Bebeklerimiz ve Biz

bu aralar pınar çocuk sütü reklamaına çok duygulanıyorum
diyor ya bir tek annem olsun bana bişey olmaz
hüngür hüngür ağlama modundayımmmm
birtek ben mi böleyim yoksa sizde düğüm düğüm oluyormusunuz

birde kilo vermek isteyen arkadaşlar var haliyle benim gibi
kknın hatunları daha önceden keşfetmiş ama ben 1 hafta önce yeni keşfettim belki sizde biliyorsunuzdur
lahana ve maydonoz suyu

lahana çorbası değil altını çizeyim
4 gündür uyguluyorum tartıda bir farklılık yok açıkçası ama uzun zamandır cesarte edip de giyemediğim pantalonumu giydim bu sabah, selülitler içinmiş bu karışım ama kiloda verdiriyormuş. tadınıda yadırgamadım hiç, alışığım maydonoz suyuna çünkü

1 litre suyu kaynatıyoruz 3-4 büyük yaprak lahanayı atıyoz 3 dk. kaynıyor sonra efenmdim şöle maydonozun 4 te bir demetini üstüne atıyoz oda bi 6 dk kaynıyor sonra ılık ılık içiyoruz üstüne limon sıkıyoruz sabah öğle akşam ya yemekyen 2 saat önce yada sonra toksinleri atıyoz yani

he rejim yaptım mı hayırrrrr ne varsa yiyommm
iş yerinden arkadaşla içiyoz oda çok rahatladım nimo diyor, birde acayip enerji doluyuzzz
ayrıyetten güsel bir yan etkiside var. maydonoz bildiğiniz gibi afrodizyak özelliğine sahippp, kocam bu durumdan pek bi mutlu altını çizeyimmm

Günaydın hayırlı cumalar olsunnn

aynurcum oğluşuna maşall canım allah nazardan saklasın

yelizcim kuzusundan ayrı kalıcakmış olsun canım sağlık olsun tek kuzu iyi olsunda saatler neki geçer
gerçi ben bile geçen söze gittiğimizde saat gece 23:00 kadar görmedim öle özlemiştimki anlıyorum seni ama şuan için başka alternatifin yok

fatmacım ohh ne güzel eğlenmişsiniz ebrarada koşturmuş ne güzel istanbulda hava kötüydü dün bayağıda sağuktu 2-3 gündür. bugünde güneş var ama sert bir hava varr

sibelcim efeye maşallah canımmm boyu uzanmış gerçektende maşallah

zehram uğramış nasılsın canım kuzular nasılll zeyno iyileştimi?

nimocum duysullaşmış ayy kıyamam yaa tabiki ben şahsen öyleyim anne çocuk sahnesi olmasın hemen duygulanırım anne olduğumdan beri çok hassasım .

sağlık olsun canım inş. günler su gibi akıp geçer kuzuna kavuşursun canım

ahh canımm ahhh aynen bende çokk fena oluyorum o reklamı
izlerken annemi özledimm yaaaaaaaa

geçmiş olsun canım yaaa
inşallah önemli bişi yokturrr
habersiz bırakma biziii

mavicemm çokk yakışıklı oğluşunn canım allahh iyi insanlarla karşılaştırsınn
bende videoyu izleyemedimmmm üye değilimm bendeeeeeeeeeeee
napcazzzzzzzzzzzzzzzzzz

hülyacımm oğluşuna maşallah canımm duygusal anne senii
çokk tatlı oluyorlar dimii insann çokk gururlanıyorrrrrrrr

nimocumm ben bir ara denedim lahana suyunuu
içemedimm yaaaa
ben şimdi zencefil çayı içiyomm 2 gün olduu
inanmassın sabah tatrtıldım 1 kiloo gitmişş
ama acayipp idrara çıkarıyorr düm yürüyüşe çıkmıştım eve zor attım kendimii
o derece yaniii denemek istersen tarifini yazarım canımm

mavicem ne yakışıklı senin büyük yakışıklın, güzel kızıda kapmış

çok saol yelizcim evet kızımızda çok güzel sudenaz sınıfın en boylu kızı çokta sevimli yılbaşında hediye kurasındada bize o çıkmıştı video kısacık ama o poposunu sallayışı var bayılıyorum cadıya.... ayyy kız sevgüm depreşti yine...:asigim:

ekinim yafri sana msn den yolliyim dicemmaille olmuyo msn i açmak lazım birde mov. uzantılı yani quicktime programı kullanıyorsanız video izlerken izlersiniz windows media player kullanıyorsan maalesef gel sanada bir face açalımkaydirigubbakcemile3 gece iki saat uğraştık zehrayla olmadı en sonunda faceyi açtırdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 imageshakenden denedim olmayorrrrrr... bilemedim ben bu işi:sm_confused:

hayırlı cumalar sabaha çok guzel uyandım esım eve gelmış nöbetten kahvaltı hazırlamış yumurtalı ekmek yapmış ve ogluşumla benı uyandırdı

valla kızlarrr hepinizin oğluşları kızları pek bi güzeller yaaaaa
gördükçe duygulanıyommmmmm
hepsi muhteşemlerrrrrrrrrrrrrrrrrr

ekinimnazım yaz kız hele tarifiiiiiiiiiiiiii
bi deneyeyim bendeee
bu lahan olayıda beni feci wcye adapte etti. iş yerind ezor oluyoo yaa zırt pırt wccc

yap kız dene yelizimdeeee, daha nereye vercen kııııııııı
yok kız uyku durumu yapmadı akisnee uyku uyuyamıyorum :)))))

nimocumm aktardan zencefil alıyorsun canım
toz değil ama taze zencefil.ben denemelik 1 ytl lik aldım
4 fincan suyu demliğe koyy canım içine 3 parça zencefili at kaynamaya başladıktan sonra dakka tut
5 dakka daha kaynasın daha sonra 2 diş sarımsağı ez içine at demleneye bırak 10 dakka sonra iç bebeğümm
içine limonda sıkıyorum ben günde üç fincan iççç

toksin attırıyormuşş yağları yakıyormuşş canım
ander saraç abim den duymuştummm

Nimocum alemsin sen :))) çok yaşa emii.

Mavicecim izleyemeyenler için rapidshare yükleyip linkini maille yollayabilirisn onlardan o linkden izdirip izleyebilirler.! öp oğluşunu benim için bende akşama faceden izliyeceğim :)

Herkes kilolarından şikayetçi bende öle problem yok tersi var kilo alamama bu nasıl işdir yahuuu

ben almak sitiyorum siz vermek ama alma yöntemlerini yazın ozamannn :)))))))))))))
yemek demeyin yemem iyi çünkü

gızllaaarrr nabiyniz kimsecikler gelmemiş,
ben dünden beri grip modundayım oğlumada geçmeden atlatmayı diliyorum hava kapalı ruhum daralık durumda gözlerim açılmıyor vs.vs.
sizlerden ne haber bakiim umarım herşey yolunda, keyifler yerindedir,
zayıflamak isteyenlerin kilolarının mum gibi erimesini diliyorum,
hata olan bebis ve anniş varsa geçmiş olsun diliyorum,
Nimoşum o reklamda bende çoooook duygulanıyorum sorma bu hafta sonu hava açık olsa idi memleketime annişime gidecektik ama artık haftaya kaldı inşallah bir aksilik çıkmaz, oğluşumda koşar oynar kırlarda, parklarda, bahçelerde...
hepinizi öpüyorum, bebişlerimi kokluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…