- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.241
23 nisan kutlu olsun"
malesef yağmurlu bir havayla güne başladık, hava durumu münasebetiyle gösterimizi okul içinde yapmak zorunda kaldık, küçücük salona veliler, öğrenciler zorla sığdık
çocuklar daracık alanda gösterilerini yapmak zorunda kaldılar malesef
bu yıl benim için çok özeldi, sınıfımı bu sene mezun edeceğim, onlarla son 23 nisan göserimizi yaptık,
ayrıca berkanın ilk gösterisi oldu bu sene, onu izlerken kalbim duracak gibi oldu çok heyecanlandım, bir o kadar da gururlandım
bir ara resimlerimizi eklerim kızlar, bu arada tüm bebişlerin bayramı kutlu olsun, hepsini kocaman öpüyorum........
evet kızlar saolun rabbim sizlerede göstersin inşallah :Saruboceq:
herkese merhabalar kızlar keyifler nasıl iyidir umarım
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sen niye resimlerime bakmadın bakim
çıkarırım tabi dil
selammmmmmmmm
güzel ve sımsıcak duygularla dopdolu geldimmm gavur izmirim benim gözünü seveyim allahım çok büyük rabbim fırsat verdi kuzularada doyadoya bayramımızı yaşadık kıslar inanırmısınız törenler başladı bir güneş çıktı sımmmsıcak.... oğluşummm kuzummm çok güzeldi ya harika bir duyguydu gözlerim dolu dolu dudağım titreye titreye izledim yavrumu öyle şirinlerdiki hepsi anasınıflarının içinde bir tek bizim sınıf farkılı bir gösteri yaptı ve çok beğenildi alkış kıyamet koptu bu kuzuların hepsi büyümüşte küçülmüş analarından hiphop yaparak doğmuşlar sankikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dilerim hülyacığımında gönlüne göre olmuştur... birde sabah başta okulun bando takımı olmak üzere okul öğrencilerinden oluşan kocamannnnn bir alay oluşturdular bando takımının müziği eşliğinde bayraklarımızı sallaya sallaya sokak sokak dolaştık herkes balkonlara doluştu rengarek kuzular çok güzeldi çokkkkk :asigim:
dilerim hepinizi bu güzel duyguları yaşarsınız ve neler hissettiğimi anlarsınız aranızda yaşayan varsa ne hissettiğimi anlıyordur....
ne yazdım be ama içim hala kıpır kıpır oğlummmmm seninle gurulandım ve duygulandım bugün seni veren rabbime şükürler olsun :Saruboceq:
efeyı 3 ten berı sallıyorum beyfendı hala uyuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?