- Konu Sahibi DreamLover
-
- #20.001
selam kadis yezda ve sen nasılsınız
sibel nasıl oldun doktora gittin mi?
canım annem zaten benim yanımda kalıyor oğluma bakıyornimet ne zor bir durum seninki yaa zaten çocuğundan uzaksın birde iş beklemeleri sen kim için gidiyorsun oraya.........
kadis canım sen eşine karşı iyice dolmuşsun biraz annenlere gitsen işten izin alıp imkanın yokmu bu onun daha çok mu işine gelir
saol canımselam herkese kaç gündür giremedim bende
perşembeden itibaren hergün misafir vardı ebrara çok sevindi bu duruma tabiii
yeliz eşine geçmiş olsun,
sibel sanada geçmiş olsun
kadis senin oğlunada geçmiş olsun
esma çok zor olmuştur canım senin için
canım ne canıl yayını kaçırmışım ben yabenneyaptımkikızlar bizim canlı yayın yarın saat 10.30 da:)
heyecanlıyım
selam kızlar, iki oğlum da hasta, öksürüyorlar
eşim de ben de hastayız, ev çekilir gibi değil yani, gurbet elde yalnız ve çaresiz olmak çok zormuş
hafta sonu test sonuçlarını aldık, çocukarın hemen hemen tüm gıdalara, havadaki tüm çiçek tozlarına, ağaçlara, kediye, köpeğe neye ararsan alerjileri varmış, ben napıcam ya, fanusta yaşatamam lazım onları
ardanın bağışıklık sistemi güçlü çıktı, ancak sık hastalanmasının sebebi bu alerjenlerden olabilir dedi doktor, çok dikkatli olmalıymışım...
selam mavice bu ne sinir
kızlar bizim canlı yayın yarın saat 10.30 da:)
heyecanlıyım
eşim de ben de hastayız, ev çekilir gibi değil yani, gurbet elde yalnız ve çaresiz olmak çok zormuş
hafta sonu test sonuçlarını aldık, çocukarın hemen hemen tüm gıdalara, havadaki tüm çiçek tozlarına, ağaçlara, kediye, köpeğe neye ararsan alerjileri varmış, ben napıcam ya, fanusta yaşatamam lazım onları
ardanın bağışıklık sistemi güçlü çıktı, ancak sık hastalanmasının sebebi bu alerjenlerden olabilir dedi doktor, çok dikkatli olmalıymışım...
Selam kızlar
Akşam üstü süper bir haber aldım yarın saat 22,30 da tarabyada Varmısın yokmusun Mulakatına çağırdılar
Bol şans dileyin benim için..
kızlar bizim canlı yayın yarın saat 10.30 da:)
heyecanlıyım
Selam kızlar...
Kavuştuk çok şükür. Dün sürekli girdim çıktım hep hata veriyordu.
Bizim evde tam bir hastaneye döndü. Ben, eşim, irem hepimiz gribiz. En ağırımız kocişim. Biz evde olduğumuz için dinleniyoruz ama o sürekli ayakda olduğu için birtürlü atamıyor. Hep bizden çocuklara geçecek değil ya bu sefer ondan bize bulaşdı zannımca. Tabi havalarıda es geçmemek lazım bir gün içinde 4 mevsim yaşanıyor nerdeyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?