Bebeklerimiz ve Biz

SLM KIZLAR
BUGÜN HİÇ GİREMEDİM
EMİRİN OKULDAN ARKADAŞI VE ANNESİ GELDİ KAHVALTIYA
oturduk öğlenden sonraya kadar
onlar kalkıncada ev iş ve yemek yapmaya koyuldum

dün gece zeynep ne uyudu ne uyuttu
sanırım boğazı acıyo, babasıda hasta babnneside onda geçti herhalde
akşam götürcez dr a

selam kızlar bugunu tatil bilip çocukları boluya doktora götürdük

arda da n da berkandan da beşer tüp kan aldılar

berkanın boğazında fındıktan büyük şişlik oluşmuştu
arda için de bu kış çok hasta olduğu için, bağışıklık sistemini ölçecek test yaptırıyoruz, bağışıklık sistemi ne derece kuvvetli onu ölçecekler
bir de ikisine alerji testi yapıldı, beyaz tenli ve sarışınlarda alerjik reaksiyonlar çok yaşandığı için

umarım tahliller iyi çıkar, haftaya cumartesi tekrar gideceğiz

bu arada berkan kan alınırken ıh demedi, o kadar canı sertmiş oğlumun, onunla gurur duydum, kan alan hemşire bile hayret etti teşekkür etti berkana

ama iş ardaya gelince oyle olmadı,arda çok ağladı, o ağladıkça ben de ağladım, insanın içi yanıyor

akşama da berkanın anasınıfından arkadaşının doğum günü var oraya gidecğiz, çok yoğun bir gün bugun...

Son düzenleme:

:sm_confused:şu rapidshare olayına kafam bir türlü basmıyor arkadaşım şunu münasip bir zamanda bir özetlen anlatıver ya ne işe yara bu rapidshare:uhm:

öncelikle hayırlı cumalar diyorum tüm hasta kuzulara acil şifalar sibelimin eşine geçmiş olsun ve şehidimize allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum vatan hayini o...................... allah bunlara fırsat vermesin anladınız siz onu
görüşmek üzere yemek yapıyorum

geçmiş olsun zeynoya

saol cnmmmmm

umarım iyi çıkar sonuçlar cnmm, bizde de tam tersi emir çok ağlar , zeynep daha sakin kan alınırken
akşam içinde iyi eğlenceler diliyorum şimdiden

saol cnm sanada hayırlı cumalar
diğer dileklerinede aynen katılıyorummmmm

tscim harikasın ya keşke bende öyle olabilsem ya
hiç mi kilo almadın ya
maşallah ya
sen kısa kol bebişin sıkı sıkı giynimş ama
çok şekersiniz ya
öptüm ikinizide

cnm 7 aylık dogum yaptım ben 15.5 kılo aldım bıde ocak ayıydı soguktu oyuzden kalın ben yanık ayse olfdugum ıçın hıç kalın gıyınemem

Selam ben geldim yalnız ve tekim evde... az evvel geldim alışveriş yaptım bi kaç parça bişey aldım kendime... terapi niyetine.

Kuzumla gün boyu telefonda konuştum haberlerini aldım, annemde resmimi görmüş
Annemmm diyip öpmüş . Yemek yiyormuş şimdi, az sonra camdan görüşcez.

Dreamcim çok geçmiş olsun zeynoya cnm,götürdünüzmü dr a??

Aynurum msn den anlatırım rapidshare i cnm. çok basit.

Çokom sizlerede geçmiş olsun cnm acil şifalar.Umarım sonuçlar temiz çıkar.Benim bildiğim 2 yaşında önce alerji testi yapılmıyor ama??

yeliz iyi günlerde kulln canım denoda iyiymiş ne güzel
sende kendini germe eşinle geceyi değerlendir
arada büyükannelere bırakmakta fayda var acil durumlar için alışmış olur hem

saol Fatoş'cum, Yaa işte eşle değerlendirme olayı yok maalesef, onunda işleri çok yoğun olduğundan dolayı işten çıktıkdan sonra kuzumun yanına annemlere gidicek.
Ben evde yalnızım şuan anlıyacağın. Bende yarın gideceğim yanlarına.

Az evvel camdan konuştuk görüştük kuzumla,,, anne hoşçakalll çok özledim diyordu sıpam. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…