Bebeklerimiz ve Biz

kızlar merhaba nasılsınız benim canım sıkkın kızımın gıdısında baya bir kızarıklık var gün aşırı yıkadım sonra sildim kremsiz bırakmadım neden olduki bana bir çare ne olur

iyi geceler kızlar
yogun we bol etkinlikli bi haftasonu daha bitti benim icin

esim 23 nisan perşembeden beri ewde oldugu icin giremedim hiç nete...

bu arada haftasonu basımıza ilginc bi olayda geldi
konser icin bursada bi mekana teoman geldi,bizde gidelim dinleyelim dedik,
mekana ait bi otopark war ama görewli filan yok,arabamiz oradaydi
dödügümüzde bir baktik otoparkta heryere arac parketmişlercikisa bile arac koymuşlar,yerler çizgilerle ayrılmış olmamsına ragmen cizgisiz yere denyolar parketmiş,
polisi filan cagirdik ama adam dedi bizim yapabilecegimiz bişey yok,özel yer burası dedi
neyse sonraa dewasa bi tır (oda diger cıkısı kapamıştı,uzunölugundan ötürü) içinde sofor uyuyomus meger,bi farkettik hemen uyandırdık,o cekince cıkıs acildi,ama cok sinirlerimiz bozuldu 4-5 araba bekledik yarım saat nerdeyse...
ne kadar cahil bi millet oldugumuzu bi kez daha anladim...

iyi geceler
tenzile teoman haaa
bende olmak isterdim ama
bizim milletimizde böyleleride çıkıyor işte insanın karşısına

ewet cnm teoman ama yas ortalaması cok kucuktu,ki sırf bu yuzden kimliklere bkarak aldilar 18- olmasin die,cok durmadık o yuzden ama yine de eglendik,derken otoparkta surpriz bizi bekliyormus meger
sen nasılsın cnm hersey yolunda mı

günaydın güzel bir hafta olur inşallah,
sabah tam hazırlanırken kızım uyandı yakaladım der gibi bırakıyordu ama bırakıp çıkmak zorunda kaldım

herkese kocaman günaydınnnnnnnn
güzel bir hafta olmasını diliyorum hepiniz için..
geçmişe kaçgündür bakamadım umarım kötü bişi yoktur...
biz yoğunduk cuma görümcemin oğlunun yaş günü
cumartesi ablamın oğlunun yaş günü derken zaman nasıl geçti anlamadım..
ruzişim iyi allaha şükür...umarım sizlerde iyisinizdir kızlar

yeli profiline yazdım cevap yazarmısın canım yaa..

güzaydın arkadaşlar hepinize iyi bir hafta diliyorum benim küçüğüm ishal ve kusma var ve aç olduğu için çok halsiz şimdi poğaça yiyor ama öylesine

öpüyorum sizleriiia.s.

günaydın iyi haftalar olsun hepinize

nasılsınız canlar ben yorgunum malum düğün hazırlıkları tam gaz gidiyor cumartesi eşimle annemlere parke baktık ve anlaştık montaj salı gükü yapılcak boyada bitti kapılar kaldı birde temizlik inş. durumu çok zor yaa annecim birde yezda hanımdan dolayı pek biriş yapamıyor benim cadı huysuz biraz öksürük var rahatsız yani annem o ağlamasın diye bir iş ayapamıyor akşamları eşime verip ben yardım ediyorum yanlız kaç gündür. boya badan fayans temizliği kollarda hal kalmadı bir hafta ongün daha sıkıcaz dişimizi yerleşmek toparlamak zaman alıcak allahtan boyayı dayım yapıyor adamcağız hiç damlatmıyor yere buda geçer diyoruz napalım tatlı yorgunluklar bunlar hayırlısıyla düğünümüzü yapıp gelinimizi getirsek kazasız belasız bakalım bende şimdiilik bu kadar yine gelirim

ruzede ne güzel eğlenmiştir
hafta sonu görümcemler vardı şımardı bizimkide
çocuklar onla oynamıyordu bilgisayardaydı çoğunlukla
ama yinede kıpırdatamadım onlar nerde ebrar orda

canım geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…