bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

Bizde salı günü gittik doktora yani 31 + 6 iken oğlumun kilosu 2150 gramdı gelişimi yine 15 gün önde gidiyormuş. Biz temmuzu bulduramıcaz sanırım haziran doğumlu bir temmuz annesi olucam ben galiba şu an görülen tarih 17 haziran gibi hele sezeryana tam karar verirsem kesin tarih gibi bakalım hayırlısı artık...

KIZLAR BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ GİTTİM.BOYUMUZ 44CM KİLOMUZDA 2370 GR OLMUŞ HAFTASINDAN ÖNDE DEDİ DOKTORUMUZ.3500 GR MI GECERMİŞ DOUMA KADAR.SAGLIKLA GELSİNDE .

ADASUCUM SENDE KANDİNİ ÜZME SAKIN AMA BENCE COKKKK BOL SÜT İÇ VE PEYNİR YE.HERGÜNDE KANDİNE Bİ YUMURTA HAŞLA BAK COK FAYDASINI GÖRÜCEKSİN.
BİZİM DOKTORUMUZ DÜN SÖYLEDİ SÜT BU AYLARDA COOOKKK KİLO ALDIRIYOMUŞ BEBEKLERE BİLGİNİZ OLSUN.BİDE MEYVE SUYU YERİNE MEYVELERİN KENDİNİ TERCİH ET CANIM.
İNŞALLAH BİDAHAKİ GİDİŞİNDE HERŞEY NORMALE DÖNER CANIM

KIZIMI GÖRDÜM GELDiM
2100 GR DEDİ DOKTOR TEYZEMiZ ve SAĞLIĞI GELİŞİMİ ÇOK GÜZELMİŞ.
KESİNLİKLE 3700 GR DAN AŞAĞI DOĞMAZ GiBİ DEDİ.
BEN NASIL DOĞURACAKSAM :))

oooyyy oooyyy ooyyy yerim ben bu kıjları.. maaşallah serince , senace iyi beslemişsinz.. hadi ne mutlu inş. sağlıcakla dünyaya getiririz..

bende salı günü gittim doktora kızım 1630 grmış dr gelişimi iyi hatta 1 hafta önde dedi doğum pozisyonu almış değişmez inşallah hayırlısı

maşallah bebişine senacecim tombiş bi kız olucak anlaşılann. allah nazarladan saklasın inşallah..

ASLINDA DOKTOR 2100 - 2400 ARASI DEDİ. ( Ne demekse :)) )
BEN EN KÜÇÜĞÜNÜ DİKKATE ALIYORUM.
SORDUM İRİ OLMASI NORMAL Mİ ? SORUN OLMASIN DEDİM.
BOYUDA VAR KİLOSU DAHERŞEY ÇOK MÜKEMMEL İLERLİYIR DEDİ.
BOYUNU SORMADIM HEYECANDAN.

Kizlar Ne Güzel Yaaa Bebişleri Görüp Görüp Geliyonuz Bende Haftaya Gidicem Bakalim Bizim Prens Ne Kadar Olmuş.allah Bebişlerimizi Nazarlardan Korusunn

aslında doktorum ayda 1 çağırıyo ama ben kafam estikçe bazen ayda bir bazen 3 haftada bir gidiyorumm değişiyo yani insan merak ediyo ya 1 ay haber alamıyoruz o yüzden ben merak ettikçe gidiyorum...

benimde öyle zaten herşey için arıyorum doktorumu bir sorunum oldumu.yok çok şükür hiç bir sorunum bakalım 8 aya giricez Allah kısmet ederse..

gelinciğimm benimde öyle aynen geçmiyor.karnım büyüyor iyice gördükçe hemen gelsin istiyorummm doğuracağım günnn ....

meraklıcım canım sen başka doktorada görünecektin noldu canım ziyaretçi mesajı yazdım ama görmedin herhalde bir sorun yoktur inşallah

yok canım gidemedim ya bu aralar eşimin işi çok.gidicem yerde uzak.bakalım doktora gidince tekrar bişey soylerse gidiyim diyorum.çok önemli bişey yok dedi ...ben elham yaptım ama yınede merak ediyorum yanii..sen nezman gidiyosun kontrole?

arkadaşlar ben bu gün doktora gittim ve bebiş 1150 gram çıktı...iyi dedi doktorum.şeker yüklemeside yapıldı oda 130 çıktı.

ayyyy kıslar bende birasdan cıkıcam oğluşumu görmeye gidicemm
inşallah kilo almıtır benim çirkin oğluşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…