K
kSo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
-
- #19.821
üzülme cnm, düzelir inşallah tez zamanda, çok geçmiş olsundreamcın dedıgın gıbı soguk algınlıgındandı sanırım göz capaklanması şimdide hapsırıyor burnu akıyor çok uzuluyorum elım ayagım kesılıyor
bugün itibari ile oğlum kısa cümleler kurmaya başladı
baba dittiiiiii diyo az önce birde abisine abi demiyor zibidi çaaaaatttaaaayyyy deeellll (çağatay gel)
kuzum az önce biraz çorba yedi mercimek çorbasını çok sever ama nerde eski iştah yinede bunada şükür 4 gündür aç geziyordu resmen
nefes almak istiyorummmm
imdaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
bune yoğunluktur böyle yarabbim ay sonu tatilde eklenince, daraldım iyice.
Halen çok işim varrr hemde çoook 6 da çıkamam bu gidişle.
herkesi öpüyorum günün kalan kısmını güzel geçirmenizi diliyorum
ve hasta olan güzel bebelerimize geçmiş olsun diyorum
merhaba zeynepcim, görüşemedik ne zamandırbendende mrblar...
nasılsınız bakalım..
Yelizcim kolay gelsin cnm..
Denomada en kocamanından öpücükler gönderiyorum...
slm herkese.
geçmişe bakamadım.
bugün babannemizin günü vardı oraya gittik.berra çok şımardı.bütün ilgi kızımın üstündeydi.
saolun canlarım benim çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için....
bugün daha iyi gibi kuzum inşallah çorba pişiriyorum oğluma azıcık iştahı düzelsin telefi ederiz kayıplarımızı inşallah..
gelinim yürüyormuş çok sevindim şimdi çok daha özen ve dikkat gerekiyor artık öpüyorum meleğimi...
sevilcim çocuklar özellikle burnu tıkandımı feci huysuzlanıyor kıyamam kuzu acil şifalar inşallah tez zamanda havalar sapıttı bir türlü doğru düzgün ısınmadı kalın giydiriyorum terliyor ince giydiriyorum üşüyor sabah ayrı hava öğle ayrı hava akşam ayrı hava allahım allahım şu yaz gelsede artık bir ohhhhh desekk:Saruboceq:
selam birazdan misafirlerim gelir gelmeden bir bakayım dedim
mevcanın çaylı kekinden,yaprak sarması ve ıspanaklı börek yaptım sizleride beklerim
ebrar hanımda işim varya yarım saat olmadan kalktı koca bir dilim kek yedi birazınıda halı tabi
kevser serra iyi gelir inşalah sabun
nimo nili bizim içind öpersin,
hemşo gözün aydın mı desem bilmiyorum bundan sora dha dikkatli olursun artık çok meraklı olcak çünkü
mavice,sevil,ayşegül,zehra sizlere merhaba
Selammmmmm ben geldim,
Yine güzeldi aşk-ı memnu.
Yorgun , yorucu ve stresli geçen 4 günün ardından 3 gün tatil olması bütün yorgunluğumu aldı diyebilirim.
Bugünden biraz işlerimi toparladım,haftalık temizlikle ilgili yarına süpürme ve silme kaldı. Kalan vakti kuzuyla doya doya geçirmeyi planlıyorum. Hava güzel olursa sahile doğru ineriz gezeriz kuşumla.
cumartesi kuzenime geçicez karşıya.pazarda annemlerde olucaz Kısmetse.
Plan çoktan yapıldı anlıyacağınız.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?