- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.461
selamlar Sevilcim oh oh valla gezin kızınla bol bol sonra alışıp hep dışarı çıkmak istiyordur İrem sürekli bizimki kapıda pakaaa paakaaa der durur bide bu ara iki parmağını ağzına sokaraktan haaaam haaaaam demeyi öğrendi bişey istediğinde gördiğinde böyle yapıyor tv de çikolata, cips, eker vs. reklamları çıkıyor bizimki anne haaam haaam parmakları sokup çıkarıyor ağzına :))) tamam oğlum aşağı gidince alalım diyorum hemen kapıya dikiliyor bu sefer orada aç hadi haaam haaaamm :))) çok güldürüyor beni bide ben ona ne dersem oda bana öyle hitap ediyor tatlım(gagım), aşkım(akkım) gibi :)))
Naber sevilcim,ne kadar dolu bir hafta geçirmişsiniz.Ne güzelll,
öpüyorum seni ve bal kızını.
sevil kız ne zaman geliyonzu yeniçiftliğeeee
bi hafatsonu nasıl olsa ben herhaftasonu ordayım
kuzularla beraber bir deniz keyfi yapalım deniz sezonu açılıncaaa
kaptan 5temiydiniz sizzz
geçmiş olsun canım Denize maaşallah diş olayını atlatmak üzeresiniz darısı başımıza hala 7 teneyiz biz :)))))Selam Ayşe'cim, Deniz iyi diyelim iyi olsun inşallah canım.
son dörte kalan kökdişlerinin bir tanesi çıkmıştı biliyorsun 2 hafta huysuz mızmız vs.di.
Geçen hafta normale döndü çok şükür dedim.
Pazar günü ağzına bir yoklama daha çektiğimde bir tane daha kök dişin patlamak üzere olduğunu
gördüm, böylelikle dişlerimizin tamamlanmasına son sayı 3 diyorum.
Sağlıkla güle oynaya çıkarsın inşallah benim yavrumlar bütün yavrular.
Siz nasılsınız? Alişinde maşallah dili bülbül :)
sağol bebişim bizim hala 7 dişimiz var yaaaa maaşallah Nile çoğaltmış dişleri :)))oooy oooyy kzuuzlar pek bi dillenmiş desneizeeeeeeeeeeeee
ayşegülüm , aynurum geçmiş olsun beyaaaaaaaaa
ooh gezmeler yapılmışşşş kuzularlaaaaaaaaaaa
oh ohhhhhhh süpersiniz vallaaaaaaaaaaaaa
özeniyorum ulennnnnnnnnnnnnnnn
kaçtane diş olcek bu arada 16 tane var bizimkindeeeeeeeeeee
selam datlum kolay gele sana öptüm...selam kızlarrrrrr
hepinize güzel sağlıklı bir hafta diliyorumm
nazı uyuttum dip köşe temizlik yapayımm dedimmm
geçmişe bakamadımm herkez iyidirrr inşallahhh
neysee naz uyurken işlerimi halledeyimm
öpüyorumm hepiniziii
selam canım sanada kolay gelsinselam herkese keyifler yerindedir umarım
kızlar bişi yaptım incelemek isterseniz
bebek odası yada yatak odası için avize yapımı (resimli) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kzılar ne dicem sizeee
hani bizim kayınpeder 1000 lık tel ftaurası getirmişti yaaa
altındaki şey ortaya çıktı
kayınpeder haltlar karıştırmış
bu yaştaa
haftasonu valal çok üzüldüm kayınvalideme
bankadaki parasınıda yedirmiş elin kadınına
eşim şoktaa kayınvalide şokta atsan atılmaz satsan satılmaz diyor, bu yaştan sonra döner başka taraflarıyla gülerler diyorrr
ne denirki bişey diyemedim
kadının sinirleri altüst olmuş resmen , ben de çok kzıdım çoookkkkk
he valla Fatoşum uyuşma var ya dr. gideyim diyorum geçmezse ama yavruyla nasıl olcak bilmemoooo bütün herkes toplanmış sevil ne güzel gezmişsiniz,
nimette kızına kavuşmuş ama yine ayrısınız galiba herhafta gidebiliyormusun,
ekin kolay gelsin canım,ben dün yaptım görümcem burdayken ebrarla ilgilendiler bende fırsattan istifade edip yapıverdim banyo kaldı birazdan yada akşam yapcam artık
hemşo sen nasılsın,
yeliz, mavili sizede kolay gelsin
ayşegül uyuşmamı var önemli bişey yoktur inşallah
Sorma canım ya hep bir sokak sevdası... Allahdan babannesi yakında krizi tuttumu oraya indiriyorum.
İrem de bu aralar aynı Alicik gibi ne söylesek tekrarlıyor. Ahhhh o akkım bizdede var resmen içimin yağları eriyor duyunca...
İyi be canımcım... Gezdik geldik evimize iyi geldi vallahi ikimizde gerçi ben böyle gerzmelerde daha çok yoruluyorum iremin peşinde koşturmakdan. Evde daha bir sakin oluyor en azından 5-10 dk. da olsa birşeylerle oyalanıyor. Birde başkasının evinde olunca dibimden ayrılmıyor. Hep bırakıp gidicem sanıyor. Gözünün önünden ayrıldığımda anne kokağa gitti diye diye ağlıyor.
Denizimde diş sıkıntısı var yine herhalde neyse çok şükür bitiriyorsunuz...
Bende sizi öpüyorum kocaman kocamannnn
Annemler her hafta sonu gidiyorlar nerdeyse ama ben daha gitmedim. Havalar biraz daha ısınsın geldiğimizde görüşürüz mutlaka beklemeyiz deniz sezonunu falan... Nasıl olsa evler çok yakın anladığım kadarıyla...
Yok şekercim bizimki Emlak konutlarının karşısında Mavi Su diye geçiyor...
ay aman yakzılar ne dicem sizeee
hani bizim kayınpeder 1000 lık tel ftaurası getirmişti yaaa
altındaki şey ortaya çıktı
kayınpeder haltlar karıştırmış
bu yaştaa
haftasonu valal çok üzüldüm kayınvalideme
bankadaki parasınıda yedirmiş elin kadınına
eşim şoktaa kayınvalide şokta atsan atılmaz satsan satılmaz diyor, bu yaştan sonra döner başka taraflarıyla gülerler diyorrr
ne denirki bişey diyemedim
kadının sinirleri altüst olmuş resmen , ben de çok kzıdım çoookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?