bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

canım şekerde sınır 115değilmi biraz dikkat etmen gerekiyo galiba

doktorum 50 mglık yaptı önce.a40 sınır dedi.üzerinde cıkarsa 100mglıkla 3saatlik glukoz yuklemesı yaparız dedı.benım 154 cıkmıstı.100mg yaptık onda butun degerler normal cıktı hemogram falanda oldu tabi.
Bu arada en son 26 haftalıkken gıttıgımızde 1100grlık iri bir bebeğe sahiptim.dr anne ve baba olarak ikimizinde uzun ve iri olmamızın sonucu dedi :enbuyukkk:

bende haftaya falan gitmeyi düşünüyorum cnm ama korkuyorum artık walla ultrasona girmeye bakalım hayırlısı inşallah...

kızlar oğluş tam 2 kilo olmuş
30 haftamız bittii
doktor coook iyi şişko dedi :)))
allah ım nazarlardan saklasınnn
herşeyimiz iyi :nazar
:

kızlar oğluş tam 2 kilo olmuş
30 haftamız bittii
doktor coook iyi şişko dedi :)))
allah ım nazarlardan saklasınnn
herşeyimiz iyi :nazar
:

maşallah hidencimm çok ii bebeğinin kilosuutombiş bir oğlan gelicek desene allah nazarlardan saklasın canımŞeniz

hidencimm maşallah canım tosun doğurucan kız bu gidişlee.. iyi iyi herkesin bebeğinin kilosu gayet iyi.. aman nazar değmesin inşallahh

eee temmuz annişleri boşuna mı kilo alıyo
bende 85.600 olmusum
doktorum ilk defa eeee hmmm 1 kilo fazla almıssın dedi
doksan olacammbende banu alkan gibi derim 90 60 90 ım diyeee

Yaa Bende Gideecem Pazartesi Aslinda Doktorumu Değiştireccem Doğum Için Burdaki Ahstanede çocuk Doktoru Yok O Onedenle Merkezde Doğum Yapacağim Aslinda 32 Haftalikken Gidecektim Ama Diğer Doktoruma Gitmeden önce Bu Doktoruma Tekrar Gidip Bir Daha Kontrol Ettireyim Bari çok Merakleniyom Sizin Bebişlerinizden Haberler Alinca....ay Pazartesi Gideyim Bari Sonra Sizee Yazarimm..

hayırlı hbrlerle gel hafsacım inşallah...

canım iyi haberlerle gelirsin umarım artık bebeklerimiz büyüyor bu haftalar önemliymiş..

Bebeğinizin 30-34 haftalar arası hafta başına alacağı kilo (ya da gram ) gebeliğin tüm diğer haftalarından fazladır.Bu nedenle beslenmenize dikkat edin.Ancak en az beslenme kadar ayakta çok uzun süre kalmamanız da önemlidir.Rahimden bebeğe giden kan akımı anne sol yanına yatar durumdayken en fazladır.Yani yediğiniz besinlerin ve oksijenin bebeğinize en ideal şekilde ulaşması için gün içinde en az iki kez yarım saatlik periodlarda sol yanınıza yatarak dinlenmeniz uygun olacaktır.

maşallah hafzacımmm bebişin kılosu çok iyi normal bu haftalarda bu kıloda olması maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…