Bebeklerimiz ve Biz

iyiyim ebrarda iyi şükür öğleden sonra babası bana bırakcak arabada sorun var
ebrarda iş yerinde durur inşallah

sevindim fatoşcum işyerinde zor olur yaaa durmazlar çocukları bilrsin böle zamanlarda arıza çıkartırlar mutlaka :)))))))

ruzede ne güzel eğlenmiştir
hafta sonu görümcemler vardı şımardı bizimkide
çocuklar onla oynamıyordu bilgisayardaydı çoğunlukla
ama yinede kıpırdatamadım onlar nerde ebrar orda

oo hem nasıl eğlendi...
ondan iyisi yoktu valla...
böyle toplanmak çocuklar içinde iyi oluyor ama görümcemin oğlu ile çok zor ruzeyi sürekli dövmeye çalışıyor..çok kıskanç..
Çok üzgünüm çoook

yalnız bırakamazsın yada gözden uzak
öyle zor oluyor arkadaşın oğlu hırçın bizdede ne zaman vuracağı belli olmuyor yapıştırıp geçiveriyor ebrarda hemen dudaklar titremeye başlıyor

kadis haklısın ama izin alamasaydım mecburen gelcekti ama sağolsun müdüdr bey anlayış gösterdi
herkese afiyet olsun öğleden sonra ebrar fırsat veririse evden devam ederiz

1 günlük ayrılık bile ne kadar üzüzyor değilmi yelizcimmmm

bende hafatsonu kızımı görmeye gittim
beni ilk gördüğünde yüzündeki ifade anne anne diye boynuma atılışı öpmesi çok özlemişim kuzumu

kahvaltıya yetişmiştim kayınvalidmelerde, kaynanma ben gelmeden kaynansı seviyormuş demiş neys eben gelince annen seviyormuş kızım dedi. görümcemde atladı öle demedin kaynanan seviyomuş dedin ne kıza yalan söylüyosun dedi kaynoşda döndü bana anne miyim kaynanamı kızım söyle dedi
o sırada kimden cevap gelin tahmin edin bakalımmm
benim ufak cadı kaymana demezmiiiiiii
koptuk koptukkk
cadı diyorum cadııı diyo
zillimisin sen diyorum zilli diyoooo
bide anne kendiisine dedirtiyor kaynoş banada nimi demeyi öğretmişler nimi nimi dediyip durdu anne aşkım anne diye hafatsonu tekarar benim anne olduğumu öğrettim

kıızn uykusunu gece 11:30 a çekmişler ama nimet çok erken kalkıyor dediler, bende 11:30 derken diye öle i bakış atmışımkiii, kaymana ( kzıımın dilinden yazayım) ablanalr gitsin normale döner dedi, keza o gece saat8de yattı zilliii

artık her kelimemiz tekrar ediyor

genelde yiyeyim mi ana kelimesiii
muz muuu muuu oluyorrr

Sorma nimo sormaaaa Allah sağlık versin onlara,
Bende ayrı olduğu gün boyunca "Acaba Yeliz nerdeeee? Acaba Yeliz annem nerde?" demiş.
çok sıpa bunlar deniz herşeyi ama herşeyi konuşuyor artık haftasonu birkez daha kendine hayran etti. hepsine.

Bak sende endişeleniyordur konuşmuyor diye, nasıl çözüldü dili :) maşallah

nimo maşallah nile canım bende konuşmuyor diye düşünüyorum ama artık sölediğini birden olduğu gibi söyleyi beriyor geçen gün benim kine annen nerde diye sormuşlar

oda anne nerde demiş açık açık annem diye ölede güzel diyorki anne nerde birden atıveriyorlarr

hele anne demesi beni bitiriyor zaten içim eriyor önceden enne derdi oda arada bir şimdi anne anne diyip duruyor efemdim bebğim diyorum oda cide dide (gidek) diyor sanırım dışarı istiyor kapıyı gösteriyor
birde kardeşime bakıyor yanımda oturduğu zaman kardeşime koluna dokunuyor oda ilgilenmemiş gibi yapıyor dayii diyorrr koluna vura vura

bu aralar favori kelimesi anne ama elini telefona götürüyor telefon çalmasın
hemen anne nene diyor

Selam kızlar....
Geçen hafta leyleği havada gördük. Hergün gezdik... Pazartesi, salı arkadaş gezmesindeydim. Çarşamba kociz izinliydi havada kötü olunca akşama kadar yatak keyfi yaptık hepberaber. Akşam üstüde alışveriş merkezine gittik kuzu saatlerce trene bindi koparmak çok zor oldu. Perşembede okullar kapalı diye ablam geldi anneme oraya gittik. Cumarteside anadolu yakasına geçtik mevlüt vardı. Pazarda görümcem gelmişti 2 aylık bir bebeği var bütün gün onunla ilgilendik.
Bu gezmeler ıreme çok yaradı. Her gittiğimiz yerde malumunuz çocuklar pür neşe oynadı durdu. Yaşıtlarıyla çenesi daha bir düştü herkese ismi ile hitap ediyor. ışte bizden bukadar...
Gerilere pek bakamadım inşallah önemli birşey hasta falan yoktur...
Aynurcum çok geçmiş olsun. ınşallah biran önce toparlanır minik paşan. Ben isal durumlarında reflor diye bir ilaç var onu kullanıyorum dene istersen çok işe yarıyor.
Nimetim canım benim ayrılık başladı demek... ınşallah bu yaz sana su gibi geçer en uzun ayrılığınız bu olur. Bak birde konuşmuyor diyip duruyordum çenesi düştü meleğimin...
ıyi yönünden bak temiz hava, bahçe, taze organik mamalar bak artık kuzunda tanıyor seni...

