Bebeklerimiz ve Biz

ooooofff
aman allahım nasıl yoğunluktu sabahdan beri
nefes alamadım desem yeridir, yemepimi ikide yedim kahvemi daha yeni içiyorum , gerisini siz düşünün.

selamlae henuz girdik ewe
arkadasimiza surpriz dogumgunu yaptik,cok guzel oldu....
tabi drn uykuyu atladi,yolda kapanir gibi oldu ama kisa surdu,bu saatten sonra da uyutmam zaten,
neyse bugunluk boyle olsun

umarim herkes iyidirrrrrrrrrr....akşama görüşürüz gece kuşlari ile

Slm kızlar nasılsınız

enzile ne güzel süpriz yapmışsınız eğlenmişsinizdirde.

semiha elif sizlerede slm. nasılsınız kuzular nasılll

ohhh sen çalış küçük cadın gezsin yelizcim olsun yeterki keyifler yerinde olsunda

ben bugün çok yoğundum tekim 1 hafta arkadaşım yok eşi ameliyat oluyor . yanlız başıma koca ofisi çekip çeviriyorum ara muhasebe ara teklif ara telefon sıyırdım nerdeyse başımda çok feci ağrıyor. bugün

benim kuzuda hiç durmamış bugün sabah ağlayarak uyandı annem dedi kahvaltısını yemedi zorla sallayıp uyuttum kalkınca çorba vermiş ne olduki acep ya dişleri zorluyor yada biryeri ağrıyor

annemede üzülüyorum biryandan evin işleri düğün telaşı parke falan döşeniyor ev taşınıyor üst kata çok zor yaaa biryandanda yezda

iyiyim canım yorgunum başım çok feci ağrıyor sen nasılsın nezamandır yoktun yaa sarı papatya nasılll

iyiyiz tatlım iyiyiz.uyku saati değil ama uyuyor berra.öğlen kınalı kar filminin çekildiği köye yolumuz düştü.orasını falan gezince yoruldu eve geldik uyuya kaldı şimdi.

kızlar iki gündür evimizde fare vardı, odadan dışarı çıkamıyordum, dün gece eşim-üst komşum-ev sahibimiz tam iki saat uğraştılar

o kadar uyanık çıktı ki çamaşır makinesinin içine girdi, makineyi çalıştrdık, ses çıkarttık, hatta yan yatırdık ama içinden çıkmadı

en son eşim makinenin arka ve üst panelini söktü o şekilde çıkardılar fareyi bugun evi domestosla
yıkadım diyebilirim, her yeri sildim, gezdiği herşeyi yıkadım, çok şükür o pis mahlukattan kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…