Bebeklerimiz ve Biz

selam Derya sanada hayırlı cumalar...
slm canım

slm bir kilo mu dedi :1shok:
kıslar göbemmm var göbeeem

canım bugün 2. günümm ama daha önceleride beşibiyerde içiyordum
onu bıraktım buna başladım

şimdi ben bu diyet konularında pek bi ortadayım 48 kiloyum ama göbeğim gitmedi tamamen doğumdan sonra ben onu ne edeceğüm peki diyet yapsam iyice öbüüü yerlerimde eriyverürse ne ederim?
ne kadar güzell .çokk kıskanıyorumm senüüü delüü garuuuu

allah yaşatmasın bidaha canım yaaa

kıslarr havayı güzel bulup kuzularınzla dışarı çıktınız dimi
oyy oy ben nerelree gidemm kızım evde babannesiyle
ben işte.. kimler gezdirsin kuzumu yaaaa senağlamasenağlamasenağlama

selam herkese hayırlı cumalar
kadis oğluşuna geçmiş olsun
ayşegülcüğüm sanada alişe geçmeden atlatırsın inşallah
burda hava bayaaa rüzgarlı bugünlük evde gibiyiz kuaföre gitsem iyi olcaktı ama haftasonu giderim artık
t&s gelinliğin çok güzelmiş canım
ekin kaç kilo oldu 3 oldu galiba ben elma sirkesine başladım ama bir gelişme yok aksine hergün tartılınca iyice moralim bozuluyor şu emzirme işi bitsin sıkı bir diyet lazım

Son düzenleme:
kadis senin kızda mız mız galiba bizde geceyi yle geçirdik dişlerde geliyor ondan galiba 2 tanesinin ucu çıktı üst azılarda iyice kabarmış ama gece bizi delirtti resmen

valla canım ben normal doğum yaptım eski kiloma hemen döndüm ama göbeğim kaldı biraz benimde derdim bu işte

slm canım

slm bir kilo mu dedi :1shok:
kıslar göbemmm var göbeeem

göbekliler grubumu kursak :)))
canım bizde gezemiyoruz kuzuyla hava soğuk burda üzülme sen :))

ule neyümü kıskanıyon çatlak kermit duyanda mankenim sancek delikafadulden

Sibel göbek filan kalmamaış sende maaşallah diyim :)))

Fatoşum hoşgeldim canım sağolasın inşallah oğluma geçmeden geçer gider hastalık sanada hayırlı cumalar dilerim...

egzersizmii :))) benim gibi tembel biri popomu kaldıramıyorum bi kerem hem niye sinir oluyon yevrüm fıstık gibisin maaşallah

ben biraz kötü gelinlik yaptım yarın yine görümcemler gelcekmiş eşim ne zaman gelsinler işin var mı dedi yok ama senin geliş saatine yakın bişey söyle dedim
çünkü görümcem öğleden sonra gelir, gelir gelmez hemen yatar 2 çocuğu ve ebrarla uğraşmak bana kalır yapmayın etmeyinde demez bende sinir oluyorum artık eşimede anlattım tamam dedi
sedece yemeğe gelseler yine sorun değil yatıya kalıyorlar izmir içindeyiz dönülebilcek mesafe kal falan demeden zaten eşyalrını getirmiş oluyorlar
eskiden haftasonu temizlik yapıyordum onlar gelicekse yapmıyorum artık ev nasıl olsa harp alanına dönüyor
çok mu fesadım yaaaa

saol canım
her gün tartılma canım ya ben çok fena alıyştım vere tartılıyorum ya
emzirmenin bitmesini bekleme ama diyete başlamak için yoksa çok geç kalırısn canım ya

göbek için egzersiz yapın o zaman bizide sinir etmeyin:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

ay yapmaz olurmuyum canım ya
her gece mekik vs hareketlerim var ama çaresi yok bu işin ya

tscim harikasın ya keşke bende öyle olabilsem ya
hiç mi kilo almadın ya
maşallah ya
sen kısa kol bebişin sıkı sıkı giynimş ama
çok şekersiniz ya
öptüm ikinizide

dünürüm çok zayıf değilsin canumm maşallahın varrr fıstık gibisin merak etme canımmmm

fatmacım hiçde iyi yapmışsın sen çalışan ve çocuklu bir annesin onlarda öle ayarlasınlar kendilerini canımm aaaaaa

allahtan benim biraz mesafe varr gerçi pek gelmiyorlar benimkiler zaten amannn hoş gelselerde kalma huyları yokk

fatmacım sen emzirdiğin halde kilo veremiyomusun ben nasıl veriyom pekiii
CADIARZUCADIARZUCADIARZU

benim bünyede arıza var demekkkk -tatlicadiarzu-

ilk başlarda verdim doğumda aldığım kiloları ama 3-4 aydır yine almış durumdayım ama iç dikkat etmedim emziriyom diye
mühendis kadiscim seni kastetmedim göbek egzersizi için bizim iki sinir var biri ayşegül biride yezdanın annesi kadis onlara dedim ben

benimki baktım mause yetişemiyor koş koş sandalyesini getirmiş üstüne çıkıyor kolumu öpüyor şimdi
ay biraz hasretlik giderelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…