Bebeklerimiz ve Biz

selam güzel annelerimmmm
ben bugün yoğundum biraz sabah rutin ev işleri sonrasında çağatayı almaya ben gittim okula
23 nisan dolayısı ile öğretmenimize bir teşekkür edememiştim...
güzel bir salon çiçeği aldım kalıcı olur diye üzerinede güzel bir kart iliştirdim çok duygulandı çok mutlu oldu .... seviyoruz öğretmenimiziiiii...

sizler nasılsınız ben dünyadan bir haberi tv ye hiç bakamdım şehit haberlerini buradan okudum çok üzüldüm allah ailelerine sabır versin.... vatan hayinlerinede fırsat vermesin rabbim:Saruboceq:

siler nasılsınız öpüyorum hepinizi...

kaka konusunda aynı durum bizdede mevcut bezi elime alınca kaçıyoooooo....

çağan bgün çok daha iyi inşallah iştah konusunda pek bir ilerleme yok ama daha keyifli bir de ateş yok çok şükür dün dişi için caljel almıştı babası süremeye kalktık beyfendi ağzını mühürledi neyse bir şekilde sürdüm ama hiç hoşlanmadı hatta kustu sıpam sen bilirisin dedim sürmüyorum ozaman

yemeğimi yaptım biraz işlerim var onları halledeyim bari
-tatlicadiarzu-

mavice ebrar calgele bayılıyor nereye saklasam bulup getiriyor aç iye tüpü açıp versen hayır demez yani
sibel oğlunla sen pek iştahlısınız bugünlerde
tenzile derin uykuda galiba günde 1 kezmi uyuyor
sevil tekrardan geçmiş olsun
burasıda öyle her an yağmur yağıcak gibi bizde yağmadan bir park ve market yaptık kuzu çorbasını içti uyumak üzere

slm kızlar
hava çok kapalı bursa'da.
dışarda işlerim vardı.babası ilgilendi ben onları hallettim.
uyutmuş babası.kalkmasını bekliyorum.

ewet fatoscum bir kez uyuyor
bende yemek yapıorum arkadasim gelicek akşama ,esimde gec gelicek bu akşam,kizkiza takılcaz

sibelcim yok mu yakinlarda ...?

hafif yagmur war burda

fatoscum gunde 1 fincan turk kahwesi cok faydali ic guzelim
ama nescafe iciyosan ayni seyi soyleyemeyecegim

ha bu arada bursa olay telewizyonundan dernek olarak canlı yayın teklifi aldik,haftaya arkadasiniz canli yayninda yani:) olay tv uyku , kablolu digiturkte war bilginize,tam gunu soylerim:)

maalesef nescafe içiyorum uzun süredir içmiyordum aslında ama yine içmeye başladım
kahretsin selilütlerim çıkıcak
gerçi benim selilütü sadece eşim görür oda ne olduğunu bilmez dünyadan haberi yok

ebrar doğduğundan beri uykusu düzensiz
sabah 8:30 gibi kalkıyor 11:30- 12 gibi yarım saat uyuyor
öğleden sonra 2-3 gibi yarım yada1 saat bıraksan 7-8 gibi yine uyuyor bir düzene giremedik
uyutmayıncada mız mız bacaklarıma dolanıp duruyor bana saldırmaya başlıyor

merhaba bayanlar
kahve içmediğim ve kola da selülitlerim fırladı benim ya
napsam bilmiyorum nasıl gecircem
bir ara yok olmuşlardı ne güzel

benim eşimde bu gece biraz geç gelecek toplantısı var
yani geç dediğim 9 anca olur gibi
alıştık 5.30 da gelmesine
ama ii oldu yemek yapmıcam bugün oh ohhh
annemle biz kahvaltı falan idare ederiz artık

cnm cok parçalanmış uykusu bana oyle geldi
bence sen onu duzene sokmalısın,8.30 gibi uyaniyorsa 13.30-14.00 gibi uyut hem uykusuda iyice gelmiş olur...aksamda wakitlice yine yatır , 1 kaç gun dene bence,artik 18 aylık kocaman kız oldu annesi,1 kez 1-1.5 saat uyusa yeter ona...

canım ya benim kinin diş çıkarma dönemlerinde hep uykuları düzensiz oluyor
bakalım şimdi 2 gündür perişan hem uyku düzensiz hem beni gördüğü her yerde ayaklarıma dolanıp sıkıştırıyo meme meme diye uzun süredir demiyodu

aynen kadiscim benim esimde 18.30 gibi geliyo,bugun toplanti & kokteyl warmis,o da 21 gibi gelir,
arkadasim gelmese bende yemek yapmazdi heralde:)))
ay cok fenayiz kendimiz icin nerdeyse hiç bişi yapmıcaz

ooof selulit konusu acmayalim bende de war az biraz((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…