkese bugün güzel bir gün geçirdik biraz rüzgarlıydı ama ebrar çok eğlendi dilediğince koştu köpek ve kedileri daha yakındn gördü bizim içinde iyi oldu tabiii piknik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…