Bebeklerimiz ve Biz

biz yeni yeni alışıyoruz süte günlükde alıyorum deniyoruz hala
bugün 3 çeşit aldım
sek günlük,nestle çocuk,aptamil hanımefendi hangisini beğenirse

iyiyiz ayşegülcüm çok şükür.
bahsetmiştim ya sorun var diye.çözüldü çok şükür.

sen nasılsın.aliş nasıl?

selam kızlar....
uğrayamıyorum pk..işler çok yoğun değil ama elim yazmaya varmıyor..
şükür bi sıkıntımız yok..
şu market olayına kafadan bi giriş yapayım...
her ay alışverişimiz o kadar çok tutyor ki bizden fazla harcayan yoktur sanırım...
ruzenin sütü (bu aralar milupa alıyoprum) bezi ıslak mendili şampuanı falan en az her ay 100 lira...
maaş günü kaynanamlara ve evimize yapılan market 400 lira
maaştan 15 gün sonra kaynanamlara yapılan 2. alışveriş 100-150lira arası
birde ayda 2 kere 50 şerden 100 lira pazar parası..
en az 700 lira her ay..
ama 2 ev gibi düşünmek lazım...
orda yiyoruz ama herşeyi biz alıyoruz temzilik malzemelerinide .sanki bizim çamaşırımız ama bişey demiyorum durumları yok diye...
kaynanamların aidat.elektrik.su.doğalgaz gibi giderlerini falan hiç saymıyorum...onlara çalışıyoruz anlayacağınız

ebrar hiç bebeklerle oynamıyor ya 3 tane bebeği var hiç dönüp bakmıyor bile
bizde cuma doğal yaşam parkına(hayvanat bahçesi) gitmeyi düşünüyorduk ama meteoroloji yağmurlu diyor

berra iyi hafif bir öksürüğümüz var onun dışında birşeyi yok çok şükür.
dillenmeye öğrenmeye çalışıyor.keşfe devam anlayacağın...

sorun en sonunda fırça atınca halloldu.ille insanın sabrını tüketmeye çalışıyorlar...

:)))) iyi bari hollolmuş,geçmiş olsun kuzuma öpüyorum,

bizimde evimize hayvanat bahçesi çok yakın olmasına rağmen havalardan fırsat bulup gidemedik oğlumu pusetine koyup bile gidebilirim aslında...

ebrar hiç bebeklerle oynamıyor ya 3 tane bebeği var hiç dönüp bakmıyor bile
bizde cuma doğal yaşam parkına(hayvanat bahçesi) gitmeyi düşünüyorduk ama meteoroloji yağmurlu diyor

berra da oynamazdı canım ama bu sıralar çok düşkün.ben ona bebek arabası aldım.sırayla gezdiriyor bebeklerini.onlara su veriyor.altlarını temizliyor...(temizlerken öff deyip duruyor birde:))))

bizdede plan bu sıralar hayvanat bahçesi ama her haftasonu havaya göre kalıyor ya.
yazı çok özledim artık.
bu havalar beni baydı...

bendende selamlar kızlar..
bikaç gündür giremiyorum..çünkü hastayımm...
yaza girerken fena gribe yakalandım yine..
Allah'tan Albinaya bulaştırmadan atlatmak üzereyim..
gerilerede bakamadım..
umarım herkes iyidir
..

Sevilcim ırem nasıl oldu o huysuzluk bizdede var ağlamıyor en azından ama akşam yatmak bilmiyor zor uyutuyorum 10-11 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…