- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
ayy inş. canım yaa 2 kilo dese rahatlıycam valla bende 31+5de gidicem bu carşamba günü bakalım ne diycek kuzum icin
kızlar bugün doktora gittik bebeğim çoook iimiş 30+6 .haftadayız kilosu 2100 gr dedi tabi bu kilo bebeğin bazı ölçülerine göre veriliyor bebeği tartma şansları yok tabijeyyar boyunu söylemedi ama FL değeri 60,2 mm x 7 den yaklaşık 42 cm sanırım.... en son gittiğimizde 28+3 günlükken 1250 gr boyu da 35 cm kadardı...
bu arada benim kilomda hala toplamda 4,7 kilo bu ay kilo almadım aman alsam da önemli değil bebeğimin ii sağlıklı olduğunu öğrendimya gerisi boş....
canım gözünaydın allah herkese sağlıklı bebekler versingeldim hafsa canim
kizim en son ultrasona girdigimde 25 haftalikken 800 gram ediyormus ole dedi doktorum sordum bugun
15 mayis da ultrason var gene o zaman sorcam bakalim hanim efendi kac kilo olmus su an 1 kiloyu geciyor dedi yani gecmesi lazim dedi bi sey demedi baska:1closedeyes:
kafasi asagidaymis cok sukur yani en son da boyleydi gene ayniymis
dedim
cok sancim var dedi ne yapiyorsun sanci gecsin diye agri kesici aliyorum ama gecmiyor dedim baska bi ilac verdi pembe bi sey onu al dedi gunde iki yada 4 defa ama aralikli saatler olsun aralarninda dedi tamam dedim
dinleniyormusun dedi yok dedim disardayken nasil dinleneyim dedim sadece bi oturak bulup oturuyorum sancim gecene kadar dedim
iyi dedi o zaman fazla yormucaksiniz artik kendinizi dedi olur dedim nasil olcaksa bu
ondansonracima muane etti alttan bakti acilma var mi diye yok acilma falan dedi az yumusamis dedi ama tehlikeli degil dedi yani dogum falan gorunmuyor simdilik dedi sukur yerimseniben
kizimi gordum yerim ben onu ne tatli yahu
kalbini gorduk babasiyla nasil atiyodu pit pit diye, suyunu gorduk placentayi gosterdi ve kordonu gosterdi hersey supermis kizim saglikliymis cok sukur insallah hep ole devam eder
hepimizin insallah aminnnnnnnnnnn:teytey:a.s.
canım gayet iyi ben sitelerden ve evde olan gebelik kitaplarından takip ediyorum bebeğinin kilosu bence iyi maşallahkizim 27 haftalik,boy 28cm,kilo 900gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?