bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

maaşalllahhhhhhh kızlar iiii beslemıssınız bebişleri bakalım benım kı ne kadar oldu ayın 12 sınde gıtcem yazarımmmm

maaşallah zinedila
baya kilolu olcak galiba bebişin ben en son 24+2 günlük gitmiştim 750 gramdı haftaya gidicez tekrar bakalım kaç oldu oğlum çok merak ediyorum :)

Kızlar doktor teyzemizi ve amcamızı ziyarete gidiyoruz. Bakalım oğlum nasılmış.. Çok heyecanlandım, 2 haftadan beri görmüyorum. Kimbilir nasıl olmuştur... Annesinin kuzusu...

maaşallah zinedila
baya kilolu olcak galiba bebişin ben en son 24+2 günlük gitmiştim 750 gramdı haftaya gidicez tekrar bakalım kaç oldu oğlum çok merak ediyorum :)

inşallah canım tombiş tombiş olsun tabi en başta sağlıklı olması bende çok şaşırdım duyunca geçen ay 533 grdı bu ay 1 kilo almış tosunum anneside tosun oldu :sm_coolğluda tosun olur inşallahh maşallah bebeğime:sm_cool:

bıdışım ne mutlu sana bende yaşadım dün aynı heycanı. çok güzel bişi yaa bebişleri biraz daha büyümüş görmek. hayırlısıyla git gel gör bebişini. yazarsın burayada boyu kaç kilosu kaç a.s.

Kızlar doktor teyzemizi ve amcamızı ziyarete gidiyoruz. Bakalım oğlum nasılmış.. Çok heyecanlandım, 2 haftadan beri görmüyorum. Kimbilir nasıl olmuştur... Annesinin kuzusu...

ne güzel bıdışım insan çok özlüo gerçekten görmeyince ama ben artık ultrasona girmekten korkuyorum bidaha girmeyi düşünmüyorum o yanlışlıktan dolayı inşallah bebeğinin herşeyi yolundadır kocaman olmuştur kesinn artık ultrasonda tam olarak görünmüo zaten büyüdü keretalar sığmıolar ultrasona yarım yarım gözüküoo canım bebeğim benimm...:sm_cool::roflol:

kızlar benimde bebişim 28^+4 te 1500 kiloydu maşallah tosunuma bakalım doğuma kadar ne kadar olucak...

maşallah zinacımm tosunmu olucak oğluşunnsırnaşık şey bende 2 gun önce gittim 30 hafanın içindeyis 1 400 gr azmı benim bebişin kılosu acaba CADIARZU boyu uzun olcakmış yerimseniben

Canlarım bugün 28+5 iz oğlum şişkoymuş. Tam 1kilo 900 gr olmuş. 1900 gr. doktor çok iri dedi Dayısına çekti sanırım. Başı aşağıdaymış.... Çok güzeldi.. canım oğlum benim.... .Darısı herkesin başına...

inşallah meraklıcım senin bebişinde kilosu ii bizimkininde boyu 40 cm civarı sanırım doktorum sölemedide bpd die bişi yazıo ya onu 7 ile çarpınca çıkıomuş boyu eltim sölemişti bana doğruysa eğer 40 cm olmuş oğluşumun boyuu maşallahh onaa

bıdışım maşallah tosunmu tosun bebişin.ısır ısır heryerini sırnaşık şey doktorun kılosu için bişey dedimi peki.yarasın tosununa :asigim:

maşallah bıdışımm iri olcak demkki baya oğluşunn

zinacim fotodaki bebişinmi maşallah kıss boyunu benimde tam soyledi.bacak boyunu ölçtü sadce 29 cm dedi.50 yi geçer doğumda dedi.ay ben tekrar gitmeyi düşünüyorum başka doktora.bebeğimin omurga aralarında ufak bir boşluk olduğunu söyledi önemli değildir dedi ama endişelendirdi.CADIARZU napsamki ya.

ewet canım bebişimm ankarada profesör çekmişti bu fotoyu nasıl gülmüş tosunummmmsırnaşık şey yicek annesi onuuu doktorun önemli bişi deil dediyse bişi yoktur canım ya ama insan endişelenio tabiki istersen git göster başka doktorada için rahatlar en azından böle kendi kendini yersinn ama sıkma kendini hiç bak ben 4 gün boyunca ağladım:1no2: o yanlışlıktan dolayı çok şükürki bişi çıkmadıı içini ferah tut canımm

ay canım okuyunca şok oldum zatenn.doktorlarda yanılabiliyomuş demekki.Allahım korusun herkesin bebişinii doğumdan sonra getir bana sırtını muayne edelim dedi.ama ben bekleyemem ya bu ay içnde başka doktora da gözükürümm.bozma canım morelini artık unut hayırlısıyla doğuralım bir an evvel

ewet canım böle yanlışlıkların olmaması lazım ama burası türkiye oluo işte amin canım hala o şoku atamadım üzerimden bugün tam 1 hafta oldu o kötü haberi alalı hayırlısıyla doğuralım inşallah canım sağ salimm...

anam bu arada 76 günüm kalmış kızz ay baya az kaldı hem seviniyorum hem korkuyorum hayırlııyla canımızı acıtmadan gelseler barii...

benimde 63 günüm kaldı bacım hadi de 60 gün off düşündükce heycandan karnıma agrılar giriyor

ay geçen ruyamda oğlumu gördüm aldım kucağıma öptüm öptüm sevdim.poposun vurdum ısırdımm valla.uyanmak istemedim ama uyandım yaa şimdi hep onun istiaresine yatıyorum:roflol: ama oyle güzel bir ruya göremiyorummmmŞeniz

senin daha az kalmış walla artık görceğimiz rüyalar hep öle canım ya doğuruken göürüz yada bebeğimiz kucağımızdayken ama rüya bile olsa çok güzel oluo insan etkisinde kalıo gerçekten 70 gün sonra rüyalarımız gerçek olucak inşallah hayırlısıyla canımmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…