- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.801
günaydınnnnn
herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum
sağol dünürüm. senin içinde güzel bir gün olsun Şeniz
herkese merhaba kızlar...[/U][/I][/B][/COLOR]
çok saol dünürümmm güzel gelinim nasıl bakim öp benim için güzelimi:asigim:
iiyiyiz canım sen nasılsınkızlarrr gunaydınnnn nasılsınızzzz
uykusuzluğu bilirim yaa.. ben akşam misafirlikte uyudum kızlarHerkese kocaman bir günaydın....
O uykusuzlar kervanında bende varım. Saat 1 de zor zahmet uyuttum kuzuyu saat 3 olmamıştı uyandu burnu tıkanmış temizledim tabi uykusu dağıldı. Yanımıza aldım çok huzursuz ıhlaya, tıslaya 6'ya geliyordu uydu. Yanımızda olduğu için ne beni ne babasını uyuttu Kolları benim üstümde ayaklar babanın... Kalktığımızda ikimizinde hertarafı tutulmuştu. Gece çok yoruldu tabi şimdi fosur fosur uyuyor. İnşallah bugün biraz daha düzelmiş olarak kalkar uykusundan...
Aynurcum sizede çok geçmiş olsun. Bu kuzular hasta olunca ben daha çok hasta oluyorum. Dediğin gibi yine bunada şükür Rabbim dermansız dert vermesin.
korkmaz dünürüm hiç korkusu yok maaşallahı var :))) karanlıkta bile geziniyor sıpa korkmadan alem bunlar :)))selamlar dünürüm..
Aman Alicim korkmasın gök gürültüsünden..
kuzuuum kıyamam ben ona ya Sevilcim gerçekten çok zor Allah sana sabır verssin canım benim güç kuvvet versin baharmı çarptı ne çarptı bilmiyorum valla hayırlısı inşallah...Yine çok huysuz canım yaaaa.
Herşeye ama herşeye ağlıyor felaket huysuz oldu. İnşallah geçici bir süreçtir diş ve gribe bağlı... Yoksa gerçekden çekilir gibi değil(
Kendimden çok ona yanıyorum. Ağlarken harab ediyor kendini ter içinde kalıyor. Of offf analık zor zanaat...
Bu bahar kuzularımızıda mı çarptı ne????
oh oh 3 gün bizde tatiliz :))) yarın Mengene gidiyoruz annemlere :))) ama hava açmadı gidipte eve tıkılmak istemiyordum bu kez inşallah açar yarın öbür gün diyorum...Bu arada bizde tatiliz cuma günüüüüüüüüüüüüüü yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım çok geçmiş olsun kıyamam neler oluyor böyle kuzulara Allahım sanada sabır versin tatlım Çağanada şifa versin rabbim...bendende herkese iyi gecelr
çağanım yaaa biraz iştahta düzelme var ama eski iştah nerdeeeeeeeee 4/5 gündür harab oldu yavrum yüzü kaşık kadar kaldı kıyamam kuzumaa rabbim dermansız dert vermesin ve müthiş mızmız herşeyi ağlayarak istiyor ve bütün gün evde anneeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeeeee diye dolanıyo kafam kazana oldu ama sabır tek o iyi olsunda varsın benim kafa kazan olsun
ilk gelene günaydın bende ilk gelennnnnnnnn sende bana bir günaydın demede bak seni nasıl irezil ediyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canım kolaylıklar dilerim umarım 3 gün tatiliniz güzel geçer annişinede çok geçmiş olsun umarım önemli bişeyi yoktur...günaydın bayanlan
canım uyumadı mı efe ya
rahatsızlığı var galiba
2 saat gerçekten çok az
bende pek uyudum denemez çoçuk uyudu ama beynim uyumamış demekki çok yorgunum
toplantılarım var hazırlanmam lazım ama yok ben bugün silineyim olmaz mı ya
neyseki yarın tatil 3 gün dinlencem
ama annem rahatsız onu doktora götürcem bakalım yine koşturmaca var
öpüyormu hepinizi
günaydın canım neden uyuyamıyorsun anlamadım valla ne güzel Efede erkenden uyumuş...sayfayı ben kapatmışım ben acayım barı hıç uyumadım desem yerıdır 2 saat anca uyudum bugunu yasamama nekadar yeterse artık..
GUNAYDIN KIZLARRR
günaydın sevgülü bebişim nasılsın iyimisin pek bi kısa yazmışsın mesajını canın sıkkın filan değil inşallah...günaydın kızlarrrr hepinizeeeeeeee
bendende günaydın
yeliz ne güzel sadece sizin apartmana mı koyuyorlar bütün ürünlerin numunelerini
açıkcası büyük marketlerde denk gelince hiç kaçırmıyorum çoğu ebrarın işine yarıyor
günaydın canım nasılsınız gece gece poğaçamı yaptın delüüü :))) Çağancım nasıl oldu?günaydınnnnn
herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum
günaydın merhabalar şekerim senin kuzu nasıl?sağol dünürüm. senin içinde güzel bir gün olsun Şeniz
herkese merhaba kızlar...[/U][/I][/B][/COLOR]
selam Esmacım nasılsın bakalım Arda beyimiz nasıl öpüyorum...kızlarrr gunaydınnnn nasılsınızzzz
Herkese kocaman bir günaydın....
O uykusuzlar kervanında bende varım. Saat 1 de zor zahmet uyuttum kuzuyu saat 3 olmamıştı uyandu burnu tıkanmış temizledim tabi uykusu dağıldı. Yanımıza aldım çok huzursuz ıhlaya, tıslaya 6'ya geliyordu uydu. Yanımızda olduğu için ne beni ne babasını uyuttu Kolları benim üstümde ayaklar babanın... Kalktığımızda ikimizinde hertarafı tutulmuştu. Gece çok yoruldu tabi şimdi fosur fosur uyuyor. İnşallah bugün biraz daha düzelmiş olarak kalkar uykusundan...
Aynurcum sizede çok geçmiş olsun. Bu kuzular hasta olunca ben daha çok hasta oluyorum. Dediğin gibi yine bunada şükür Rabbim dermansız dert vermesin.
merhaba kızlar kızımın kızarıklıkları alerjiymiş babe diye bir banyo sabunu verdi doktor onunla yıkayacagım inşaallah yararlı olur omega 3-6 içeriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?