Bebeklerimiz ve Biz

Ayşegülüm geçmiş olsun canımm bende diyom bu kıss nerde vallahi ba sabah aklımdan geçtin hersabah geliyordu dedim bu nerde birkaç gündür pek gelmiyosun

öle canım vallahi havalr bir soğuk bir sıcak hasta oluyor insan açınca gidersiniz artık annene alişde oynar dediğin gibi koşa koşa

ev bulabildinmi canım ne alemdesin

Kızlar Çok kÖtuyuz esım gÖrevdeyken catıŞma ÇıkmıŞtı ve 1 yuzbasımız mayına basıp agır yaralanmıŞtı ve bugun Ögrendık Şehıt olmuŞ Çok uzgunuz Çokkkkkk

geçmiş olsun canım yaaa
inşallah önemli bişi yokturrr
habersiz bırakma biziii
saol canım
iyi çok şükür düzelmiş koluya
nasıl korktktum ama sabaha kadar uyudum diyemem
ve şimdi çokkkk uykum var çokk
ekran başında uyuycam işler olamsa

denemkelazım bir bunu kaçırmışım ben ya hayret
ama sarımsak olayı bozuyo ya
tadı nasıliçitniz mi

alkisalkisalkis

heee yapayım o zaman onu sen ne zamandır içiyodun bakemde 1 kilo gitmişşşşş

ayşegülümmm senide pek duygulu gördüm , geçmiş olsun anacımm

kadişim şekerümm kısss çatlatma beni bi tarafımdannnnnnnnnnnnnn

Kızlar Çok kÖtuyuz esım gÖrevdeyken catıŞma ÇıkmıŞtı ve 1 yuzbasımız mayına basıp agır yaralanmıŞtı ve bugun Ögrendık Şehıt olmuŞ Çok uzgunuz Çokkkkkk

çok üzüldüm
ailesinin başı saolsun sizinde
rabbim sabır versin yakınlarına
ve yürkeleri parçalanan bizlere

eşim abkerdeyken çok alıyordum bu haberleri psikoloji sıffır bende
sabır ve duadan başka elemizden gelen yok malesef

ayyy yazık yaaa allah rahmet eylesin ailesine ve sevdiklerine sabır versin türk milletininde başı sağ olsun bitsin artık bu terör yaaa daha kaç ocağı batırcak yıkıcak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla bacım sorma canım bişey yapmak istemiyor birde artık oğluş uyanıkken açtırmıyor bana yaramazım :)) ev bulamadık daha arıyoruz hala dahada olmazsa kiralık bakacağım yinede bu evden taşınasım var yani hayırlısı bakalım sen nasılsın Yezdoş nasıl?

Allah rahmet eylesin canım bende çok üzüldüm şimdi ((( sevenlerinin başı sağolsunsenağlama

selam kadiş nasılsın geçmiş olsun kujuna kıyamam Şeniz

datlummmm niye çatlıonki benim durumda olmakta iyi değilki yaniii bu aralar çok verdim yaa böle değildim kızı emzirmek çok etkilior benii direkman yediğimi alıyor cadııı beki kersem alırım diyorum ama kesilecek gibide gözükmüyor malesef

kadiscim adaşşş canım kuzuna geçmiş olsun atlamışım seni yaa pardon şimdi nasıl daha iyimi koluuu

sorma finduğum pek bi duygusal mandayımsenağlama öte git desen ağlarım bazı bazı
o reklam çıkınca benim küçük meleğim bile dikkatli dikkatli izliyor bitene kadar sonrada dütüüü diyor sütmüş yani :)))

şimdi ben bu diyet konularında pek bi ortadayım 48 kiloyum ama göbeğim gitmedi tamamen doğumdan sonra ben onu ne edeceğüm peki diyet yapsam iyice öbüüü yerlerimde eriyverürse ne ederim?

Kızlar ben sıze demeyı unutmuŞtum esım 2 hafta Önce catıŞmaya gırmıŞ akŞam bır baslamıŞ sabaha kadar terÖrıstle gÖz gÖze gelmıŞ hemen ates atmıŞ ve o sırada 5 mtre kadar esımın mezıhıne yaklasıp el bombası atmıŞ rterorıst esımın arkadasları yaralanmıŞ esımde sadece psıkolojıkmen yaralı

geçmiş olsun Sibelcim çok zor Allah yardımcıları olsun askerlerimizin onlara sabır, sağlık nasip etsin korusun onları...

sibelcim allahım hepsini korusun düşmana fırsat vermesin

sana ve efeye bağışlasın eşini dualarımız herzaman askerimizle

Kadişcim hayırlısı olsun zor tabii annene kolaylıklar diliyorum zor işler bunlar haklısın...

Nimooo yine çıktı o reklam aylayacağum şimdiiiii ühüüü ühüüüüüü hüngüüüüüüürrrrrrr :'((((

herkese merhaba hayırlı cumalar
resimlere yaptığınız yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim ayrıcana...
gıı dünür. bak bi sen kaldın bakmayan kafanı kırcam haa:mymeka:
dream ne diyo bi oku bakammmm
kısım büyüyor serpiliyor karışmam :roflol:

selam kadiş nasılsın geçmiş olsun kujuna kıyamam Şeniz
saol canım ya
iyi çok şükür şimdi

kadiscim adaşşş canım kuzuna geçmiş olsun atlamışım seni yaa pardon şimdi nasıl daha iyimi koluuu

evet çok şükür ii önemli değil canım saol

şimdi ben bu diyet konularında pek bi ortadayım 48 kiloyum ama göbeğim gitmedi tamamen doğumdan sonra ben onu ne edeceğüm peki diyet yapsam iyice öbüüü yerlerimde eriyverürse ne ederim?
ay 48 kilo mu ben 63 diyim
ama göbeğim maşallah 80lik gitmedi doğumdan sonra
sezeryan diye mi bilmiyorum
aslında hamile kalmardan önce 70 dim yani göbeğim her halikarda benimleydi hepp
ama şimdi çok sıkıyor canımı ya

:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…