bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

shprit maşallah canım her şeyin iyi çıkmış..
bebeğinede maşallah kilosu çok iyiymiş. inşallah hep böyle gider doğuma kadar...

bende bugun bebişimi gördümm.kocaman olmuş artık ekrana da sığmıyor :teytey: az kalmış dönmesine kanala girmesine.. boyu sadce bacak boyunu ölçtü doktorum normalden uzun dedi 29 cm.kılosu 1400 gr olmuş yaa.

kızlar doktorum beni hala ayda 1 çağırıyo 29+5 te gittik bi daha ki randevu 33+4 de normal mi herkesin iki haftada bir randevuları başlamış...kafama takıldı

kızlar doktorum beni hala ayda 1 çağırıyo 29+5 te gittik bi daha ki randevu 33+4 de normal mi herkesin iki haftada bir randevuları başlamış...kafama takıldı

canım ben bu zamana kadar bazen ayda bir bazen 15 günde bir hatta 10 günde bir bile gittim canım. doktorunun çağırmasına gerek yokki sen yinede 15 günde bir git. artık bu haftalar önemli bebek için..fisfisfis

BİZDE 28 HAFTALIKKEN 1175 GR DIK.
SiZCE ZAYIFMI OLACAK BENİM MİNİK CADIM.
ŞİMDİ 32 DE TEKRAR GİDECEĞİZ. UMARIM KiLOSU YERİNDEDİR.
BOYUNU ZATEN BU HAFTALARDAN SONRA SÖYLEMİYORLAR.

29 + 4 .. bugün doktor kontrolümüz vardi ve oglum 1450 gram ...boyuda 38 santim mis

maşallah canım büyümüş ...diğer arkadaşlar sızınkılerede maşallah canlarımm...benım kontrolum mayıs sonu..yanı 32 haftalıkken çağırdıd oktorum çok merak edıyorum bebışım nekadar olacak dıee..:dance:

kızlar saolun ya valla içimi rahatlattınız.kafama takılmıştı
bi sıkıntım olunca görüşüyoruz zaten doktorla ama biz anne adayları onlar kadar rahat olamıyoruz işşte....

BİZDE 28 HAFTALIKKEN 1175 GR DIK.
SiZCE ZAYIFMI OLACAK BENİM MİNİK CADIM.
ŞİMDİ 32 DE TEKRAR GİDECEĞİZ. UMARIM KiLOSU YERİNDEDİR.
BOYUNU ZATEN BU HAFTALARDAN SONRA SÖYLEMİYORLAR.

canım benimde 28. haftalıkken 1250 gr.dı dr normal demişti senin ki de normal dediyseboşver zayıf olsun nolcak dışarda besleriz biz onları bende 32. haftasında tekrar gideceğim bakalım nasıl olcak:sm_cool:a.s.

selam kızlar bende bugün kontrole gittim. benim bebişimde 31+3 1466 gr. doktorum çok iyi olduğunu söyledi. iyi geceler...

ay sağol canım benim. bu arada uyumadınmı daha kızzz..

yok daha uyumadım bazen sabahladığım oluyo ama bgn uykum var gibi kafamçokkarıştı
yoksa gece çoook kötü uyanık olmak ya zaman da geçmiyor gece gece :teselli:
gerçi sonra uykusuz geceler başlayacak bunlar antreman oluyor bize:1rolleyes:

benimde eşimin tatili bugün oturuyoduk. bizim kızlar neler yazmış diye merak ettim bakıyodum tek tek. uyku problemi bendede var ama napalım yapcak bişi yok şekerim.:sm_confused::1no2:

u2rem canım ben yatıyorum sende uyumaya çalış.görüşmek üzere öptümma.s.a.s. iyi gecelr bebişinede sanadaaaa.s.a.s.

kızlar benimde kızım 27 haftalıkken 1055gr dı ama daha gitmedim bu ayın 9 una dogru gitmeyi düşünüyorum.bide senace bakıyorum senin takvimin gözüküyo.bi kaç arkadaşında benim cıkmıyo neden acaba???sen ayrıca bişey mi yaptın??:çok üzgünüm:

kızlar benimde bebişim 28^+4 te 1500 kiloydu maşallah tosunuma bakalım doğuma kadar ne kadar olucak...

CANIM BEN MESAJIMIN SONUNA EKLİYORUM.
HER SEFERİNDE YENİDEN YAPIŞTIRIYORUM TAKViMİMİ :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…