bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

ben 29 haftalıkken gitmiştim 1 400 grmdı.bazı arkadaşların maşallahı var zayıf geldi bana bebişim bakalım 33 haftada gidicem..yiyorum bu aralar ama benim aldığım kılolar bebişime yaramamış (

ben 29 haftalıkken gitmiştim 1 400 grmdı.bazı arkadaşların maşallahı var zayıf geldi bana bebişim bakalım 33 haftada gidicem..yiyorum bu aralar ama benim aldığım kılolar bebişime yaramamış (
CANIM BENDE 28 HAFTALIKKEN GİTTİM 1500GR DI BEBEĞİN BENCE NORMAL KİLOLU OLMAMASI DAHA İYİ BENCE SORUN ETME HAFTA HFAT GEBELİK SİTELERİNE BAKGÖRECEKSİN BBEĞİN NORMAL ÖZLLİKLE DE 30-34 HAFTALAR BEBEĞİNİN EN ÇOK KİLOA LACAĞI HAFTALAR BU HAFTALARDA DİKKAT EDERSİN TOMBİŞ BEBEĞİN OLUR BİRDE GÜNDE EN AZ 2 DEFA SOL TARAFINA YATMAYI UNUTMA BEBEĞİNE OKSİJEN GİTMESİ İÇİN.. BENİM KIZIM ZAYIF OLSUN YOKSA ONU BEN NASIL DOĞURUCAM

yok kız o kadar da ıstemem anam ne o ole nasıl dogururum ben onu ya3500 3600 olsun yeter

hafsacımm böyle giderse 4 kilo doğar heraldee... ama normal doğumda zorlanırsın.. hatta belki sezeryana bile alabilirler canımm..

hafsacım maşallah canım tosun gelicek desene canımm boşver tombiş olsunn o bir şekilde çıkar zatenn yolunu bulur sen merak etme:)))))

offf kızlar yaa yapmayın şu kilo moreli bozuyo beni acaba kızım kilo aldımı yaa offf alması lazım yiyorum kilo alıcam diyede korkmuyorum yeterki kilo alsın kızım haftaya muanemiz bakalım ne cabuk geliyor artık muane günleri azalınca iyi oluyormuş :dance:

Ufff Aynen Bende çok Merak Ediyorum En Son 24 Haftalikken Gitmiştim 750 Gr Di şimdi Kaç Olmasi Lazim Acaba Bizde Haftaya Gidicez çok özledim Oğluşumu Ne Kadar Değişti Kim Bilir

inş. canım yaa 2haftada ne kadar kilo almış olur acaba :uhm:

:sm_confused: 500 gram almıştır heraldee bilemiyorum ki canm
hem almasa bile kiloyu o kadar kafana takmaaa benim arkadaşımınki 1.900 doğduu parmak kadar minnacıkktı bide şimdi görsenn tosun oldu maşallah...
valla adasucumm zayıf olsun yeterkii allah başka sıkıntı göstermesin canım....a.s.

oh siz her gitinizde ogreniyorsunuz kilolari siz gelin bana sorun ben nedem ya
kac kilo boyu kac bi sey bilmiyorum:1shok:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benimde persembe gunu 3 timester ultrasonum var :asigim:
kizimi gorcem bakalim nasil gelisimi falan insallah iyidir kilosu boyu falan
o zaman sorcam solesinler artik yahu olmuyor bole ama kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…