bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

ben de en son 26+5'te gitmiştim ve 1050 gr gelmişti. bi daha 31+5'te gideceğim. bakalım ne kadar olacak prensesim...

ay ya bende gıdecem doktoraa gün mün beklemıcem hee...ay çok merak etmeye başladımmmmbebğimi özledımmm

kızlar ben geldim doktordan

malesef istedigim gibi şeyler duyamadım amniyo sıvım oldukca az suyu artırmam gerektigini ve sürekli istiraet etmem gerektigini söyledi
kızımın kilosu 1400 1600 arası dedi :1no2: kilo aldırmamız lazım dedi buludungu haftasına göre kilosu düşük dedi sütü yogurtdu peyniri yumurtayı artırmam gerektigini söyledi bide ek olarak balık yagı kapsulü verdi takviye olarak offf yaaa :çok üzgünüm:

sürekli yat dedi ve sürekli bol bol su ic gerekirse damanacayı yanında tut dedi 15 gün sonra tekrar görücem seni dedi ve 2 kilo almışım tolplamda 7 kilo aldım işte böyle benden haberler..:a015:

adasu gecmiş olsun canım...allahtan sorunların basit çözümlerle atlatılabilecek sorunlar...bundan sonra yediklerine daha dikkat edip, suyu artırıp, dinlendinmi bebişinde sende gayet iyi olursunuz canım...

adasucuğum geçmiş olsun canım..
çok fazla kafanı takıcak bi şey yok çok şükür...
bol bol dinlenerek su fazla içerek beslenmene dikkat ederek herşey yoluna giricek merek etme sen..

inş. canım doktorda iki şeyden şüphelendi işte yediklerimizi artıralım dedi eger faydasını göremezsek plesatamızda sorun var dedi onu 15 gün sonra görücez ona göre bişiler yapıcaz dedi off ozaman kadar inş. kilo aldırırım kızıma yaa

adasu geçmiş olsun canım. doktorun dediklerini bi yap bakalım... bol bol ye işte.. zaten çok kilo almamışsın o yüzden yemekten korkma. ben evde olsam şimdiye kadar 20 kilo almıştım heralde :)))
inşallah bi dahaki gidişinde güzel şeyler duyarsın...

canım bebeğe kilo yapıcak şeyler yee
günde 1 litreye yakın süt iç..
öğle va akşam yemeklerinde yoğurt yada ayran içç..
sabahları bir haşlanmış yumurta ye
muz da kilo aldırıyomuş özellikle kuruyemiş fındık badem cevizz
bide mercimek canım benim kilo aldırıyomuş bebeğe
benim bildiklerim bunlar canım. inşallah faydası dokunur sanaa.s.

korkma canim allahin izniyle bi sey olmaz asadu'cugum allahim buyuk bak bana da su cok diyolar o da bi tuhaf ha seker olabilir dediler seker yok cok sukur
bebek de saglikli ole diolar insallah hic birimizde kotu seyler cikmaz ve sag selim allahin izniyle hayirli saglikli evlatlarimizi aliriz kollarimiza insallah

inş. canım doktorda dedi artık senin kilo alıp almamanla ilgilenmiycez bebegin kilo alması cok önemli ama sorunumuz plesantaysa yandık off inş. degildirde kızımı şu 15 günde kilo aldırırım :'(

32. Haftada bebek gelişimi için normal değer 1780 gr (altsınır1300- üstsınır2500) gibi görünüyor üzme sen kendini normal değerler arasında bebeğin, ayrıca bu kilo tahminini biliyosunki bebeğin kemik gelişimi ve bazı ölçülerine bakarak yapıyolar ve yanılma payları yüksek benim de 28 .haftamda 1250 gr dedi ve bebek 1 hafta geriden geliyor deyip doğum tarihini ileri atmıştı bu gittiğimde de 1 hafta ileri gittiğini söledi 2100 grmış bende birinden birinde hata yaptığını düşünüyorum çocuk 2,5 haftada 850 gr alırmı bilmiyorum

bende unutmazsam alıyorum günlük omega-3 tablet artı magnezyum ve demir
sende kullan bebeğin zeka gelişimi için de çoook faydalı... süt ürünlerinin de kilosunu artırdığını biliyorum komşumuz 4,5 kilo doğum yapmıştı günde 1 litre süt içiyordu...
ama ben inan kaç aydır ne süt içiyorum ne de peynir yiyorum midem ağrıyo süt midemde ekşiyor normalde ii gelir ama bana ii gelmedi...

dr.bana da su içimini artır dedi bu kadar geldik biraz daha dikkat edip sağlıkla doğumlarımızı yapıp alacağız kucaklarımıza yavruları inşallah...

inş. canım zaten tek duam plesanta sorunlu olmasın yoksa artık dediginiz gibi onu bunu artırıp kilo aldırıcam balık yagı tabletinide kulanmaya başladım bakalım

adasucum sen bebegekılo aldısracak seyler ye artık sende alacaksın ama onemlı deıl o makarna pilav fıstık muz gelıncıgın yazdıgı seylerı ye bak o zaman nasıl almıs kızın kıloyu

ben cok su içenlerden degılım agzıma bıraz tatlı bıseyler etıyotum arkasındn su içiyorum başka bır çözüm bulamıyorum kendıme sende ole yap

Adasucum canım üzme sakın kendini.
Daha önünde Allah kısmet ederse koskoca 2 ay var.
Görüceksin bak bebişin koskoca tosun gibi doğacak.
Üzülme ve bol bol dinlen.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

CANIM BENCEDE NURCAN ÖĞRETMEN HAKLI PLESANTAYLA İLGİLİ SORUN OLMASIN ÖNEMLİ OLAN O BALIK TÜKET BOLCANA, YEŞİL YAPRAKLI NE VARSA YE FINDIK CEVİZ BADEM KİLO DA AL KİLO ALCAM DİYE DÜŞÜNME BEBEĞİN ÖNEMLİ SONUÇTA PİRİNÇ PATATES BUNLAR BEBEĞE BOŞ KİLO ALDIRAN ÜRÜNLER DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR ALLAH HİÇBİRİMİZE SIKINTI VERMESİNa.s.

adasucum sisman bebek saglıklı bebek demek degildir
merak etme sen dogunca onu sismanlatırsın
ama sana tavsiyem bol su ic
ve kesinlikle peynir yumurta ve süt tükett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…