Bebeklerimize isimler

benimde 10 aralik. 3 lü yada 2li testler ne oluyor?????

11 VE 14 CÜ HAFTALAR ARASINDA YAPILAN BİR TEST BU 2Lİ TEST OLUYOR.BEBEKTE KROMOZOM BOZUKLUĞU YADA BAŞKA RAHATSIZLIKLAR VARMI DİYE KAN TAHLİLİ YAPILIYOR.ÖNCE BEBEĞİN ULTRASOSONDA ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜLÜYOR SONRA KAN VERİLİYOR.aLMANYADADA VARDIR AMA ADI FARKLI OLABİLİR...BU TESTİN.

almanyada yapılmıyomu:26:
zeka ve down sendromu riski testleri

hmmm tama böyle yazinca anladim, 3 aylik ken dr um sormustu ve tavsiyede ettmisti, ama ben ne olursa olsun cocugu aldirmayacagim icin yapmaktan vaz gecmistim ki hamilelgimi üzüntüsüz ve rahat gecireyim.

hmmm tama böyle yazinca anladim, 3 aylik ken dr um sormustu ve tavsiyede ettmisti, ama ben ne olursa olsun cocugu aldirmayacagim icin yapmaktan vaz gecmistim ki hamilelgimi üzüntüsüz ve rahat gecireyim.

iyi yapmışsın
ben duramamış yaptırmıştım Allah korusun kötüde çıksa aldırmazdım zor bulmuşum oğluşumu zaten

ben gebzedeyim

ama istanbulda oturuyordm evlenmeden önce sürekli gider gelirim tüpüde orda yaptırdım..

siz?:82:

BEN İZMİRDEYİM BENDE EVLENİNCE GELDİM .ÇANAKKALEDEYDİM AİLEM HALAA ORADA .

ALDIRMAK ÇOK KÖTÜ CANA KIYMAK.BENİM BU BEBEĞİM SÜPRİZ OLDU İLK ZAMNALAR ALDIRMAYI DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA KIYAMADIM...CİNAYET OLURDU..ŞİMDİ NASIL SEVİYORUM..

BEN BU 1 YADA 2 GÜNDÜR NEFES ALMA GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORUM.BEBEK BÜYÜYOR ONDAN SANIRIM.

aynen bendede var

bide aşırı terliyorum tamam çok sıcak ama ben böle inşaat ameleleri gibide terlemezdim keçi gibi kokuyor sanıyorum kendmi

DEMEKKİ AYNIYIZ BENİMDE ÖYLE ÇOK SICAK GELİYOR KLİMASIZ DURAMIYORUM...

DOKTORUN ALMAN MI ?ŞEKER YÜKLEMESİ SİZEDE YAPILACAK O ZAMAN 24 .HAFTADA...

BERAAT ANLAMI NEDİR?

beraat berat etmekten geliyo
kurtuluşa ermek, sıkıntıdan çıkmak gibi...

berat kandilimizde varya...

benim iiçinde anlamını taşıyo sayılır 5 yıldır bebek için çırpınıyordum beraat ettim gibi oldu

şeker yüklemesindende tırsmıyo değilim hee:18:

anlamı çok güzel ben isimlerin anlamınada çok dikkat ediyorum...

Bebek yolu gözlemek haklısın canım...kaçıncı denemede tuttu.benim yakın arkadaşımda deniyor ama olmuyor.hayal kırıklığına uğruyor...

şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıracağım.kaç kere kan alınacak...yaşın kaç elf.

bende anlamına bakarım önce ismin..

ilk denemede tuttu şükür 4 tanede dondurulmuşum var bizde sorun olmadığı için tüpte şansım yüksekti ama doğal yolla olmuordu inşallah rabbim isteyen herkese veriri arkadaşınada sabır diliyorum... çok zorlu bi süreç...

şeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıyormu bilmiyordum:26: eğer öleyse bende orda yaptırırım sanırım 2 veya 3 defa kan alıyorlar ama tam bi bilgimde yok

bu arada yaşım 22 küçüğüm daha.. evleneli ise 5 yıl oldu

annem 40 yaşında sizde 35 sanırım abla desem olurmu

erken evlenmişsin tabiki abla diyebilirisin

Sağlık ocağına kayıtlısın diymi.ben tetenoz aşımı oldum sen vuruldunmu?
Bencede sağlık ocağında yaptır daha rahat.

erken evlenmişsin tabiki abla diyebilirisin

Sağlık ocağına kayıtlısın diymi.ben tetenoz aşımı oldum sen vuruldunmu?
Bencede sağlık ocağında yaptır daha rahat.

evet kayıtlıyım tetenozun ilk dozunu vurundum ikinciyi 1 ay sona demişti ağustos 21 de ikinci aşıyı vuruncam:18:

sağlık ocakları pek bi ilgili ben bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum sevindim valla

bana gün verdi her ay düzenli geliceksin kontrol altına alıcaz seni dedi tamam dedim bende canıma minnet

doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sona 3 ay 12 litre süt veriyorlar biliyorsunuz dimi?

bende bi dahaki gidişimde alcam:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…