ayşegül nasıl oldun
selam canım sağolasın daha iyiyim de iki üç gündür sağ bacağım ağrıyor uyuşuk gibi komple

günaydın kızlarrr
günaydın canım nasılsın pek sık uğramıyorsun kızın nasıl?

günaydın güzel bir hafta olur inşallah,
sabah tam hazırlanırken kızım uyandı yakaladım der gibi bırakıyordu ama bırakıp çıkmak zorunda kaldım
günaydın canım eyvah kötü olmuş ya kıyamam kuzuşa

günaydın bayanlar
güzel bir hafta sizlerle ve yavrularınızla olsun
günaydın canım sana da güzel bir hafta dilerim nasılsın oğluş nasıl?

Elifcim selam nasılsın yoğunluk devam diyorsun Ruzişde iyiymiş hafta sonu aktiviteli geçmiş ne güzel bizde evde tıkılıydık maalesef hava kötü biliyorsun (,

Bende güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum
herkesi kocaman öpüyorummmm
günaydın Yelizcim sanada güzel bir hafta dilerim, Deniz nasıl?

günaydın canım nasılsın bakalım çokkkk geçmiş olsun Çağana kıyamam yaa hay Allah ( Çağatay nasıl?
selam Kadiş aman aman iş güç zo Allah kolaylık versin canım Yezdadan ne haber iyiymi cadı?

Nimooo selam canım benim hafta sonu uçarak gitmişsin Nile :)) maaşallah kuzucuğa iyiyce dillenip tatlılaşıyorlar artık dimi yerim valla, kaynoş düzeni kendine göre ayarlamış desene erken kalkmamak için geç yatırıyordur kesin ne yapacaksın ne oluyor bitiyor habersizsin sonuçta sen ne desen bildiğini yapacak biraz daha sabret bakalım canım benim...

selamlar Sevilcim oh oh valla gezin kızınla bol bol sonra alışıp hep dışarı çıkmak istiyordur İrem sürekli bizimki kapıda pakaaa paakaaa der durur bide bu ara iki parmağını ağzına sokaraktan haaaam haaaaam demeyi öğrendi bişey istediğinde gördiğinde böyle yapıyor tv de çikolata, cips, eker vs. reklamları çıkıyor bizimki anne haaam haaam parmakları sokup çıkarıyor ağzına :))) tamam oğlum aşağı gidince alalım diyorum hemen kapıya dikiliyor bu sefer orada aç hadi haaam haaaamm :))) çok güldürüyor beni bide ben ona ne dersem oda bana öyle hitap ediyor tatlım(gagım), aşkım(akkım) gibi :)))

Selam Ayşe'cim, Deniz iyi diyelim iyi olsun inşallah canım.
son dörte kalan kökdişlerinin bir tanesi çıkmıştı biliyorsun 2 hafta huysuz mızmız vs.di.
Geçen hafta normale döndü çok şükür dedim.
Pazar günü ağzına bir yoklama daha çektiğimde bir tane daha kök dişin patlamak üzere olduğunu
gördüm, böylelikle dişlerimizin tamamlanmasına son sayı 3 diyorum.
Sağlıkla güle oynaya çıkarsın inşallah benim yavrumlar bütün yavrular.

Siz nasılsınız? Alişinde maşallah dili bülbül :)

oooy oooyy kzuuzlar pek bi dillenmiş desneizeeeeeeeeeeeee
ayşegülüm , aynurum geçmiş olsun beyaaaaaaaaa
ooh gezmeler yapılmışşşş kuzularlaaaaaaaaaaa
oh ohhhhhhh süpersiniz vallaaaaaaaaaaaaa
özeniyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn

kaçtane diş olcek bu arada 16 tane var bizimkindeeeeeeeeeee

sevil kız ne zaman geliyonzu yeniçiftliğeeee
bi hafatsonu nasıl olsa ben herhaftasonu ordayım
kuzularla beraber bir deniz keyfi yapalım deniz sezonu açılıncaaa
kaptan 5temiydiniz sizzz

selam kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir hafta diliyorumm
nazı uyuttum dip köşe temizlik yapayımm dedimmm
geçmişe bakamadımm herkez iyidirrr inşallahhh
neysee naz uyurken işlerimi halledeyimm
öpüyorumm hepiniziii

kzılar ne dicem sizeee
hani bizim kayınpeder 1000 lık tel ftaurası getirmişti yaaa
altındaki şey ortaya çıktı
kayınpeder haltlar karıştırmış
bu yaştaa
haftasonu valal çok üzüldüm kayınvalideme
bankadaki parasınıda yedirmiş elin kadınına
eşim şoktaa kayınvalide şokta atsan atılmaz satsan satılmaz diyor, bu yaştan sonra döner başka taraflarıyla gülerler diyorrr

ne denirki bişey diyemedim
kadının sinirleri altüst olmuş resmen , ben de çok kzıdım çoookkkkk

oooo bütün herkes toplanmış sevil ne güzel gezmişsiniz,
nimette kızına kavuşmuş ama yine ayrısınız galiba herhafta gidebiliyormusun,
ekin kolay gelsin canım,ben dün yaptım görümcem burdayken ebrarla ilgilendiler bende fırsattan istifade edip yapıverdim banyo kaldı birazdan yada akşam yapcam artık
hemşo sen nasılsın,
yeliz, mavili sizede kolay gelsin
ayşegül uyuşmamı var önemli bişey yoktur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…