Bebeklerimiz ve Biz

günaydıbnlar bendedendeeeeee
yok iyi değilim galiba doğru dürüst yazamıyorumm

yeliz o tır benimde üstümdne geçti galibaaaaaaaaaaaaa
sevilcim dişi olmasın
iyi haberleirni bekliyoruz
belkide nazar falan değmiştir

günaydın kızlar, nasılsınız, biz kuzumla adda gidicez birazdan, sabah gözünü açar açmaz adda anne diyoooo sıpammmm

evimin tam karşısına da park yapıyolar şimdi, balkona çıkar çıkmaz park karşımızda olucak, hepten yandım ben sürekli parrk anne diye tutturacak sıpamm

babannesine bababbe diyoo çok hoşuma gidiyo habire tekrarlatıyorum cadıma

bide bu kız kakasınından katiyen rahatsız olmuyo , ben kokusunu almasam asla değişttirtmiyo altını, dün gece pişik olmuştu , kremledim sabaha az kalmıştı

maaşallah diline onun ne güzeldir şimdi yarım yarım konuşur bende kızımın sesini konuştunu duycam günleri düşündükçe sabırsızlanıyorum benim kız ufacık kaka yapsın hemen bagırıyor delikafadulden

sormayın kızlar benim paşa iice memeci oldu dün akşamdan beri yapıştı bana sabahta bırakası gelmid hiç ya
ben bıraktırayım dedikce daha da düştü ya
diş mi geliyo acaba yine iştahıda pek kalmadı gibi
dün akşam banyo yaptırdık cıkmıcam diye ağlıyo
çok seviyo suyu
yazın denizin tozunu attırırız artık
babamız sevmiyo
gitmek istemiyo yüzme bilmiyo pek itiraf edemese de onu anladım
biz onla gitmeik daha hiç denize
ama bu seefer gitcem valla gelmese gelmez çok da tın yaniiii

bizdende günaydın kahvaltımızı yaptık,simit poğaça almaya pastaneye gittik kızımla eve kadar vermedi ebrar getirdi poşeti eve girer girmezde poşeti açışı var çok acıkmış
evimizide süpürdük uyumazsa parka götürcem

kadis çok asi gördüm seni
yeliz,nimet geçmiş olsun sizlere
zehra iyi gezmeler canım aynı sorun bizdede var evin karşısında değil ama anacaddede ordanda geçmemiz gerekiyor sonrası malum yerlerde sürünen bir ebrar
kevser selam canım
ebrarda dün gece çok huysuzdu meme diye ağladı durdu mecbur verdimm üstten diş geliyor ya ondan yada dün çok gezdik nazarda olabilir
sevil iremede geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur inşallah

yeliz tezgah merakı bizdede var ya sandalyesini getiriyor.ya oyuncak kutusunu olmadı çamaşır makinesinin kapağına basıp bakmaya çalışıyor pasta yaprken oynasın diye hamur veriyorum benimki yemeği tercih ediyor

kızlar selam hepinize güzel bir gün dilerim nasılsınız?
yine Diyarbakırda 9 erimiz şehit olmuş çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ((
birde Bilkent Üniversitesinde Hikmet Sami Türke canlı bomba saldırısı olmuş (
Allahım vatanımıza milletimize yardım etsin

Selam kızlar...
Geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkk teşekkür ederim.
Tahmin ettiğim gibi dün gece hiç geçmedi bize. Saat başı ağlayarak uyandı. Yanıma aldım sakinleştirdim yatağına koydum 1 saat sonra yine... Sabaha kadar böyle geçti....
Dediğiniz gibi dişleri yapıyor sanırım birde sabah kalktığında hafif burnu akıyordu gripde mızmızlık yapıyor. Evde peditus var ondan verdim ıhlamur kaynattım onu içirdim şimdide tavuk çorbası yapıyorum inşallah içer. Allahdan babamız bugün izinlide onunla oynuyorlar evin içinde.
Birde nimetim dediğin gibi nazarda oldu güzel kuzum. Mevlütde herkes sen bunu neyle besliyorsun, nekadar güleç herkese gidiyor diyip durdular ama sağolsunlar kimse maşallah demeyi aklına getirmedi. Bol bol okuyorum ama ( ınşallah biran önce toparlanır nazlı meleğim.

canım benim çok sağolasın, tahliller hafta sonu belli olacak, ben de merakla bekliyorum

elmalı turtalara ben de bayılırımcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…