- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.481
fanatik derken fisfisfisayşeül çok fanatik gördüm seni
inşallah canım benimSaol ayşecim, darısı sizin başınızı sağlıkla güle oynaya çıkarır inşallahhhh.
Diyorum ya bu hızla giderse bir aya kalmaz hepsi tamam olur.
fıtıkmı :1shok:canım fıtık neyim olmasın ayşegülümmmmm
ihmal etmee bacımm
ciddimisin korkuttunuz beni üle:1shok:ayşegül inşallah fıtık değildir eşimin bel fıtığı bacak uyuşmasıyla başlamıştı
Fatoşum detaylı olarak bizede anlat yaptıklarını olmazmı?ben bu hfta ebrarla renkler ve kaşık üzerine çalışcam
anlamak zor yakadis erkeklerin çoğunluğu öyle canım ne istediğini açıkca söylemezsen öyle bekleyip durursun
niyeyse başkalrında gözleri,dilleri açılır bunların
canım ben işim geregi köyde oturuyorumkadişcim diyimki sana zaman zaman bende aynı moda giriyorum, ister istemez. bunlara hiç ilgi beklediğini bellietmeyeceksin
bırak biraz dağınık kalsın ortalık kendine zaman ayır, biliyorum herşey senin üstünde kısıtlı zamanın var, ben bıraktım vallahi,koca kış şimdi değişti durumlar tabiii. koca kış oturduğumu bilmiyorum dedimki kendi kendime yapıyorum ne oluyor ne değişiyor
havalar düzeliyor bak, hafatsonu eşin olmadan planını yapppp
gez tozzz, maddi olanak mı yok çık parka git dolaş kuzunla, annen bakacak durumdamı birkaç saatliğine bırak arkadaşlarınla gez, yada karı koca plan yapın, tamam çok özlüyorsun yavrunu ama bunlarada ihtiyaç varrrr
neyse terzi kendi söküğünü dikemezmiş amaaaaa bende kime anlatıyorsam
yanlış anlama olurmuuu, az çok aynı şeyleri yaşıyoruzzz, üzme kendini
sen birkaç saatliğine falan eşine bırakıp çıksana o zaman anlar
canım yaben açıkça söylüyorum eşime ben seni elimde tutacağım diye uğraşmam
gencim,güzelim işim var sen uğraş diyorum bişey diyemiyor kendine güven gerisi gelir
bunun için kuzunuda ihmal etmene gerek yok
ama kadis senin eşin hiç yardımcı olmuyor galiba sabır canım zamanla öğrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?