Bebeklerimiz ve Biz

ohhhh ne güzel bak ebrar kıyak geçmiş uyumuşsun annesi ne güzel canım hiç çalışlmak istemiyor yaaa evde olmak istiyorum nedense saat 15:00 den eşim gelcek yanıma
burdan annemlerin evine parke almak için gidicez vakit kalırsa reale bakıcam ayakkabı dünyasına

daha bişey yapamadan hemencecik uyandı yine yemeğimizi yedik tabiii balkonda nerden çıkardım ben bu kıı hep balkon istiyor şimdide
ne alcan kadis ayakkabı mı
ayşegül nasıl oldun
zehra çıkmadınız mı siz
durmazsa çıkcaz bir sallanıp geliriz 4 gibi görümcemler gelcekmiş çünkü

biz çıkıyoz kuaför işini halledeyim en azından
bol muhabbetler sayfayı çok ilerletmeyin oku oku bitmiyor sonra

fatoş biz çoktan gidip geldik ama uyku yok bu cadıda, uyumadı halen(

hadi size de iyi gezmeler
kadiş geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler cnm

canlarım nasılsınız kızımı ilk defa sallamadan uyuttum oleyyyyyyyyyyy beşiğinin süsünden korkmuştu çıkartmıştık onu taktım müziğini açtım o süsler dönerken onlara baka baka uyudu biraz bagırdı başlarda ama hep kucakta onada bizede yazık

çok iyi yaa maşallah diyelim

bizimkide bi kendi kendine uyusaaaaaa ama nerde
meme olmadan aslaaaaaa:1no2:

İyi geceler

Bildiğiniz üzre kuzuya kavuştuk,annecimdeyiz, güzel bir gün ,güzel bir cumartesi gecesi oldu, cızbız,okey sohbet ,muhabbet gırlaydı .

Ama bakıyorumki buda hiç haraket yok.

Neyse ben kaçtım, muhabbetten beklerler :))

ne demek yefrümmmm..... ana bu ne nuri alço gibi oldu yaa bi gazoz alırmısın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslarr hava çoook güzell nasılsınız keyifler yerinde mi ?
getirin şu dünürü mü bi öpem yafuuu Şeniz
resimlere bakmış sonunda dana delikafadulden
herkese tekrardan merhabaa a.s.a.s.

naniknaniknaniknaniknaniknanik

uykum geldi çooookkkk ehhh saat kaç tabi saolsun kocişten sıra gelmedi .... yazacak halim yok ben kaçar ii gecelerrrrmirmirmirmir

selammm iyi pazarlar ..... kimsecikler uğramamış yaaa
herkes pazar gezmelerindemi acep... hepinize iyi pazarlar diliyorum eşim işe gitti bugün bende işe güze vardim sanki hafta içi gibi gelio...

öpüyorum hepiniziiiiii

senide boncuğummmmm unutmadım yafriii:icecream:

selam kızlar mutlu pazarlar imsecikler yok mavicemden başka bende bi selam vereyim dedim
kıs Ayçu ne gezmesi burada hava aciiiipp soğuk oğluş uyuyor bende evi toparlayacağım eşim alışverişe gitti :))

selam görümcemler şimdi çıktı bir bakayım dedim sağğolunyaa sayfada ilerlememiş okuması kolay oldu
temizliğimide yaptım bir tek banyo kaldı oda akşama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…