Bebeklerimiz ve Biz

Sorma canım ya hep bir sokak sevdası... Allahdan babannesi yakında krizi tuttumu oraya indiriyorum.
İrem de bu aralar aynı Alicik gibi ne söylesek tekrarlıyor. Ahhhh o akkım bizdede var resmen içimin yağları eriyor duyunca...

Naber sevilcim,ne kadar dolu bir hafta geçirmişsiniz.Ne güzelll,
öpüyorum seni ve bal kızını.

İyi be canımcım... Gezdik geldik evimize iyi geldi vallahi ikimizde gerçi ben böyle gerzmelerde daha çok yoruluyorum iremin peşinde koşturmakdan. Evde daha bir sakin oluyor en azından 5-10 dk. da olsa birşeylerle oyalanıyor. Birde başkasının evinde olunca dibimden ayrılmıyor. Hep bırakıp gidicem sanıyor. Gözünün önünden ayrıldığımda anne kokağa gitti diye diye ağlıyor.
Denizimde diş sıkıntısı var yine herhalde neyse çok şükür bitiriyorsunuz...
Bende sizi öpüyorum kocaman kocamannnn
sevil kız ne zaman geliyonzu yeniçiftliğeeee
bi hafatsonu nasıl olsa ben herhaftasonu ordayım
kuzularla beraber bir deniz keyfi yapalım deniz sezonu açılıncaaa
kaptan 5temiydiniz sizzz

Annemler her hafta sonu gidiyorlar nerdeyse ama ben daha gitmedim. Havalar biraz daha ısınsın geldiğimizde görüşürüz mutlaka beklemeyiz deniz sezonunu falan... Nasıl olsa evler çok yakın anladığım kadarıyla...
Yok şekercim bizimki Emlak konutlarının karşısında Mavi Su diye geçiyor...

nimet söylencek bişey yok gerçekten bu yaştan sonra ..............
dry çok güzel olmuş kızımın odasına yapabilirim ipi önemli peki farkediyormu

emlak konutlarımııı mavi suuuu sorayım bakem ilkereee o bilir
biz bu yeni yapılan kaptan life varya oraya yakınızzz
arabayla bıraktırım kayınpedereeeeee
olmadı ademle gelirisnizzz
ama biz pek yakın değiliz denizeee

nimo bizimde 16 taneydi 2 hafta öncesine kadar son 4e kadar kök dişlerinin 2 si çıktı diyebilirim 2 tane kaldı çıkacak olan.Bu hızla giderse, 2 yaşını doldurduğunda hepsi tamam olacak.

Yeniçiftlikmiiiii hey gidi günler heeyyyy
eşimin dayısının yazlığı var orada kuzenleride clup açmışlardı denizden önceki yaz boyunca hep oradaydıkk. Kaptan 5 ide biliyorum geçerken görüyordum.

Ay inanmıyorum nimetim yaaa
Tam rezillik... Yazık kadıncağıza bu yaştan sonra...
Torun torba sahibi adam... Varya böylelerini demiz kazığa otutturmak lazım çok kızıyorum çokkkkk
Bir gözleri toprağa bakıyor oğlu gelini çocuğundan hasret o parıları kadınlara yediriyor. Allah hayırlı islah etsin ne diyeyim. Ödedinizmi siz o parayı???

sevil bir bakıma iyi benimki bir yere gidince beni hiç dinlemiyor özgür kız olup çıkıyor peşinde dolanmaktan ben hiç birşeyden bişi anlamadan dönüyorum
bizimkide iraz açılmaya başladı ama tam değil daha ismini söylemeye başladı canı isterse tabiii
bugün biraz ateşimiz var dişlerden

geçmiş olsun canım Denize maaşallah diş olayını atlatmak üzeresiniz darısı başımıza hala 7 teneyiz biz :)))))

sağol bebişim bizim hala 7 dişimiz var yaaaa maaşallah Nile çoğaltmış dişleri :)))

selam datlum kolay gele sana öptüm...

selam canım sanada kolay gelsin

aboooooooo :1shok: gözlerim pörtledi okuyunca vay azgun dede vay töbe estağrifullah kırkından sonra azanı ne paklar bilirsin yevrüm millet geçim derdinde adam ne derdinde kaynanana sabır dilerim valla...

he valla Fatoşum uyuşma var ya dr. gideyim diyorum geçmezse ama yavruyla nasıl olcak bilmem

yerim İreminde dillerini maaşallah kuzularımıza çok tatlılar çoook şükürler olsun iyiki varlar iyiki bizimler çok seviyorum yavrumu çok heryerini öpmek yemek istiyorumdelikafadulden

Saol ayşecim, darısı sizin başınızı sağlıkla güle oynaya çıkarır inşallahhhh.
Diyorum ya bu hızla giderse bir aya kalmaz hepsi tamam olur.

benimki pek bir meşgul çamaşır sepetini almış içine oturmuş elindede çanta aynam konuşup duruyor kendi kendine

valla bende yorum yapamadım pek zatennnn
yook biz ödemedikkk
eşim faturayı babasına verip çıkmıştı evden
zaten telin yurtdışı aramalrını kapatırdı eşim

tövbe tövbeeeeeeeee
bu yaşatan sonraaa teneşir paklar onu

ay aman ya
çok üzüdüm valla bu erkeklerden gıcık kaptım iice hpaa

az önce diğer topikleri gezdim millet hep kocadan şikayetci ya

evet canım sormuşsun bizimde var biraz problem ama büyütülcek gibi değil
sadece ben artık kaldıramıyorum
yani hem iş hem ev ve işte çok yoruluyorum bir tatile ihtiyacım var artık

eşimde hafta sonu evde olursak yemekten yemeğe uğroyor ben evde temizlik le uğraşıyorum
çoçuk var ligi istiyo ona yetemiyorum sürekli baba diyo
bırakıp oyun oynasam iş birikiyor

annem var bi evde
arkadaşım yok bişe yok
yani çok monoton bir hayatım var çokkk

eşmed bunları tartışırken bana sen ne iş yapıyosun ki bir yemek diyor
delleniyorum
dün akşam açık açık konuştum
bana bunları bunları diceksin dedim
arıtk öyle laf dolandırıp iygi beklediğmii sezdirmek yok
diyorum ki bana bunu diceksin edeceksin diye

ama sıkılıyo insan ve ah kader ahhhh diyorrrr:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…