Bebeklerimiz ve Biz

zeynep geçmiş olsun
mavili ruzeye bakıyorlar diye bakıcı parasını bayaaa katlamışsınız sizde
birde yaptığınızı görseler görüyorlarmı bari

ben hıç mutfak masrafına gırmesem ıyı olur bızımkıne göre sızınkıler çok çok ıyı.oglan aptamıl sutu buyuk 900 grmlık varya 1 hafta gıdıyor 40 mılyon.ayrıca mılupa sutunu 1 gunde bıtırıyor 500 grlık 3 mılyın ayrıca 6 paket sut alıyoruz 3 gunde bıtıyor buyuk danalar olarak bız onu 3 gunde bıtırıyoruz. eee gerısını dsız hesaplayın bıde sunuda ekleyım efe hergun 1 ögun et tavuk köfte balık ne varsa yıyor bır ogunde baklagıl yıyor hergun onuda hesaplayın batıcaz haberımız yok

Sevilcim İrem nasıl oldu o huysuzluk bizdede var ağlamıyor en azından ama akşam yatmak bilmiyor zor uyutuyorum 10-11 de

Yine çok huysuz canım yaaaa.
Herşeye ama herşeye ağlıyor felaket huysuz oldu. İnşallah geçici bir süreçtir diş ve gribe bağlı... Yoksa gerçekden çekilir gibi değil(
Kendimden çok ona yanıyorum. Ağlarken harab ediyor kendini ter içinde kalıyor. Of offf analık zor zanaat...
Bu bahar kuzularımızıda mı çarptı ne????

iyi geceler kuşlarrr,

Bende bugün inanılmaz yoğundum,eve gelip bir duş aldım yorgunluğumu atmak için, yaprak dökümünü izledim.Sizlerede bir bakayım dedim.

sabır sevilcim sabır, geçicek öyle düşün. Maşallah demeyenlere bende inanılmaz kızıyorum.

Bugün günleri vardı k.walidemlerin evimize yakın sosyal tesisler war oaray gitmişler, tabi deniz ilgi odağı, eve gelip okumuş gözlerinden yaş gelmiş, okurken uyuya kalmış kuzum o derece yanii
Rabbim yavrularımızı kem gözlerden korusun

Tenzile deme yaaa yüzük gittimi, üzüldüm şimdi.
Umarım bir yerden çıkar,Sorsan belki yerini gösterir, herhangi bir yüzük gösterip sordunmu??
Çekmece veya oyuncak kutusuna atmış olmasın.

Denizde benim alyansımı çıkarttırıp kendine taktırıyor ne zaman görse :) parmağınada çok yakışıyor canımmmmm

Geçen gün evin dış kapı koluna cif in sarı spreylerinden numune bırakmışlar yanık inatcı kirler için
denedim sonuç çok iyi.

Bugünde dove un terapy şampuan serisinden bırakmışlar numune onuda denedim, oda güzel :)))
ben kendimi bildim bileli elidordan başkasını kullanmadım ama dove u deniyebilirim. Bir kaç kere daha yıkayayım.

Kendim çalıp kendim oynuyorum yahuu
benmi erken geldim sizmi geç kaldınız bilmiyorum ama gidiyorum

Herkese allah rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar.

bendende herkese iyi gecelr

çağanım yaaa biraz iştahta düzelme var ama eski iştah nerdeeeeeeeee 4/5 gündür harab oldu yavrum yüzü kaşık kadar kaldı kıyamam kuzumaa rabbim dermansız dert vermesin ve müthiş mızmız herşeyi ağlayarak istiyor ve bütün gün evde anneeeeeeeeeeeee anneeeeeeeeeeee diye dolanıyo kafam kazana oldu ama sabır tek o iyi olsunda varsın benim kafa kazan olsun

ilk gelene günaydın bende ilk gelennnnnnnnn sende bana bir günaydın demede bak seni nasıl irezil ediyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
gece kuşum bıdenem napıyorsun bende 3 olmasını beklıyorum saatın 3 ten asagı uyuyamıyorumda eee hadı gunaydın deyıverıyım sana anam rezıl mezıl edersın sonra

gece kuşum bıdenem napıyorsun bende 3 olmasını beklıyorum saatın 3 ten asagı uyuyamıyorumda eee hadı gunaydın deyıverıyım sana anam rezıl mezıl edersın sonra

iyi geceler canımmmmmkaydirigubbakcemile3
poğaça pişiyor fırında onu bekliyorum yatıcam bende
sen nasılsın canım efe nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…