Bebeklerimiz ve Biz

aynı olay bizimde başımıza geldi maalesef şimdi yine gündüz pek aramıyor :1no2:

mavice çağan nasıl oldu
hülya ayyy içip bir tuhaf oldu adını duymaktan bile iğreniyorum bende
inşallah benim başıma böyle bişey gelmez

ooof hulya ne diyosuuuuuuuunn
cok gecmis olsun aman uzak olsun ewlerden (((((((((((((((((((((((((((((

Selam kızlar...
Bugün hiç bakamadım. ırem felaket huysuz herşeye ağlıyor, her istediğini ağlıyarak istiyor. Ne yemek yedi ne uyudu bugün... Çıldırmak üzereyim başım felaket ağrıyor. Şu an babası ile kavga ediyorlar bütün tuvalet masasının üstünü boşalttı adamcağız ama kuzum hala o değilll diye ağlayıp duruyor. Hiç uyuyacak gözde yok... Bu gece bitmez bize... Derdi ne bir anlasam devasını bulacağım ama((

fatoscum selam sana da senin utuler bittiyse bana bekliyorum sekerim
bende de war kurumakta...sen gelene kadar kurur:)

iyi geceler diyeyim dedim tenzilecim sana ayrıca bir tek sen varsın burda bugün pek bi ıssı topik
neyse bende kaçar....
öpücüklerrrr

ilk günaydın benden olsun
öpüldünüz bayanlar
hala uyuyanlar varsa
hadi kalkın güneş doğdu çoktannnnn

GÜNAYDIN LAR

hülyacım geçmiş olsun canımm ıyyyy iğrendiğim hayvanlardan evlerden uzak pis şey neyse kurtulmuşsun allah birdaha yaşatmasın çocuklar nasıl canım

canım neoldu acaba dişleri zorluyordur belki bir baksana ağzına bu sıralar bizim cadıda aynı çok huysuz herşeye ağlıyor dediğin gibi eliyle gösteriyor. bumu kızım yok bumu yokkk bazen bende çileden çıkıyorum ama mecbur katlancağız dediğim gibi dişleridir belki evde dolven veya benzeri ağrı kesici varsa ver bir dene bakalım şayet düzelişrse demekki biryeriş ağrıyordur. dahada olmazsa doktora götür dewam ederse

herkese günaydın, hadi uyanın hanımlar

güzel bir gün dileğiyle hepinizi öpüyorum...

kadişim çocuklar çok iyi hamdolsun, sen nasılsın, böcüğün nasıl
okuldayım ve öğrencilerin sınav sonuçlarını nete giriyorum

günaydın kızlar
geçmiş olsun kızlar huysuzlukları çok kötü
bu diş ne kadar zor yaa bizimki hala çıkaramadı herşeye mırmır

Günaydın güzel bir gün diliyorum,
Dün iş çıkışı markete uğradım, pasta reyonunda elmalı turtaları gördüm, kendimi eve attığım gibi kolları sıvadık kızımla beraber, işteki yorgunluğun üstüne birde mutfak gelince neye uğradığımı şaşırdım,
kuzu uyudukdan sonra eşimle tv seyrederken uyuya kalmışım. Şimdi üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kendimi.

Hülyacım çok geçmiş olsun canım,evlerden uzak olsun inşallah.Çocuklarda iyiymiş, sonuçları aldınızmı?

Bütün güzel annelere öpücükler yolluyorum.

Sevilcim sakin ol hayatım dişe eğer geçici bir süreç biliyorsunki, habersiz bırakma bizi.
öpüyorum seni ve güzel kızını.

günaydın kızlar herkeze boooolllll sağlık sıhhat dilerim :Saruboceq:

sağol canım
günaydın soytarı ne güzel kızınla birlikte bişeyler yapmışsın bende çok hevesleniyorum kızımla mutfağa girmeye gerçi iimi olur kötümü bilmem ama

günaydın cimcime, sorma bizde tezgah üstü merakı hat saffada, ne oluyor ne bitiyor bilmek istiyor.
Sandalyesini aldığı gibi yanımda bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…