Bebeklerimiz ve Biz

sayfayı ben kapatmışım ben acayım barı hıç uyumadım desem yerıdır 2 saat anca uyudum bugunu yasamama nekadar yeterse artık..

GUNAYDIN KIZLARRR

günaydın bayanlan

canım uyumadı mı efe ya
rahatsızlığı var galiba
2 saat gerçekten çok az
bende pek uyudum denemez çoçuk uyudu ama beynim uyumamış demekki çok yorgunum
toplantılarım var hazırlanmam lazım ama yok ben bugün silineyim olmaz mı ya
neyseki yarın tatil 3 gün dinlencem
ama annem rahatsız onu doktora götürcem bakalım yine koşturmaca var
öpüyormu hepinizi

yok cnm efe uyudu dun erkenden ama ben 3 ten asagı uyuyamıyorum tam ben uyudum efe kalktı 5te eeee dıyo yanı yastıkla yanıma gelıyor salla dıyor salladım 6 ya kadar tam uyudu ben uyucam 7 de babası kalkarken uyandı yıne eee dıyor yokk eee dedım kalktık

bendende günaydın
yeliz ne güzel sadece sizin apartmana mı koyuyorlar bütün ürünlerin numunelerini
açıkcası büyük marketlerde denk gelince hiç kaçırmıyorum çoğu ebrarın işine yarıyor

Herkese kocaman bir günaydın....
O uykusuzlar kervanında bende varım. Saat 1 de zor zahmet uyuttum kuzuyu saat 3 olmamıştı uyandu burnu tıkanmış temizledim tabi uykusu dağıldı. Yanımıza aldım çok huzursuz ıhlaya, tıslaya 6'ya geliyordu uydu. Yanımızda olduğu için ne beni ne babasını uyuttu Kolları benim üstümde ayaklar babanın... Kalktığımızda ikimizinde hertarafı tutulmuştu. Gece çok yoruldu tabi şimdi fosur fosur uyuyor. ınşallah bugün biraz daha düzelmiş olarak kalkar uykusundan...
Aynurcum sizede çok geçmiş olsun. Bu kuzular hasta olunca ben daha çok hasta oluyorum. Dediğin gibi yine bunada şükür Rabbim dermansız dert vermesin.

çok saol dünürümmm güzel gelinim nasıl bakim öp benim için güzelimi:asigim:

öperim canım..
bu arada güzel bi haber vermek istiyorum kızım yürüyor... dün akşama kadar uyumamışsevincinden.. kayınvalidem yarımsaat uyumad ıdiyor.. hoşuna gidyior sanırım yürümek. akşam misafirliğe gittik yavrum uykususzluktan uyudu kaldı tabi.. yatırdım saat 10 gibi . misafirlikten kalkarken bi baktım kolunu bile kımıldatmamış zilli kaydirigubbakcemile3 yavrum nasıl yorulduysa artık..
çokseviyorum kızımı çokkk. aşığım ona :asigim:

kızlarrr gunaydınnnn nasılsınızzzz
iiyiyiz canım sen nasılsın

uykusuzluğu bilirim yaa.. ben akşam misafirlikte uyudum kızlar dayanamıyorum uykusuzluğa. oysa çok ayıp oldu ilk defıa gidiyorduk.. onlar sigara içiyorlar karı koca.. tabi benim adamda.. mutfağa geçtiler ben uyudum oturduğum yerrde hemde neneler gibi :roflol:
varmı uyumamak iç in bi çare bilem yaa.... senağlama

merhaba kızlar kızımın kızarıklıkları alerjiymiş babe diye bir banyo sabunu verdi doktor onunla yıkayacagım inşaallah yararlı olur omega 3-6 içeriyormuş

selamlar dünürüm..
Aman Alicim korkmasın gök gürültüsünden..
korkmaz dünürüm hiç korkusu yok maaşallahı var :))) karanlıkta bile geziniyor sıpa korkmadan alem bunlar :)))

kuzuuum kıyamam ben ona ya Sevilcim gerçekten çok zor Allah sana sabır verssin canım benim güç kuvvet versin baharmı çarptı ne çarptı bilmiyorum valla hayırlısı inşallah...

Bu arada bizde tatiliz cuma günüüüüüüüüüüüüüü yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oh oh 3 gün bizde tatiliz :))) yarın Mengene gidiyoruz annemlere :))) ama hava açmadı gidipte eve tıkılmak istemiyordum bu kez inşallah açar yarın öbür gün diyorum...

canım çok geçmiş olsun kıyamam neler oluyor böyle kuzulara Allahım sanada sabır versin tatlım Çağanada şifa versin rabbim...

günaydın canım kolaylıklar dilerim umarım 3 gün tatiliniz güzel geçer annişinede çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur...

sayfayı ben kapatmışım ben acayım barı hıç uyumadım desem yerıdır 2 saat anca uyudum bugunu yasamama nekadar yeterse artık..

GUNAYDIN KIZLARRR
günaydın canım neden uyuyamıyorsun anlamadım valla ne güzel Efede erkenden uyumuş...

günaydın kızlarrrr hepinizeeeeeeee
günaydın sevgülü bebişim nasılsın iyimisin pek bi kısa yazmışsın mesajını canın sıkkın filan değil inşallah...

bendende günaydın
yeliz ne güzel sadece sizin apartmana mı koyuyorlar bütün ürünlerin numunelerini
açıkcası büyük marketlerde denk gelince hiç kaçırmıyorum çoğu ebrarın işine yarıyor

günaydınnnnn

herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum
günaydın canım nasılsınız gece gece poğaçamı yaptın delüüü :))) Çağancım nasıl oldu?

sağol dünürüm. senin içinde güzel bir gün olsun Şeniz

herkese merhaba kızlar...[/U][/I][/B][/COLOR]
günaydın merhabalar şekerim senin kuzu nasıl?

kızlarrr gunaydınnnn nasılsınızzzz
selam Esmacım nasılsın bakalım Arda beyimiz nasıl öpüyorum...

günaydın canım hay Allah yine kötü bir gece geçirmişsin Allahım şifa versin İremimizebir an önce sağlık ve neşesine kavuşur inşallah...

valla şekerim nerdeler bilmiyorum iki gündür kimse gelip gitmiyor gündüz nerdeler bilmiyorum,
Yeliz, Kadiş, nimo, Fatoş hiç boş bırakmazdı ama hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…