bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

canımm maşalah bebeğine doktorun ortalama doğum kılosunu grafıksel olarak söylemedımı son bılgılerıne göre ben en sonr gıtttığimde 25+3 tüm ve -bebişim 1100 gramdı ve bu kıloyla doğuma kadar 4.5-5.5 kılo arası olur demıştıı..ve normal doğumun zor olur demıştı bende normal ıstıyorum doktorum dediği sonuç olursa bıras zorr doğuracam normal olarak sanırım senınde öyle ama ne yapalım seğlıklı olarak alalımda bebişlerımızı katlanıcaz artıkk..bu arada bende 28+3 oldum çok merak edıyorum bebışımı acba benımkıde senınkı kadar olmuşmudur..3 hafta olmuşş oğluşumu görelı..

olmuştur maaşallah kıslar temmuz bebıslerı kkkkılolu olcaga benzı o sankımmm

MASALLAH bebegıne ne gusel beslemıssın.....merak ettım ne yıyorsun oylee????:uhm:

Bugun gittim doktora..
BPD 33.2w 82,6 mm
OFD 30,0w 97 mm
HC 31w 282,5mm
ASD 28w 71,9mm
ATD 32,3w 86,7mm
AC 29,1w 249,8mm
FL 31,4w 60,9 mm

KİLO :1617 g boy da yaklasık 44-45 cm dedi.Benim adet hesabına gore 32+3.

Geleyim ayrıntıya bebigim biraz zayıfmıs kızlar karın cevresi dusuk cıkmıs diğerleri normal ama sana cektiyse zayıf olması normal metabolizmadan kaynaklanabilir dedi (ben de kilo alamam normalde) Yine de sütü ve proteini artırıcam.

Bide bası oldukca asagıda ve cok hareketli boyle giderse fazle beklemeyecek dedi kızlaar..Dinlenmeyi artır dedi..
Biz esimle zaten erken olacak diye tahmin ediyoduk galiba oyle de olacak..Cunku hiç durmuyo kerata yaw dansediyo karnımın içinde Ne yapalım canım saglıklı olsun bebegim de zayıflıktan da bişi olmaz elimize de erken almıs oluruk..İyi dusunmek lazım değil mi?
Simdi ayın 26 sında kontrole gidicez o zaman belli olacak.
Bak gene vurup duruyo annesineee gerci doktor bana da hiperaktifsin diyo yaa cekmiş işte anasına ne yapalım fisfisfis

gamzecimm önce sağlıkları önemli canım sağlıklı olsunda zayıf olsun...
erken olursada şu anda 32. haftandasın her şeyi tamamlandı artık bebeğinin...
hepimizin ne olcağı belli değil.. inşallah sağlığıyla kucağına alırsın. allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

üff bu carşambada ben gidicem doktora kilosu azdır diye korkuyorum inş. iyidir 31 + 5 günlük olucak bakalım ne diycek doktor amcası

Bende cumartesi gittim kızlar doktora 27+4 de 1100 gr. dı internetten baktığımda normal doktorda iyi dedi ama sizin tosunlara göre az galiba
beni de 32. hafta da çağırdı nts ye ne zaman gircez bende onu merak ediyorum birde çatı muayenesi ne zaman?

kızlar bugün doktora gittik bebeğim çoook iimiş 30+6 .haftadayız kilosu 2100 gr dedi tabi bu kilo bebeğin bazı ölçülerine göre veriliyor bebeği tartma şansları yok tabijeyyar boyunu söylemedi ama FL değeri 60,2 mm x 7 den yaklaşık 42 cm sanırım.... en son gittiğimizde 28+3 günlükken 1250 gr boyu da 35 cm kadardı...

bu arada benim kilomda hala toplamda 4,7 kilo bu ay kilo almadım aman alsam da önemli değil bebeğimin ii sağlıklı olduğunu öğrendimya gerisi boş....

masallah bebislerinize.. bu arada iki haftada neredeyse bir kilo almis bebisin u2rem süper valla .. bakalim bizde haftaya tekrar gidicezz .. oglumun cok güclendigini hissediyorum .. kaburgalarimi yamultuyo resmen :roflol:

MASALLAH bebegıne ne gusel beslemıssın.....merak ettım ne yıyorsun oylee????:

canım ya aslında hıç dıkkat etmıyorum bılıyomusun sadece ayrım yapmıyorum ne bulursam yıyorumm..bunyemden heralde kendımde ne yesem yarardı su ıçse bıle kılo alırdım bennn...oğluşumda öle olacak heralde...:teytey:

maşallah canım bebişinine

unutmayın anne adayları erkek bebekler genelde kız bebeklerden daha ırı dogarlar...bırde nasıl olçüyorlar anne karnında boyunu burda ölçülmüyo valla:)) annamadım gıttı..catı mayenesını de burda doğum anında yapıyorlar son safhaya kadar doğurtmaya calışıorlar bakıyorkı doktorlar olmuyor o zaman sezeryan yapıyorlar.ben 3,650 kılo boy:51 cm doğum yaptım..isteyınce 7 kılo bıle doğuyo gormedınızmı tv de?

u2rem yaa cok iyi beslemişsin kızını yaaa ben sanki bu carşamba gittiginde 1500gr falan söyler diye bekliyorum ayy inşallah benimkide 2 gecmiş olsun yaa saglıklı olsunda nedense kiloda takılıyor bu sıralar kafama cok :1no2:

masallah bebislerinize.. bu arada iki haftada neredeyse bir kilo almis bebisin u2rem süper valla .. bakalim bizde haftaya tekrar gidicezz .. oglumun cok güclendigini hissediyorum .. kaburgalarimi yamultuyo resmen :roflol:

evet cnm ya ben de çok şaşırdım hareketleri daha sertleşti güçlendiğini farketmiştim ama ben kilo almadığım için bebeğin de çok kilo aldığını düşünmüyordum ama göbeğim inanılmaz büyüdü bi iki hafta öncesine göre çook belirginleşti sanki dışarı çıkcak:)))
ultrason ölçümlerine göre 4 gün büyük bile çıktı 2 hafta önce 15-17 temmuzda doğar demişti dr şiimdi 4-5 temmuz diyor ...
hayırlısı olsun...

eminim senin oğluşun da büyümüştür... artık çok hızlı büyüyolaarrr

aslında ne yiyorsun dersen hiç bişeye yakın diyebilirim ki yiyemiyorum pek bişi bazen kahvaltı yapmayı unutuyorum haplarımı vitaminlerimi unutuyorum almayı akşam ne yersem o işte. ama galiba hamilelik öncesi rezervlerimden tüketiyo bebişşşş...ben bayağı bi stok yapmışım demekki :dance::roflol:2 yılda 10 kilo almıştım:icecream:

canım almıştırn seninki de bi bakıcaz burdan 3 kiloları konusacaz az kaldı artık...

ayy inş. canım yaa 2 kilo dese rahatlıycam valla bende 31+5de gidicem bu carşamba günü bakalım ne diycek kuzum icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…