- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.301
saol canımgeçmiş olsun canım yaaa
inşallah önemli bişi yokturrr
habersiz bırakma biziii
denemkelazım bir bunu kaçırmışım ben ya hayretnimocumm aktardan zencefil alıyorsun canım
toz değil ama taze zencefil.ben denemelik 1 ytl lik aldım
4 fincan suyu demliğe koyy canım içine 3 parça zencefili at kaynamaya başladıktan sonra dakka tut
5 dakka daha kaynasın daha sonra 2 diş sarımsağı ez içine at demleneye bırak 10 dakka sonra iç bebeğümm
içine limonda sıkıyorum ben günde üç fincan iççç
toksin attırıyormuşş yağları yakıyormuşş canım
ander saraç abim den duymuştummm
Kızlar Çok kÖtuyuz esım gÖrevdeyken catıŞma ÇıkmıŞtı ve 1 yuzbasımız mayına basıp agır yaralanmıŞtı ve bugun Ögrendık Şehıt olmuŞ Çok uzgunuz Çokkkkkk
Kızlar Çok kÖtuyuz esım gÖrevdeyken catıŞma ÇıkmıŞtı ve 1 yuzbasımız mayına basıp agır yaralanmıŞtı ve bugun Ögrendık Şehıt olmuŞ Çok uzgunuz Çokkkkkk
Ayşegülüm geçmiş olsun canımm bende diyom bu kıss nerde vallahi ba sabah aklımdan geçtin hersabah geliyordu dedim bu nerde birkaç gündür pek gelmiyosun
öle canım vallahi havalr bir soğuk bir sıcak hasta oluyor insan açınca gidersiniz artık annene alişde oynar dediğin gibi koşa koşa
ev bulabildinmi canım ne alemdesin
Allah rahmet eylesin canım bende çok üzüldüm şimdiKızlar Çok kÖtuyuz esım gÖrevdeyken catıŞma ÇıkmıŞtı ve 1 yuzbasımız mayına basıp agır yaralanmıŞtı ve bugun Ögrendık Şehıt olmuŞ Çok uzgunuz Çokkkkkk
selam kadiş nasılsın geçmiş olsun kujuna kıyamam Şenizsaol canım
iyi çok şükür düzelmiş koluya
nasıl korktktum ama sabaha kadar uyudum diyemem
ve şimdi çokkkk uykum var çokk
ekran başında uyuycam işler olamsa
denemkelazım bir bunu kaçırmışım ben ya hayret
ama sarımsak olayı bozuyo ya
tadı nasıliçitniz mi
alkisalkisalkis
heee yapayım o zaman onu sen ne zamandır içiyodun bakemde 1 kilo gitmişşşşş
ayşegülümmm senide pek duygulu gördüm , geçmiş olsun anacımm
kadişim şekerümm kısss çatlatma beni bi tarafımdannnnnnnnnnnnnn
heee yapayım o zaman onu sen ne zamandır içiyodun bakemde 1 kilo gitmişşşşş
ayşegülümmm senide pek duygulu gördüm , geçmiş olsun anacımm
kadişim şekerümm kısss çatlatma beni bi tarafımdannnnnnnnnnnnnn
valla bacım sorma canım bişey yapmak istemiyor birde artık oğluş uyanıkken açtırmıyor bana yaramazım :)) ev bulamadık daha arıyoruz hala dahada olmazsa kiralık bakacağım yinede bu evden taşınasım var yani hayırlısı bakalım sen nasılsın Yezdoş nasıl?
bizde iyi diyelim iyi olsun canım yaaa aynı işe git gell bizim cadıda bir iyi bir huysuz dişler çok tkiliyor iştahsız bugünlerde ve mızmız hemen hemn herşeye ağlıyor kucak istiyor v.s. vs. işte
biliyorsun kardeşimin düğün telaşı varr terasa annemler çıkıcak kardeşimde annemlerin olduğu daireye gelicekler.
şimdi onun telaşı var bizdede gündüzleri yezdanın mızmızlığından annem pek iş yapamıyor kadıncağız tekde yardım edeni yok ona üzülüyorum en çokta daha aşağı dairenin dünya kadar işi var hayırlısı bakalım
saol canım yaselam kadiş nasılsın geçmiş olsun kujuna kıyamam Şeniz
kadiscim adaşşş canım kuzuna geçmiş olsun atlamışım seni yaa pardon şimdi nasıl daha iyimi koluuu
ay 48 kilo mu ben 63 diyimşimdi ben bu diyet konularında pek bi ortadayım 48 kiloyum ama göbeğim gitmedi tamamen doğumdan sonra ben onu ne edeceğüm peki diyet yapsam iyice öbüüü yerlerimde eriyverürse ne ederim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?