canımm maşalah bebeğine doktorun ortalama doğum kılosunu grafıksel olarak söylemedımı son bılgılerıne göre ben en sonr gıtttığimde 25+3 tüm ve -bebişim 1100 gramdı ve bu kıloyla doğuma kadar 4.5-5.5 kılo arası olur demıştıı..ve normal doğumun zor olur demıştı bende normal ıstıyorum doktorum dediği sonuç olursa bıras zorr doğuracam normal olarak sanırım senınde öyle ama ne yapalım seğlıklı olarak alalımda bebişlerımızı katlanıcaz artıkk..bu arada bende 28+3 oldum çok merak edıyorum bebışımı acba benımkıde senınkı kadar olmuşmudur..3 hafta olmuşş oğluşumu görelı..Teşekkür ederim kızlar.. Doktor söyledi. Örnek beslenme tablosu dedi. Her şey saatle.. Sizede tavsiye ederim.. yiyinde çıkartalım tosunları... Normal doğum istiorum ama bu gidişle zor görünüyor.. Benim tosun buna izin vermeyecek galiba...
canımm maşalah bebeğine doktorun ortalama doğum kılosunu grafıksel olarak söylemedımı son bılgılerıne göre ben en sonr gıtttığimde 25+3 tüm ve -bebişim 1100 gramdı ve bu kıloyla doğuma kadar 4.5-5.5 kılo arası olur demıştıı..ve normal doğumun zor olur demıştı bende normal ıstıyorum doktorum dediği sonuç olursa bıras zorr doğuracam normal olarak sanırım senınde öyle ama ne yapalım seğlıklı olarak alalımda bebişlerımızı katlanıcaz artıkk..bu arada bende 28+3 oldum çok merak edıyorum bebışımı acba benımkıde senınkı kadar olmuşmudur..3 hafta olmuşş oğluşumu görelı..
MASALLAH bebegıne ne gusel beslemıssın.....merak ettım ne yıyorsun oylee????:
kızlar bugün doktora gittik bebeğim çoook iimiş 30+6 .haftadayız kilosu 2100 gr dedi tabi bu kilo bebeğin bazı ölçülerine göre veriliyor bebeği tartma şansları yok tabijeyyar boyunu söylemedi ama FL değeri 60,2 mm x 7 den yaklaşık 42 cm sanırım.... en son gittiğimizde 28+3 günlükken 1250 gr boyu da 35 cm kadardı...
bu arada benim kilomda hala toplamda 4,7 kilo bu ay kilo almadım aman alsam da önemli değil bebeğimin ii sağlıklı olduğunu öğrendimya gerisi boş....
masallah bebislerinize.. bu arada iki haftada neredeyse bir kilo almis bebisin u2rem süper valla .. bakalim bizde haftaya tekrar gidicezz .. oglumun cok güclendigini hissediyorum .. kaburgalarimi yamultuyo resmen :roflol:
u2rem yaa cok iyi beslemişsin kızını yaaa ben sanki bu carşamba gittiginde 1500gr falan söyler diye bekliyorum ayy inşallah benimkide 2 gecmiş olsun yaa saglıklı olsunda nedense kiloda takılıyor bu sıralar kafama cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?