kızlar bugün doktora gittik bebeğim çoook iimiş 30+6 .haftadayız kilosu 2100 gr dedi tabi bu kilo bebeğin bazı ölçülerine göre veriliyor bebeği tartma şansları yok tabijeyyar boyunu söylemedi ama FL değeri 60,2 mm x 7 den yaklaşık 42 cm sanırım.... en son gittiğimizde 28+3 günlükken 1250 gr boyu da 35 cm kadardı...
bu arada benim kilomda hala toplamda 4,7 kilo bu ay kilo almadım aman alsam da önemli değil bebeğimin ii sağlıklı olduğunu öğrendimya gerisi boş....
hadi kizlar ben doktora gidiyorum kendinize iyi bakin duanizi eksik etmeyin gorusuruz insallah bye bye optummmmmmmmmm
inş. canım zaten tek duam plesanta sorunlu olmasın yoksa artık dediginiz gibi onu bunu artırıp kilo aldırıcam balık yagı tabletinide kulanmaya başladım bakalım
kızlar ben geldim doktordan
malesef istedigim gibi şeyler duyamadım amniyo sıvım oldukca az suyu artırmam gerektigini ve sürekli istiraet etmem gerektigini söyledi
kızımın kilosu 1400 1600 arası dedi :1no2: kilo aldırmamız lazım dedi buludungu haftasına göre kilosu düşük dedi sütü yogurtdu peyniri yumurtayı artırmam gerektigini söyledi bide ek olarak balık yagı kapsulü verdi takviye olarak offf yaaa :çok üzgünüm:
sürekli yat dedi ve sürekli bol bol su ic gerekirse damanacayı yanında tut dedi 15 gün sonra tekrar görücem seni dedi ve 2 kilo almışım tolplamda 7 kilo aldım işte böyle benden haberler..:a015:
cnm inş. düzelir biraz daha dikkat et , bol su içmemiz lazım .. bana da bu gitmemde balıkyağı tableti yazdı doktor .. haftada 2-3 kez alırsın dedi , sen her gün mü alıyosun ?
ne kadar su içiyordun canım sen gunde
ne yapacakasın canım ama tek meyve sularıda olmaz dedıgım gıbı tatlı ye arkasına su iç ben ole yapıyom gunde 6 bardaga yakın içiyom ole
malesef istedigim gibi şeyler duyamadım amniyo sıvım oldukca az suyu artırmam gerektigini ve sürekli istiraet etmem gerektigini söyledi
kızımın kilosu 1400 1600 arası dedi kilo aldırmamız lazım dedi buludungu haftasına göre kilosu düşük dedi sütü yogurtdu peyniri yumurtayı artırmam gerektigini söyledi bide ek olarak balık yagı kapsulü verdi takviye olarak offf yaaa
sürekli yat dedi ve sürekli bol bol su ic gerekirse damanacayı yanında tut dedi 15 gün sonra tekrar görücem seni dedi ve 2 kilo almışım tolplamda 7 kilo aldım işte böyle benden haberler..
adasu cnm aynı sorun bende de var benimde suyum azmış doktor bana da günde 15 bardak ya da 3.5 4 lt su iç dedi. bende hamile kalmadan önce 1 bardak su içmezdim gün içinde şimdi de çok zorlanıorum içerken midem bulanıyo ama mecbur işte günde 2 2.5 lt kesin içiyorum yarım lt ye yakın ayran ve ya süt içiyorum bi kase yoğurt mutlaka bunları yap sıkıcas dişimizi iki ay daha üstelik ben 18 kiloda aldım hep yedimde almayınca almıyı bebek sağlıklı olsunlarda gersi önemli değil cnm benim kızımda 29+5 de 1478 gr 40 cm di normal ama genele göre az...
canım nerdeyse hic su icmiyordum ben meyvesularından alıyodum sıvı ihtiyacımı ama olmaz dedi istemeye istemeye başladım artık icmeye koltuktdada uzanıyorum her dakika başı tuvalete mekik dokuyorum kafamçokkarıştı
kızımın kilosu 1400 1600 arası dedi :1no2: kilo aldırmamız lazım dedi buludungu haftasına göre kilosu düşük dedi sütü yogurtdu peyniri yumurtayı artırmam gerektigini söyledi bide ek olarak balık yagı kapsulü verdi takviye olarak offf yaaa :çok üzgünüm:
sürekli yat dedi ve sürekli bol bol su ic gerekirse damanacayı yanında tut dedi 15 gün sonra tekrar görücem seni dedi ve 2 kilo almışım tolplamda 7 kilo aldım işte böyle benden haberler..:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?