bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

cnm bol süt , peynir , yoğurt, yumurta, sebze ,meyve tüketmemiz lazım , tuzu beyaz ekmeği hamur işini tatlıyı azaltmamız lazım .. ben bir çizelge hazırladım mutfağa astım walla .. vitamin haplarını da almak lazım , merak etme doktor iyi dediyse kilosu iyidir yerimseniben

mdsud canım niye bu kadar kafana taktın doktorun normal demiş ya canım önemli olan bu...
sağlığı yerindeyse gerisini düşünme canım

biliyorum doktor normal dedi ...benim içim şu açıdan rahat değil...ben 43 kilo ile hamile kaldım ve 4-5 kilo aldım şuana kadar acaba iyi mi besleyemedim bebişi..gerçi süt peynir yoğurt meyve sebze hiç eksit etmiyorum hepsini yiyorum..ben ufak tefeğim biraz...bana çekcek galiba..

canım muhakkak iyi beslenmişsindir ama bebek ortalama kilosu annesi ve babasıyla alaklıymış.. sen zaten minyon tipliysen bebeğinde sana benzemiştir tatlım...
o yüzden stres yapma bebeğinde etkileniyo

kızlar bu aralarda kontrole giden yok sanırım bebişler ne durumda artık daha hızlı büyüyecekler benim 14 mayısta bi sonraki kontrolüm üfff daha çoook var

Son düzenleme:
ben de haftaya cuma gidicem çok özledim oğlumu. kaç kilo boyu felan uzamışmı çok merak ediyorum. 1 buçuk ay oldu ya insan nasıl merak ediyo. aşkito sen benden önce gidicekmişsin senden duyarız artık kilosunu boyunu ortalama az buçuk yakın oluyolar zaten birbirlerine. birazcık merakım gider en azından

kızlar bu aralarda kontrole giden yok sanırım bebişler ne durumda artık daha hızlı büyüyecekler benim 14 mayısta bi sonraki kontrolüm üfff daha çoook var

ayy seninle aynı günde doktora gidicez canım 14 mayıs offf valla cok var yaaa kafamçokkarıştı

bende 6 mayis da normal doktor kontrolum var ama o zaman solemiyoz en iyisi ben ultrason'a gircem zaman kadina sorarim unutmazsam :)

benim doktor randevum 6 mayısta...o zaman bebiş 27+5 olucak bakalım kilosu ne olucak...o zaman yazarım...benim o gün birde şeker yüklemem yapılacak umarım her şey iyi çıkar...hepimiz için bu dileklerim

ahh ahha bizimki kac kilo oldu acaba 32 hafta bitip 33 haftadan gün alıcagım zaman gidicem doktora 14 mayısta ozaman 2 kilo olmuş olurmu ki:uhm:CADIARZU

ohh ne güzel kızz ayy bende heycanlıyım bizimkide düşücek artık :dance:

oh oh maaşallah buyutmusuz bebeışlerı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha benımde gıtmeme var ya uffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar uzun zamandır bende giremiyodum nete...
dün bizde doktora gittik ece naz hanım 1480 gr. 40 cm olmuş. 29+5 günlükken.
kocaman oldular valla şu zaman da bi geçse artık...

oh oh maaşallah buyutmusuz bebeışlerı kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha benımde gıtmeme var ya uffffffffffffffffffffffffffffff:bbo::bbo:

kızlar, bugün doktora gittik, şeker yükleme testi yaptı 50 gr, 1. saatin sonunda 119 çıktı.
doktor gayet iyi dedi, kilom 66, 58 kiloydum hamile kalmadan, ona da iyi dedi, tansiyonumu da beğendi.
bebişin kilosu 1050 gr çıktı, bugun 27+ 6 yım. ona da iyi dedi. muhtemelen 3, 3,5 kilo arası doğurursun dedi. normal doğuma şimdilik müsait görünüyorsun dedi, çünkü benim balık dönmüş:) başı aşağıda ayaklar yukarıda, yerim yerim yerim ben onu....
kısmet bakalım, daha erken zaten karar vermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…