bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Adasu Canim Bozma Moralini Benim Bebeğiminde Kilosu Düşük Biraz Ama Ona Yarayacak Herşey Yiyorum Kilo Almaktanda Korkuyorum Yinede Kilosu Düşük çikiyo.bende çok Merak Ediyorum En Son 3 Hafta önce Gittim 1 Kilo 100 Gr Di.ama Burada Ki Kizlarinkine Bakarsam Benimki Zayif Kaliyo.ama Olsun Sağlikli Olsunda Zayif Olursa Olsun Doğumdan Sonra Beslerim Ben Onu

maşallah uremcim tosuncuk olcak seninkide desene maşalllahhh

inş. canım zaten tek duam plesanta sorunlu olmasın yoksa artık dediginiz gibi onu bunu artırıp kilo aldırıcam balık yagı tabletinide kulanmaya başladım bakalım

cnm inş. düzelir biraz daha dikkat et , bol su içmemiz lazım .. bana da bu gitmemde balıkyağı tableti yazdı doktor .. haftada 2-3 kez alırsın dedi , sen her gün mü alıyosun ?

adasucum hiç üzme canım kendini bebeğinin şişman bebek sağlıklı bebek anlamına gelmez ki bebeğin zayıf olsun ama sağlıklı olsun canım doğduktan sonra nasılsa alıyolar hem senin haftana göre bebeğinin kilosu normal sakın üzme kendini canım..

gözün aydın çorumlucum canım sewindimm hayırlıhaberlerine...:icecream:

adasucum inş pelsantadada bişi yoktur canım doktorları pek takma kafana yanlışlıkta yapabiliyorlarr sen kendine dikkat et üzülme sakın...

cnm inş. düzelir biraz daha dikkat et , bol su içmemiz lazım .. bana da bu gitmemde balıkyağı tableti yazdı doktor .. haftada 2-3 kez alırsın dedi , sen her gün mü alıyosun ?

evet hergün sabah akşam :çok üzgünüm:

ne kadar su içiyordun canım sen gunde

canım nerdeyse hic su icmiyordum ben meyvesularından alıyodum sıvı ihtiyacımı ama olmaz dedi istemeye istemeye başladım artık icmeye koltuktdada uzanıyorum her dakika başı tuvalete mekik dokuyorum kafamçokkarıştı

ne yapacakasın canım ama tek meyve sularıda olmaz dedıgım gıbı tatlı ye arkasına su iç ben ole yapıyom gunde 6 bardaga yakın içiyom ole

ne yapacakasın canım ama tek meyve sularıda olmaz dedıgım gıbı tatlı ye arkasına su iç ben ole yapıyom gunde 6 bardaga yakın içiyom ole

yok canım tatlıyla icmeme gerek yok ben cok unutuyorum ve su alışkanlıgım olmadıgı icin bide tadsız tutsuz niye iciyim diyodum şimdi bebegim icin yanımda bir litrelik pet şişe bulundurdum sürekli onu dikiyorum bittiginde tekrar dolduruyorum dışarı cıktıgım zamanlar icinde kücük pet şişeye su aldım cantama koydum dışardada unutmıyım uzun kalırsam diye anam napıyım herşey kızım icin artık :teselli:

takma canim kafana ne güzel citi piti bir kizin olucak a.s:teselli: hem daha kolay dogum yaparsin naniknanik

Benim oğluşum, 29. haftanin sonunda 1660 gr.' dı. Dr. iri bir bebek olacak dedi. Boyu ve kilosu ortalama 2 hafta büyük çıkıyor. Ya çok iri bir bebek olacak diye korkuyorum. Normal doğum yapmak istiyorum. Cok iri olursa mecburen sezeryan

adasu cnm aynı sorun bende de var benimde suyum azmış doktor bana da günde 15 bardak ya da 3.5 4 lt su iç dedi. bende hamile kalmadan önce 1 bardak su içmezdim gün içinde şimdi de çok zorlanıorum içerken midem bulanıyo ama mecbur işte günde 2 2.5 lt kesin içiyorum yarım lt ye yakın ayran ve ya süt içiyorum bi kase yoğurt mutlaka bunları yap sıkıcas dişimizi iki ay daha üstelik ben 18 kiloda aldım hep yedimde almayınca almıyı bebek sağlıklı olsunlarda gersi önemli değil cnm benim kızımda 29+5 de 1478 gr 40 cm di normal ama genele göre az...

CANIM EVDESİN BOL BOL DİNLEN.
SUYUDA KOCAMAN BARDAKLARDA İÇMEYE ÇALIŞ.
BEN NORMAL SU BARDAPIYL ASU İÇTİĞİMDE FAZLA İSTEKLİ OLMUYORUM.
KOCAMAN BARDAĞIM VAR MASA DA ONA DOLDURDUĞUMDA SIK SIK YUDUMLUYORUM.
NEDEN BiLMİYORUM AMA, İŞE YARIYOR.
SENDE ÖYLE DE.
BU ARADA BEBİŞİN ÖNÜNDE NEREDEYSE 2 AY VAR.
DAHA KİLOL ALIR ANNESİ, ALMASA DA BU ONUN SAĞLIKSIZ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ.
ZAYIF OLSUN SAĞLIKLI OLSUN.
FAKAT AMNİYOS SIVISI iÇİN KENDİNİ SU İÇMEYE ZORLA.
YATARKEN MEYVE YE, O DA GECE ÇOK SU İÇİRİYOR.
DİKKAT ET KENDİNE ve ÜZÜLME. :1hug:

adasucum moral bozma canım,bende dün gittim dr 28+4 1300 gr olmuş kızım.benimde amnion sıvısı az,bende cok su içmeye çalışıyorum,eğer böyle devam ederse sezeryan olabilir dedi dr ama belli değil,hayırlısı bakalım. kuzenim hamile,doğumuna bir ay vardı daha dün akşam suyu gelmiş ve hastaneye gittiler,bugün sabah hemen sezeryana aldılar onunda bi kızı oldu canım benimmsenağlama akşama görmeye gidicem inş. herşeyin hayırlısı kızlar.darısı bizim başımıza sağlıcakla inş.a.s.

bende bugun saglık ocagına gıttım kızlar tansıyon kılo ma baktırdım 1 kıloalmısım ya bebek mı aldı acaba ya anlamadım kı çarsamba dr gıtcem bakalım kaç kılo oldunun sorcam amannnn 1 ay once 1450 kıloydu bakalım

benim oğluşumda 28 haftalıkken 1160 gr 36 cm di doktorum suyumun bebeğin kilosunun herşeyinin normal olduğunu söledi inşallah sonuna kadar devam eder adasucum bende su içmeyi hiç sevmezdi ama hamile kadıktan sonra su içmeyi bi alışkanlık haline getirdim ben günde 3 lt su içiyorum bazen fazlada içtiğim oluyor herşey bebeklerimiz için.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…