benimde 10 aralik. 3 lü yada 2li testler ne oluyor?????
Elfkaya sen hangi şehirdesin?
o zaman bizim bebekler çok az aralıklarla doğacaklar...benim net 7 aralık ama sezeryan olcağı için kasım ayının sonunda allah izin verirse olur...
3lü testleri yaptırdınızmı?ben yaptırmadım...2li temiz çıktı gerek duymadım...
almanyada yapılmıyomu:26:
zeka ve down sendromu riski testleri
hmmm tama böyle yazinca anladim, 3 aylik ken dr um sormustu ve tavsiyede ettmisti, ama ben ne olursa olsun cocugu aldirmayacagim icin yapmaktan vaz gecmistim ki hamilelgimi üzüntüsüz ve rahat gecireyim.
iyi yapmışsın
ben duramamış yaptırmıştım Allah korusun kötüde çıksa aldırmazdım zor bulmuşum oğluşumu zaten
ben gebzedeyim
ama istanbulda oturuyordm evlenmeden önce sürekli gider gelirim tüpüde orda yaptırdım..
siz?:82:
BEN BU 1 YADA 2 GÜNDÜR NEFES ALMA GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORUM.BEBEK BÜYÜYOR ONDAN SANIRIM.
BEN BU 1 YADA 2 GÜNDÜR NEFES ALMA GÜÇLÜĞÜ ÇEKİYORUM.BEBEK BÜYÜYOR ONDAN SANIRIM.
bu kız ismiii çok hoşumaaa gidiyoooo ''tuana bedaaa''
şeker yüklemesindende tırsmıyo değilim hee:18:
bu kız ismiii çok hoşumaaa gidiyoooo ''tuana bedaaa''
anlamı çok güzel ben isimlerin anlamınada çok dikkat ediyorum...
Bebek yolu gözlemek haklısın canım...kaçıncı denemede tuttu.benim yakın arkadaşımda deniyor ama olmuyor.hayal kırıklığına uğruyor...
şeker yüklemesini sağlık ocağında yaptıracağım.kaç kere kan alınacak...yaşın kaç elf.
bende anlamına bakarım önce ismin..
Ilk denemede tuttu şükür 4 tanede dondurulmuşum varBizde sorun olmadığı için tüpte şansım yüksekti ama doğal yolla olmuordu Inşallah rabbim isteyen herkese veriri arkadaşınada sabır diliyorum... çok zorlu bi süreç...
şeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıyormu bilmiyordum:26: Eğer öleyse bende orda yaptırırım sanırım 2 veya 3 defa kan alıyorlar ama tam bi bilgimde yok
bu arada yaşım 22Küçüğüm daha.. Evleneli ise 5 yıl oldu
annem 40 yaşındaSizde 35 sanırım Abla desem olurmu
erken evlenmişsin tabiki abla diyebilirisin
Sağlık ocağına kayıtlısın diymi.ben tetenoz aşımı oldum sen vuruldunmu?
Bencede sağlık ocağında yaptır daha rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?