Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar, iki oğlum da hasta, öksürüyorlar
eşim de ben de hastayız, ev çekilir gibi değil yani, gurbet elde yalnız ve çaresiz olmak çok zormuş

hafta sonu test sonuçlarını aldık, çocukarın hemen hemen tüm gıdalara, havadaki tüm çiçek tozlarına, ağaçlara, kediye, köpeğe neye ararsan alerjileri varmış, ben napıcam ya, fanusta yaşatamam lazım onları

ardanın bağışıklık sistemi güçlü çıktı, ancak sık hastalanmasının sebebi bu alerjenlerden olabilir dedi doktor, çok dikkatli olmalıymışım...

canım annem zaten benim yanımda kalıyor oğluma bakıyor
doldum evet
hemde çok
inşallah geçer kısa zamanda ya
işin kötüsü boşvermişim gibi olay esnası sinir küpüyüm
ama konuşamıyorum nedense
10 dk sonra çok iyi oluyorUm surat da asamıyorum
buda onun işine geliyo ya
saol canım
ve diğer hastalara acil şifalar

kızlar bizim canlı yayın yarın saat 10.30 da:)
heyecanlıyım
canım ne canıl yayını kaçırmışım ben yabenneyaptımki

ay canım geçmiş olsun
bu alerji testlerini hepimizin yapması lazım aslında

selam mavice bu ne sinir

kıs gıcık oldum iyice yaa açıyorum dönüyo dönüyooo dönüyooooo ERROOOOOORRR

saldırıyamı uğramış ne çok saldırıya uğruyormuş hey yarebbimmirmirmirmir

neyse kızlar şimdide benim yazasım gelmiyor:dilcikar:
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda birde mevlüt okuttukmu şurada olacak yani... yok ben bugün tersimden kalkmışım yine

bu arada kaynanamlar döndü( ama gerginliğim onlarala hiç alakası yok:1closedeyes:)

Selam kızlar...
Kavuştuk çok şükür. Dün sürekli girdim çıktım hep hata veriyordu.
Bizim evde tam bir hastaneye döndü. Ben, eşim, irem hepimiz gribiz. En ağırımız kocişim. Biz evde olduğumuz için dinleniyoruz ama o sürekli ayakda olduğu için birtürlü atamıyor. Hep bizden çocuklara geçecek değil ya bu sefer ondan bize bulaşdı zannımca. Tabi havalarıda es geçmemek lazım bir gün içinde 4 mevsim yaşanıyor nerdeyse....

heyecanlıyım

Bende seyretmek is ti yo rummmmm.
Benim uydu gösteriyormu acep??? Frekansını biliyorsan verde bir deneyeyim şekercim:))
Seyredemezsemde şimdiden başarılar.

Çok geçmiş olsun hepinize canım arkadaşım. Tez zamanda şifanızı bulursunuz inşallah...

offf.ne bu ya.
site dellendikçe beni deli etti.
tam hazırlanıyorum kahvemi yapıyorum site hata veriyor.
insan bir daha girmeye tövbe edecek yahuuu...

Selam kızlar

Akşam üstü süper bir haber aldım yarın saat 22,30 da tarabyada Varmısın yokmusun Mulakatına çağırdılar
Bol şans dileyin benim için..

Selam kızlar

Akşam üstü süper bir haber aldım yarın saat 22,30 da tarabyada Varmısın yokmusun Mulakatına çağırdılar
Bol şans dileyin benim için..

İ.........NAN.........MI...............YO..........RUMMMMMMMMMMMMMMMM

SÜPER Bİ HABER YELİZCİMM, ÇOK SEVİNDİM VALLAA

UMARIM DENOMUN ŞANSINA HEM ELEMELERİ GEÇER, HEM DE GÜZEL Bİ PARA GÖTÜRÜSÜNN:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::hooray:

heyecanlıyım

NE CANLI YAYINI CNMM, BEN kaçırdım galiba

cnm benim çok çok geçmiş olsun, cümleten hepinize, tez zamanda şifa bulursunuz inşallah

sizede cümleten geçmiş olsun cnmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…