maaşallah zinedila
baya kilolu olcak galiba bebişin ben en son 24+2 günlük gitmiştim 750 gramdı haftaya gidicez tekrar bakalım kaç oldu oğlum çok merak ediyorum :)
Kızlar doktor teyzemizi ve amcamızı ziyarete gidiyoruz. Bakalım oğlum nasılmış.. Çok heyecanlandım, 2 haftadan beri görmüyorum. Kimbilir nasıl olmuştur... Annesinin kuzusu...
kızlar benimde bebişim 28^+4 te 1500 kiloydu maşallah tosunuma bakalım doğuma kadar ne kadar olucak...
Canlarım bugün 28+5 iz oğlum şişkoymuş. Tam 1kilo 900 gr olmuş. 1900 gr.doktor çok iri dedi Dayısına çekti sanırım. Başı aşağıdaymış.... Çok güzeldi.. canım oğlum benim.... .Darısı herkesin başına...
Canlarım bugün 28+5 iz oğlum şişkoymuş. Tam 1kilo 900 gr olmuş. 1900 gr.doktor çok iri dedi Dayısına çekti sanırım. Başı aşağıdaymış.... Çok güzeldi.. canım oğlum benim.... .Darısı herkesin başına...
inşallah meraklıcım senin bebişinde kilosu ii bizimkininde boyu 40 cm civarı sanırım doktorum sölemedide bpd die bişi yazıo ya onu 7 ile çarpınca çıkıomuş boyu eltim sölemişti bana doğruysa eğer 40 cm olmuş oğluşumun boyuu maşallahh onaa
ewet canım bebişimm ankarada profesör çekmişti bu fotoyu nasıl gülmüş tosunummmmsırnaşık şey yicek annesi onuuu doktorun önemli bişi deil dediyse bişi yoktur canım ya ama insan endişelenio tabiki istersen git göster başka doktorada için rahatlar en azından böle kendi kendini yersinn ama sıkma kendini hiç bak ben 4 gün boyunca ağladım:1no2: o yanlışlıktan dolayı çok şükürki bişi çıkmadıı içini ferah tut canımm
ay geçen ruyamda oğlumu gördüm aldım kucağıma öptüm öptüm sevdim.poposun vurdum ısırdımm valla.uyanmak istemedim ama uyandım yaa şimdi hep onun istiaresine yatıyorum:roflol: ama oyle güzel bir ruya göremiyorummmmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?