- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.441
ooo kadis o yorgunlukla birde iş kolay gelsin canım
ruzede ne güzel eğlenmiştir
hafta sonu görümcemler vardı şımardı bizimkide
çocuklar onla oynamıyordu bilgisayardaydı çoğunlukla
ama yinede kıpırdatamadım onlar nerde ebrar orda
oo hem nasıl eğlendi...
ondan iyisi yoktu valla...
böyle toplanmak çocuklar içinde iyi oluyor ama görümcemin oğlu ile çok zor ruzeyi sürekli dövmeye çalışıyor..çok kıskanç..
Çok üzgünüm çoook
selam canım sağolasın daha iyiyim de iki üç gündür sağ bacağım ağrıyor uyuşuk gibi kompleayşegül nasıl oldun
günaydın canım nasılsın pek sık uğramıyorsun kızın nasıl?günaydın kızlarrr
günaydın canım eyvah kötü olmuş ya kıyamam kuzuşagünaydın güzel bir hafta olur inşallah,
sabah tam hazırlanırken kızım uyandı yakaladım der gibi bırakıyordu ama bırakıp çıkmak zorunda kaldım
günaydın canım sana da güzel bir hafta dilerim nasılsın oğluş nasıl?günaydın bayanlar
güzel bir hafta sizlerle ve yavrularınızla olsun
Elifcim selam nasılsın yoğunluk devam diyorsun Ruzişde iyiymiş hafta sonu aktiviteli geçmiş ne güzel bizde evde tıkılıydık maalesef hava kötü biliyorsunherkese kocaman günaydınnnnnnnn
güzel bir hafta olmasını diliyorum hepiniz için..
geçmişe kaçgündür bakamadım umarım kötü bişi yoktur...
biz yoğunduk cuma görümcemin oğlunun yaş günü
cumartesi ablamın oğlunun yaş günü derken zaman nasıl geçti anlamadım..
ruzişim iyi allaha şükür...umarım sizlerde iyisinizdir kızlar
günaydın Yelizcim sanada güzel bir hafta dilerim, Deniz nasıl?Bende güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum
herkesi kocaman öpüyorummmm
günaydın canım nasılsın bakalım çokkkk geçmiş olsun Çağana kıyamam yaa hay Allahyeli profiline yazdım cevap yazarmısın canım yaa..
güzaydın arkadaşlar hepinize iyi bir hafta diliyorum benim küçüğüm ishal ve kusma var ve aç olduğu için çok halsiz şimdi poğaça yiyor ama öylesine
öpüyorum sizleriiia.s.
selam Kadiş aman aman iş güç zo Allah kolaylık versin canım Yezdadan ne haber iyiymi cadı?günaydın iyi haftalar olsun hepinize
nasılsınız canlar ben yorgunum malum düğün hazırlıkları tam gaz gidiyor cumartesi eşimle annemlere parke baktık ve anlaştık montaj salı gükü yapılcak boyada bitti kapılar kaldı birde temizlik inş. durumu çok zor yaa annecim birde yezda hanımdan dolayı pek biriş yapamıyor benim cadı huysuz biraz öksürük var rahatsız yani annem o ağlamasın diye bir iş ayapamıyor akşamları eşime verip ben yardım ediyorum yanlız kaç gündür. boya badan fayans temizliği kollarda hal kalmadı bir hafta ongün daha sıkıcaz dişimizi yerleşmek toparlamak zaman alıcak allahtan boyayı dayım yapıyor adamcağız hiç damlatmıyor yere buda geçer diyoruz napalım tatlı yorgunluklar bunlar hayırlısıyla düğünümüzü yapıp gelinimizi getirsek kazasız belasız bakalım bende şimdiilik bu kadar yine gelirim
1 günlük ayrılık bile ne kadar üzüzyor değilmi yelizcimmmm
bende hafatsonu kızımı görmeye gittim
beni ilk gördüğünde yüzündeki ifade anne anne diye boynuma atılışı öpmesi çok özlemişim kuzumu
kahvaltıya yetişmiştim kayınvalidmelerde, kaynanma ben gelmeden kaynansı seviyormuş demiş neys eben gelince annen seviyormuş kızım dedi. görümcemde atladı öle demedin kaynanan seviyomuş dedin ne kıza yalan söylüyosun dedi kaynoşda döndü bana anne miyim kaynanamı kızım söyle dedi
o sırada kimden cevap gelin tahmin edin bakalımmm
benim ufak cadı kaymana demezmiiiiiii
koptuk koptukkk
cadı diyorum cadııı diyo
zillimisin sen diyorum zilli diyoooo
bide anne kendiisine dedirtiyor kaynoş banada nimi demeyi öğretmişler nimi nimi dediyip durdu anne aşkım anne diye hafatsonu tekarar benim anne olduğumu öğrettim
kıızn uykusunu gece 11:30 a çekmişler ama nimet çok erken kalkıyor dediler, bende 11:30 derken diye öle i bakış atmışımkiii, kaymana ( kzıımın dilinden yazayım) ablanalr gitsin normale döner dedi, keza o gece saat8de yattı zilliii
artık her kelimemiz tekrar ediyor
genelde yiyeyim mi ana kelimesiii
muz muuu muuu oluyorrr
Selam kızlar....
Geçen hafta leyleği havada gördük. Hergün gezdik... Pazartesi, salı arkadaş gezmesindeydim. Çarşamba kociz izinliydi havada kötü olunca akşama kadar yatak keyfi yaptık hepberaber. Akşam üstüde alışveriş merkezine gittik kuzu saatlerce trene bindi koparmak çok zor oldu. Perşembede okullar kapalı diye ablam geldi anneme oraya gittik. Cumarteside anadolu yakasına geçtik mevlüt vardı. Pazarda görümcem gelmişti 2 aylık bir bebeği var bütün gün onunla ilgilendik.
Bu gezmeler İreme çok yaradı. Her gittiğimiz yerde malumunuz çocuklar pür neşe oynadı durdu. Yaşıtlarıyla çenesi daha bir düştü herkese ismi ile hitap ediyor. İşte bizden bukadar...
Gerilere pek bakamadım inşallah önemli birşey hasta falan yoktur...
Aynurcum çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce toparlanır minik paşan. Ben isal durumlarında reflor diye bir ilaç var onu kullanıyorum dene istersen çok işe yarıyor.
Nimetim canım benim ayrılık başladı demek... İnşallah bu yaz sana su gibi geçer en uzun ayrılığınız bu olur. Bak birde konuşmuyor diyip duruyordum çenesi düştü meleğimin...
İyi yönünden bak temiz hava, bahçe, taze organik mamalar bak artık kuzunda tanıyor seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?