fatoceren Guru Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 450 17 318 49 İzmir 31 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #41 elfkaya .!.: evet kayıtlıyım tetenozun ilk dozunu vurundum ikinciyi 1 ay sona demişti ağustos 21 de ikinci aşıyı vuruncam:18: sağlık ocakları pek bi ilgili ben bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum sevindim valla bana gün verdi her ay düzenli geliceksin kontrol altına alıcaz seni dedi tamam dedim bende canıma minnet doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sona 3 ay 12 litre süt veriyorlar biliyorsunuz dimi? bende bi dahaki gidişimde alcam:82: Genişletmek için tıkla... sütü anlamadım kim veriyor... Son düzenleme: 31 Temmuz 2011
elfkaya .!.: evet kayıtlıyım tetenozun ilk dozunu vurundum ikinciyi 1 ay sona demişti ağustos 21 de ikinci aşıyı vuruncam:18: sağlık ocakları pek bi ilgili ben bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum sevindim valla bana gün verdi her ay düzenli geliceksin kontrol altına alıcaz seni dedi tamam dedim bende canıma minnet doğumdan önce 3 ay ve doğumdan sona 3 ay 12 litre süt veriyorlar biliyorsunuz dimi? bende bi dahaki gidişimde alcam:82: Genişletmek için tıkla... sütü anlamadım kim veriyor...
aysegulyildiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2010 472 3 46 İstanbul 31 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #42 fatoceren .!.: sütü anlamadım kim veriyor... Genişletmek için tıkla... galiba sağlık ocakları veriyo sütü, öyle anladım ben...
fatoceren .!.: sütü anlamadım kim veriyor... Genişletmek için tıkla... galiba sağlık ocakları veriyo sütü, öyle anladım ben...
fatoceren Guru Kayıtlı Üye 27 Nisan 2007 450 17 318 49 İzmir 31 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #43 aysegulyildiz .!.: galiba sağlık ocakları veriyo sütü, öyle anladım ben... Genişletmek için tıkla... benim sağlık ocağım hiç bahsetmedi ama şehir olarak değişiyormu acaba
aysegulyildiz .!.: galiba sağlık ocakları veriyo sütü, öyle anladım ben... Genişletmek için tıkla... benim sağlık ocağım hiç bahsetmedi ama şehir olarak değişiyormu acaba
elfkaya 13 Mart 2025 Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 4.290 20 643 36 1 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #44 fatoceren .!.: sütü anlamadım kim veriyor... Genişletmek için tıkla... fatoceren .!.: benim sağlık ocağım hiç bahsetmedi ama şehir olarak değişiyormu acaba Genişletmek için tıkla... sağlık ocağı veriyor sütü 6. ayından itibaren alacaksın ve bebek 3 aylık olana kadar. sen sağlık ocağına gittiğinde söle şehir falan farketmiyo heryerde veriliyo:80: Son düzenleme: 1 Ağustos 2011
fatoceren .!.: sütü anlamadım kim veriyor... Genişletmek için tıkla... fatoceren .!.: benim sağlık ocağım hiç bahsetmedi ama şehir olarak değişiyormu acaba Genişletmek için tıkla... sağlık ocağı veriyor sütü 6. ayından itibaren alacaksın ve bebek 3 aylık olana kadar. sen sağlık ocağına gittiğinde söle şehir falan farketmiyo heryerde veriliyo:80:
elfkaya 13 Mart 2025 Kayıtlı Üye 10 Aralık 2009 4.290 20 643 36 1 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi fatoceren #45 ramazan ayınız mübarek olsun oruç tutan varmı?