bebeklerimizin boy ve kiloları yazalım kızlar

ne biliyim canım yaa uygun agırlıkta saglıklı olsunda bişi istemiyorum vallahi bizimde haftaya bugün randevumuz bakalım

Aramızda da 1 gun varmıs yaw bakalım bebisin kac gelecek kontrolde..Ben de dinleniyorum genelde cunku benim de erken riski var bzim kucuk bey fazla hareketli oldugundan bası cok asagıya inebiliyomus :) Olur olur riskli zamanları atlattık sayılır biraz zayıf dogsa da olur biraz erken gelse de.. Kafana takarsan strese giriverirsin..

doktordan geliyorum kizlar..Pa$amizz kocamaaaaaaan olmu$$.. 43 cm ve 2200 gram
böyle devam ederse 3,5 4kg gibi dogarmis ..
büyük bir bebek oldugunu söyledi.. allah dogumda kolaylik versin .. dombili dombili hepsi :roflol:

maşallah kız hilmiye... iyi bakıyorsun valla tosuncuğa... benim de haftaya.. bakalım ne kadar almış benim prensesim..

kesin dicekler hakkaten neyse veiririz umarım doğumda 10 kilo gitse 1 yıldada kalan 10 u versek ne mutlu bize artık kalan kısmı değişir kişiden kişiye benim kalan 15 olacak bu gidişle

ah hayirlisiyla yarin olsa da gitsem bebegimin sagligi yerinde mi nasil buyumus mu kilosu falan hepsini ogrensem hayirlisiyla saat 9.30 da randevum var ultrasonda

aşkitocum maşallah bebeğine benimkide 31. haftada 42 cm 2100 gr dı....tosuncuk oldular ama bakalım doğuma kadar ne kadar olcaklar?CADIARZU:1rolleyes:

Kizlar Benimde Bu Akşam 6 Da Randevum Var Bakalim Ne Kadar Olmuş Oğluşum Akşama Kulube Girebilirsem Haber Veririm Inşallah Muayene Etmeye Kalkmaz çok Tirsiyorumyasakkelime Doğum Izninide Görüşücez Bakalim 37çhaftaya Kadar çalişir Raporu Verecekmi?:uhm::uhm:

amannnnnnnnnnnnnn bi bucuk saat sonra randevum var yani 9.30 da bakalim ne dicekler
hanimefendi kac kilo olmus boyu kac sagligi yerindedir insallah
ah cok ozledim
bu ultrason randevusu
27 mayis da doktorumla randevu oh ne guzel randevular SIKLASIYOR artik be allahim sen bizlerin yardimcisi ol yarabbim insallah

benim randevum bugün saat 5 te bende meraktan çatlıcamm bakalım ne dicekk prensesimin durumuu nasılmışş..
geçen sefer gitttiğimdee bacak bacak üstüne atmışş keyfii bayaa bi yerindeydi... kalbimm küt kütt çarpıyoo vallaa.. size bişey diimii kıslarr doktora giderken heyecanlanıcam aklıma bile gelmezdii..genelde doktora giderken ya sıkıla sıkılaa yada korka korka giderdimm şimdii can atıyorumm giderkenn..

çorumlu doktordan gelmiş olman lazım nasılmış bebişin...gelincik sen de şu sıralar kontroldesindir 5 te gidecem demişsin senin de güzel haberlerini bekliyoruz...

ben geldim kızlar doktordan 30 haftalığım oğlum 1.500 müş kilosu boyunu sormayı unuttum :1no2:ama kalça gelişliymiş normal doğum olmaz dediCADIARZU normalin temmuz 24 dü temmuzun 14 ünde sezeryan yaparız dedi haziranın sonuna kontrole çağırdı tarihi kesin o zaman kararlaştırıcaz bakalım sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum senağlama ama kilosu az gibi geldi bana :çok üzgünüm:herşey normal ama senin kilo normal değil dedi kızdıklava:

masumkedi fazlamiymis kilon ?
banada bebis biraz zayif gibi geldi .. ama du bakim bende 30 uncu haftada gitmistim sanirim 1450 gramdi .. iki haftada 750 gram almis tosuncuk olmus oglum .. alir alir merak etme..

evet canım 15 kilocuk aldım napıyım yaaa sade salata yiyicem artık yemekler galiba offff ekmek zaten yemiyorum niye alıyorum kikafamçokkarıştı

doğumumu zaten sezeryan çok istiyordum doktorla yüz göz olmama gerek kalmadı (sezeryana çok karşı) kalça gelişliymiş normal olmaz dedi bende (sazan) zaten ben sezeryan istiycektim dedim güldü

hehehe bosver canim kiloyu takma ..bence salata falanda yeme .. bende 90 kilo oldum ama inan diyorumki .. bebek dogana kadar yediklerim yanima kâr .. dogumdan sonra kesinlikle SIKI bir diyet.. tabi vitaminleri almak lazim emzirdigim sürece .. ama beyaz ekmek .. hamur isi yag vsvs cok dikkatli olucam... sende doguma kadar tadii cikar derim yemek yemenin .. sonra kisicaz zaten bogazimiziii yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…