merhaba anneler şu an 22 haftalık hamileyim allah nasip ederse kasım ayında süpriz yumurtam dünyaya gelecek erkek olacak...içime sinen ve anlamı güzel bir isim arıyorum...ben buluyorum eşim istemiyor eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum bilemiyorummmmm.
Benim istediğim isimler:çınar,tuğra ,eymen....
Sizlerinde varsa öneri alabilirim...sevgiler
bizde aynı durumdaydık. benim söyylediğimi eşim, eşimin söylediği isimleri ben beğenmedim. ama ikimizinde ortak bir isimde buluştuk. kimse pek beğenmesede RÜZGAR koyacağız. inşallah en kısa zamanda sizdeismini verirsiniz
canım bende oğluşuma emir eymen ismini verdim eymen gercekten güzel bir isim
Selam hanimlar bende 21. haftadayim oglan bekiyoruz.
bizde kararsiziz. anlami güzel olan isimler istiyoruz. bende burayi takip edeyim belki güzel bir isim buluruz hepberaber
karar vermek çok zor...seninle aynıyız.21+3 bugün ultrasona girdim doktorumuz baya inceledi şükür sağlığımız yerinde.24 haftada şeker yüklemesi olacak..
hangi şehirdesin...
bende 21+1 ben almanyada yasiyorum tr den Bursaliyim. sen???
herseyin yolunda gitmesine sevindim, benimde simdilik cok sükür hersey yolunda, ama korku var. bundan önce 19+2 haftalik olan ikiz kiz bebeklerimi kaybetmistim.
karar vermek çok zor...seninle aynıyız.21+3 bugün ultrasona girdim doktorumuz baya inceledi şükür sağlığımız yerinde.24 haftada şeker yüklemesi olacak..
hangi şehirdesin...
bende 21+1 ben almanyada yasiyorum tr den Bursaliyim. sen???
herseyin yolunda gitmesine sevindim, benimde simdilik cok sükür hersey yolunda, ama korku var. bundan önce 19+2 haftalik olan ikiz kiz bebeklerimi kaybetmistim.
maşallah hep oğlan anneleri
benimde oğlum olcak inş. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldımben alperen adını çok seviyordum oğlum olursa alperen koycam diyordum hamile kalmadan önce.
fakat hamile kalmadan 1 ay önce yengemin 40 günlük bebeği öldü Berat
ve yengemin ilk bebeği kızdı ona benim 1,5 yaşında ölen kardeşimin adını koymuştu bende şimdi onun ölen oğlunun adını koymak istiyorumikinci isim olarakta kızlık soyadımı Özkan düşünüyorum. zaten bebeğimizde Berat Özkan dı
ikizmi bebeklerin ...
vefat eden bebek zaten melekti melek olarakta bu dünyadan ayrılmış üzücü bir durum .inşallah en kıs asürede b,r bebekleri daha olur...
berat ismide çok güzel ...senin bebek kaç haftalık?bende kızlık soy ismimi ara ara düşünüyorum aslında benimde ışık
ben İzmirde oturuyorum.ama aslen Çanakkalelliyim....önceki bebeklerini kaybetmen üzüldüm.inşallah bu bebeğini sağlıkla alırsın kucağına .bebeklerini kaybetme sebebin neydi.?doğumunu Almanyadamı ,Türkiyedemi yapacaksın?
maşallah size
bende 20+4 teyim salı doktora gitcem ayrıntılıya girmedim daha şimdiye kadar iyi çıktı inş. bundan sonada iyi çıkar herseyi
allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimze
Allah oğlunu sana bağışlasın
ikizlerin için üzüldüm
yok canım tek oğlanama iki isim koycam Berat Özkan
kızlık soyadı takılması hoşuma gidiyo20+4 teyiz
o zaman bizim bebekler çok az aralıklarla doğacaklar...benim net 7 aralık ama sezeryan olcağı için kasım ayının sonunda allah izin verirse olur...
3lü testleri yaptırdınızmı?ben yaptırmadım...2li temiz çıktı gerek duymadım...
o zaman bizim bebekler çok az aralıklarla doğacaklar...benim net 7 aralık ama sezeryan olcağı için kasım ayının sonunda allah izin verirse olur...
3lü testleri yaptırdınızmı?ben yaptırmadım...2li temiz çıktı gerek duymadım...
benimde 10 aralik. 3 lü yada 2li testler ne oluyor?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?