Bebeklerimiz ve Biz

tamam canım ne zaman uygun olursan hatta şimdi müsaitsen vallahi çok tutmam delikafadulden

denomada sanada kıyamam yaa ennn uzun ayrılığınız bu olsun arkadaşım

dreamcım gecmış olsun cnm

bende tramisu yaptım merakımdan ama hıç begenmedım çınar efe çok begendı hep o yedı valla ama katkı maddesı hıç yok kekınden tut herseyını ben yaptım bolcada labne yemış oldu

resmını koyarım bı arada

ben bir pandispanyayı bir su bardağı kahveli sütle ıslatıyorum,tamam denk düşüyor.
ve bir paket yeşil kapak labne kullanıyorum.

Bazen tarifler tutmaya bilir üzülme, birdahakine daha güzel olur.ıstersen bendeki tarifide verebilirim yapacağın zaman birde onu denersin.

evet cnm bakalım esım begencekmı beklerken uyuyup kalmış adamcagızım.ama ogluş çok begendı o kesık dılımı sıldı supurdu valla bıde ayranla ıçtı bızımkı ayran hastasıda ne yerse yanında ayran olacak çıkolatanın bıle yanında

Valla öyle şekerim ben yoğurt olmadan katiyen tulumba yemem, dedim ya zevk :))))

Ben kaçar iyi geceler canım tatlı rüyalar,

yaa varya gebertürüm sizi kısım mahsusmu yapıyınizz yaaaaasenağlama senağlama senağlama
tirmisuya bayılırım ve dilim harika görünüyo senağlama senağlama
ama ben diyetteyim el insaf yaaaaaaaasenağlama senağlama :mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…