bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

canım ben çıkıyorum öpüyorum senii kendine ve bebişine dikkat et sakın canını sıkma grşrz bye bye...

bıdışım maşallah tosunmu tosun bebişin.ısır ısır heryerini sırnaşık şey doktorun kılosu için bişey dedimi peki.yarasın tosununa :asigim:

Saol canım.. İri bir bebek olacak dedi. Şişkoymuş. Neyle beslediğimi sordu.. Yediklerimi ve aldığım kiloyu söyledim. O almasında kim aldın dedi.. Boşver şişko olsun şöyle tombul tombul Isırdımmı et gelsin ağzıma...

maşallah bıdışım iyi beslemişsin oğluşunu ama dikkat et çok fazlada almasın normal doğuramasıın iri bebek olursa :))))))
neler yiyosun kız bu arada
:icecream:

Evet Bidişim Yazabilir Misin Canim Neler Yiyosun özellikle Benim Bebişin Biraz Kilosu Düşük Geldide

Canim Ben 28+3 Iken Gittim Kilosu 1 Kilo 100 Gr Di Ama Doktor Normal Dedi.şimdi Buradakilerle Karşilaştirinca Bana Düşük Geliyo Tabi Kiyaslamamak Lazim Ama Işte Elde Değil

ghaneli canım takma kafana çünkü bebişin gayet normal senin gittiğin hafta için nette yazan şu................yerimsenibenyerimseniben

www.e-gebelik.net/hafta_hafta_gebelik
artık bebek rahmin büyük bir bölümünü doldurmakta olup boyu 38.5 ve ağırlığı 1150 gramdır.

senin bebişte o hafta 1100 grammış yani gayet normal. kız takma kafanaaa canım yaaŞenizyerimseniben

ghaneli canım kilosu gayet iyi bebeğinin zaten önemli olanda sağlığı canım..
zayıf olsunda sağlıklı olsun canım biz onları doğunca beslerizz..
a.s.

maşallah bıdışım iyi beslemişsin oğluşunu ama dikkat et çok fazlada almasın normal doğuramasıın iri bebek olursa :))))))
neler yiyosun kız bu arada
:icecream:

Valla kızlar günde olmazsa olmazlarımı sayıyıorum..

Yarım litre süt
Peyniri ne kadar yiyorum inanın bilmiyorum. Dolabı açtıkça ağzıma atıyorum..
Ayran içiyorum 2 bardak falan
2 tane muz
1 tane kivi
Canımın istediği her hangi bir meyve daha yiyorum..
Bal veya pekmez mutlaka yiyorum..
kuru üzüm, incir badem ceplerim bunlarla dolu..

Bunlar hergün mutlaka yediklerim.. Sabah kahvaltısı, öğle, ikindi, akşam yemeği mutlaka saatinde saatini geçirmiyorum..

Bide günde calsiyum, magnezyumdan başka 3 tane folic asit içmeye devam ediyorum.

Doktorum dediki 30. haftanın sonunda bebekler doğacakları kiloların 3/2 sine ulaşmış oluyorlarmış...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YAA RAHATLADIM BİRAZ.DİKKAT EDİYORUM YEDİKLERİME FALAN EŞİMDE BANA KIZIYO YEMİYOSUNKİ BEBEK BÜYÜSÜN DİYIO.AMA NAPİM YAKINDA ÇATLIYCAM BIRAK DİYORUM BİRAZ DİKKAT EDEYİNM

VAYYY KIZ SEN BUNLARI 1 GÜNDE Mİ YİYOSUNNN:roflol:KIZ BEN BUNLARI HERGÜN YESEM VALLA VİNÇLE BİLE KALDIRAMZLAR BENİ:roflol:AMA ŞAKA Bİ YANA YEDİKLERİNİN HEPSİDE BEBİŞİNE YARAYACAK ŞEYLER YE CANIM YARASIN TOSUNUNA:dance:

aayy maaşallah bebişine de nasıl doğurcen walla Allah yardım etsin .. benim de bugün kontrolüm vardı bebişim 27 + 5 de 34 cm 1050 gr. .. normal dedi doktor .. :dance:

bıdışımm gerçekten maşallah bunların hepsini yiyebiliyosan ne güzelll hemde sağlıklı şeylerr..
doktorunun dediği kadar varmış bıdışın 1900 kilo olmasında ne olsunn
..

gerçketen maaaşlalah kız ne yaptı bole canım benım ayyyyyyyyyyyyyy tosuncuk olacak desene nazar degmesın oy oy oy

vallahı bıs-dısım ben bunları hergun yeyım 200 kılo olurum ne guzel bebegıne yaramıs işte ben yesem vallahı bana yarardı gerçi bende28+0 haftalıkken gıtmıstım 1450 deıstı bakalım

bugunde 31+1 ne alemdeyse bende bebısım

Teşekkür ederim kızlar.. Doktor söyledi. Örnek beslenme tablosu dedi. Her şey saatle.. Sizede tavsiye ederim.. yiyinde çıkartalım tosunları... Normal doğum istiorum ama bu gidişle zor görünüyor.. Benim tosun buna izin vermeyecek galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…